Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    11. Listopad 2017. 10:27

Ja sam popustila i dala dudu emi. 😥 bila mi je budna jucer od 18h na dalje.. tek je u 6 ujutro kad sam joj dala dudu zaspala ko top. Ostalo bi sve spavala po 10 min. Ne place, malo se meskolji, budna buuuudna, pa malo zacmizdri, pa zaspi na kratko i tako cijelu noc.. u 6 sam pokleknula i dala joj dudu. U sekundi je zaspala!!! A bas sam rekla da cu pokusat bez te dude sto duze, al jbga.. sta je tu je.. 
    Ne znam sta joj je zadnje 2 noci... bas nekak lose spava.. po danu je divna.. 
    Kak da se ljutim na nju takvu malu sto me drzi budnom 😍😍 sad se napapala i mislim si mamicu ti tvoju a ona mi se smije 😆 prase malo 😍

I_me
    11. Listopad 2017. 10:30

Treca sreca sta je tebi toliko strasno poslije carskog? 
    Kako si? Jel te boli? Krvaris?
    Vjerujem da ti je oporavak duzi jer ipak imas troje djece kod kuce za razliku od mene. 

violeta1
    11. Listopad 2017. 11:00

treca_sreca

barbs

Nit meni se, Treca sreca, ne sviđa što se dosta navikao na ruke, a ne znam kako… ali eto, shvaćam ga… nije lutkica koju staviš tamo i bude ljepa. Fala Bogu je čovjek... I često ga stavim u ljuljačku, upalim muziku, vibraciju… pa mu pričam… pa ga stavim na kauč i onda vježbamo i pričamo… i tako…

pa daaaaaaaa!
    ja dobijem slom živaca kad mi (sveki često to izjavi) netko reče "ramazila si ga" ili "kud si ga/ju prije naučila na ruke"
    -?!?!?
    jbt pa pari da mi je dosadno u životu pa da sam dizala i nanašala bez potrebe! Kad beba zove (ne prvi stenjuk, moja svako malo ispušta neke zvukove kao stari čovjek ili kao životinjica da ispuhuje, nešto čudno…nego na konkretni prvi "plač" tj kmeee) ja ju dignem jer nisam ju rodila da stoji i reve kao kažnjenik. Kad čujem mame kako se "hvale" kako su one "dosljedne" i puštaju bebu po pol ure-uru da reve, da se "nauči" meni je to majke mi kriminalno. Najlakše tako…jadna dica. Ja od svojih ne radim debile i ne skačem bez potrebe, ali ako dijete zove i ne želi bit samo - na meni je da ju zadovoljim, utješim, štagod…pa zato sam ju rodila valjda!!

Potpisujem sveee ovo Treca sreca 😊😉

Barkleys
    11. Listopad 2017. 11:01

Pozdrav mamice, kako su vam slatke bebice! Pre, pre! Drago mi je da se držite i gurate, a  i koliko god se "žalile" na neispavanost isijavate srećom i pozitivom. Vidi se da uživate. :*

Imam par generalnih pitanja.
    Kupila sam u mulleru onu JGL kremu. Moram još ljekarnu obaviti, pa si mislim onda i pavlovićevu mast kupiti. E sad, jeste odmah krenule mazati guzu, ono nakon svakog kakanjca ili tu i tamo, ili samo voda i blaznica...a vlažne maramice? Hahahaha. Kad ulovite vremena, ako možete odgovoriti. 

Hvalaaaa! :* 

violeta1
    11. Listopad 2017. 11:06

Barbs Leon je spavao tako dugo jer je jucer cijeli dan zezao. Doslovno spava 15min i evo ga. Dobro da je muz bio doma pa smo se svi troje zabavljali, al je bio naporan ufff...pa zato mislim da je bio jako umoran i toliko odspavao...danas je nesto bolji nego jucer.  I da jucer kako je zezo ja mislila da je gladan jer sise su skoro bile prazne kad je svako malo siso i muz mu napravi dohranu a on ni probat, ja mu stavim u usta i gura van, nije htio ni povuci, i odma ga stavila na sisu a na sisu se pristeko direktno iste sekunde 😂
    Diego ti je bas sladak mali 😊😊😊
    Mi isto nemamo nikakvi profi fotoaparat, al imamo S7 pa su slike super i jos malo neki efekt i evo ga 😊
    Ja isto obozavam slike i svaki dan ga slikam hehe 😊
    I jedva cekam nedelju, idemo u kupnju svi troje. Ipak ga necu ostavit kod sestre jer mlada necakinja kaslje i grlo ju boli. 

violeta1
    11. Listopad 2017. 11:08

Hedgehog

Pozdrav mamice, kako su vam slatke bebice! Pre, pre! Drago mi je da se držite i gurate, a i koliko god se "žalile" na neispavanost isijavate srećom i pozitivom. Vidi se da uživate. :*

Kupila sam u mulleru onu JGL kremu. Moram još ljekarnu obaviti, pa si mislim onda i pavlovićevu mast kupiti. E sad, jeste odmah krenule mazati guzu, ono nakon svakog kakanjca ili tu i tamo, ili samo voda i blaznica…a vlažne maramice? Hahahaha. Kad ulovite vremena, ako možete odgovoriti.

