Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    10. Listopad 2017. 17:33

barbs

Jučer sam doživjela da mi je muž rekao kako imam baš lijep trbuhSav je mlohav!

meni se moj ruga da kako to da mi se nije vratio trbuh....navikao je nakon prva dva poroda da sam odmah bila fit i sad ovak kad imam trbuščić ko prosječna žena, predmet sam mu sprdnje. Zajebant!
    problem s mjehurom - nevezano za kateter (imala sam ga samo sad treći porod, zbog carskog, prva 2 puta nisam jer su bili vaginalni porodi) imala sam problema ne s neosjetom za piškenje, nego s "popuštanjem mjehura" - jer kad mi se piškilo a mali je plakao za nosanje, zatomljavala bih nagon za mokrenjem (šta svi znamo da nije zdravo!) i tako malo sam se uneredila...plus se to sve dole raskesa i izpretumba kad je beba u trbuhu (a pogotovo šta su oni meni obojica bili ogromne bebe...) ali nakon nekog vremena se vrati...ne sigurno u par dana, prije mjeseci....donekle.
    Točnije, nakon prvog poroda nisam imala posljedice dugoročno, tek nakon drugog (ne znam jel ima veze s brojm poroda ili veličinom bebe jer ovaj drugi je bio još veći od prvog - 4ipol kilograma...)
    treba radit kegelove vježbe, kome se dade i tko stigne...

žena-majka-carica:)

barbs
    10. Listopad 2017. 18:10

Ooo, curkeeeee, NAPOKON sam doživjela svojih 5 min vremena... JUHUHUUU!!!!!!!! 
    I me, aaajjj, veselo je vama bilooo!!!  
    Nama Diego kako kad... Ako zaspi oko 22h onda se budi najkasnije u 2.30 za prvo cikanje (i mjenjanje pelena jer naravno posere se k'o malo prase ), a drugi put negdje oko 5 ujutro;  a ako zaspi oko 23h onda se budi najkasnije oko 3.30 prvi put a drugi put oko 5.30-6.00... Eto po noći se zbudio oko 3 i pol za cicanje do 4h... i tek oko 7 ujutro...  Ali to je rijetko 
    I ja sam primjetila da mi se kroz dan sve češće budi... 
    Seks - znaaačiiii, 2D nakon izlaska iz bolnice mene moj dragi mužić pita: a tko zna kad ćemo se moći seksati?!  Zadavit sam ga htjela... Slijedeće jutro sam se probudila napaljena  Ali do prvog pregleda kod ginekologa neću ništa... Iz istog razloga k'o i Violeta, jer sam rezana dolje... I onda me strah... A i iskreno? nemam pojma kad se mogu uopće dolje obrijati 
    Panica, zar ste tek tako kasno spol otkrili?? 
    Da, da, lista nam se širiii!!! 
    Tijelo  prije trudnoće, tijekom trudnoće, nakon trudnoće   Znaći prije T sam trenirala tako da sam sva pomalo postala utegnuta... Tijekom trudnoće mi je guza bila veća  Kao i svima... Nakon trudnoće... Eto muža nedavno s komentarom: GDJE TI JE GUZICA???  
    JEDVA ČEKAM TRENIRATIII!!!! 

barbs
    10. Listopad 2017. 18:13

Diego i moj muž se igraju i pričaju...  Nisam uopće cijeli dan stigla biti na kompu... Taman je Diego jutros spavao i ja sam pila kavicu i čitala što su curke na drugoj temi pisale... I došao mi je tata na kavi i donio kompot  Mamu su danas zvali da dođe ujutro raditi (digli je s g.o) i sada ne zna ako će morati nastaviti raditi...  Mada eto, malo sam se odmorila od nje  Lijepo je meni i drago mi je što mi pomaže, ali takva je paničarka i diže bez veze nervozu da mi je baš došlo lijepo free day od nje... 
    I ujutro se činilo k'o da nećemo nigdje moći jer bilo šugavo vrijeme i lijepo se razvedrilo i otišli smo se prošetati po kvartu.  Šogor i od muža nona su mi pričuvali Diega dok je spavao da ja na miru obavim kućanske poslove. Jedva čekam da malo stanemo na noge da počnemo sve sami raditi.  i nakon ručka smo isto izašli na zrak Diego, muž i ja. Sada jedva čekam da idem pod tuš. Baš sam komaaaa 

barbs
    10. Listopad 2017. 18:14

Aurora, malena je preslatka! 

barbs
    10. Listopad 2017. 18:17

Violeta, super za pregled... Raste k'o gljivaaaa!!!!!!!!!  Mene baš zanima koliko će Diego imati kg sa mjesec dana i koliko cm.  Ovih dana će doći patronažna, pa će mi ga izvagati. Baš me zanima koliko je dobio na kilaži od prošle srijede 

barbs
    10. Listopad 2017. 18:18

I da, Aurora, sretnih mjesec dana 

• Dena1009
    10. Listopad 2017. 18:40

Dzenny moj V je dvaput tolko jeo, znaci, samo je plakao i trazio i pojeo sve sto sam mu dala, a onda se zbljucnuo da je islo na nos i usta van, da sam umrla od straha. Pitala sam pedijatricu i babicu i obje su rekle da se to događa kod beba i da ne moram brinuti. Ajme violeta bas je velik momak 😮😊
    Aurora prava slatkica ❤
    Seks tolko sam raskasapljena da trenutno imam osjecaj da se nikad vise necu 😣
    Steznici mene inace sve zivo boli, noge, ruke, križa, kukovi i na trbuhu imam onako tup osjecaj, jel pojas pomaze i kod takvih stvari??

url=https://lilypie.com]

violeta1
    10. Listopad 2017. 18:41

Barbs samo uzivaj i odmaraj... Diego ti super noc spava, Leon od cetvrtka bas zeza svako jutro od ccc 4h, a danas nije normalno uopce spavo, spava pola sata i evo ga...ludnica. evo i sad se bas javlja, odooo ja hehe

I_me
    10. Listopad 2017. 19:16

Aurora, mala je bas slatkica ☺ 
    Sto vrijeme brzo leti..  
    Ema danas 3 tjedna... imam osjecaj da ce mi njenih godinu dana brze proci nego 9 mj trudnoce.. 

I_me
    10. Listopad 2017. 19:18
    Evo moje male slapice... ❤ ista tata! Ima jedino moje prste na nogama 😂
    Evo moje male slapice... ❤ ista tata! Ima jedino moje prste na nogama 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.