Ja koristim pavlovicevu od prvog dana i violeta vlazne maramice, a kad se osuo onda sa sudocrem mazem. Mazem guzu vecinom pri svakom previjanju, mozda nisam par puta namazala. 

I_me
    11. Listopad 2017. 11:08

Hedgehog

Pozdrav mamice, kako su vam slatke bebice! Pre, pre! Drago mi je da se držite i gurate, a i koliko god se "žalile" na neispavanost isijavate srećom i pozitivom. Vidi se da uživate. :*

Kupila sam u mulleru onu JGL kremu. Moram još ljekarnu obaviti, pa si mislim onda i pavlovićevu mast kupiti. E sad, jeste odmah krenule mazati guzu, ono nakon svakog kakanjca ili tu i tamo, ili samo voda i blaznica…a vlažne maramice? Hahahaha. Kad ulovite vremena, ako možete odgovoriti.

Ja sam.kupila pavlovicevu a mazem sa lanolinom koji sam dobila u bolnici. ( ista fora, drugo pakovanje) mazemo se od prvog dana. I u bolnici su stalno mazali. Dok mislim da je treca sreca napisala da ona samo sa vodom i ne maze.
    Preko dana operem sa vodom i blaznicama, preko noci sa vlaznim maramicama jer mi je brze i da ju ne razbudim dok odem po tople vode. Mazem svaki put, poslije kakanja i piskenja. 

panica
    11. Listopad 2017. 11:36

Bok mame, mi smo isto jucer cijeli dan imale borbu, cim stavim cicu spava, izvadim budna, hoce si ruke pojest, ja opet stavim cicu, povuce jednom il nijednom i spava, vjerojatno bi isto duda pomogla, al još cu malo probat bez nje, premalena je. Bebaci su vam preslatki😍
    Spominjale ste steznike, meni je muz u ljekarni kupio za 140 kn i mislim da mi je puno udobnije snjim, nemam više onaj osjecaj da mi se sve u utrobi pomice kak se ja pomaknem.

barbs
    11. Listopad 2017. 11:37

Treca sreca, potpisujem naravno sve što si napisala!  Niti ja ne skačem bez veze, ali kad vidim da traži utjehu onda skočim... I nervira me kad ga sveki uzima bez razloga (ok, shvaćam, nona jeeeeee) jer ako ga se po cijele dane nosi i ako ga svi nose, NARAVNO da će se naviknuti na to... Eto, neki dan kad je došla muževa rođakinja pogledati pupak i došli svu SVI živi... i muž je navečer rekao da je i njemu to bilo previše kaotično. Jbt, gledam kako mu pupak čisti i njih troje (svekići i muževa nona) se oko muža, te žene i mene zalijepili  I sveki naravno malome tepa... I pokazuje meni ta žena vježbice da radim s njime i kaže: uzmi ga jer je nervozan (gladan je bio! što sam i sama znala) i sveki ga uzme i drži 15ak min... A mali nemirniji da ne može biti... a ta žena jedno 10x je ponovila da treba jesti, da je nervozan, neka mu dam cicu... i jbt, sad kad pomislim se pitam zašto se nisam izderala na nju!  
    I me, DUDA JE SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAS... Mi ju koristimo skoro svaku noć... (2x sam ju i preko dana koristila) i to smo krenuli prve noći kad smo izašli iz bolnice jer da nismo ne bi spavali ni minutuuuu...  Preko dana mu uvalim dudu ako je previše nemiran i non stop cicu traži, a brate mili svakih 20 min sigurno nije gladan... A navečer iz istih razloga... Mada se zna zadesiti da zaspe i bez dude kad bude koma... Još da otkrijete BABY SONGS APP... uuuu... SPAAAAS  Baš su neki dan o tome pričali na tvu: NA KAVI KOD DORIS  Muž i ja smo se samo gledali i smijali i potvrđivali sve što su napisali 
    Violeta, hvala!  aaaa, i Diego više spava po noći kad je kroz dan izmoren.
    KREMA ZA GUZU - imam JGL kremu (tu sam koristila 2-3x u bolnici) i lanolin (tu smo dobili u bolnici)... i sad mi je lanolin pri kraju i koristit ću JGL dok ne kupimo lanolin... Jgl je stvarno veliko pakiranje, pa da nisam bez veze kupila...
    Mameeee, da vas pitam, jesu vaše bebe prošle sa dvojke na trojku? (pelene)... Kad prelaze?? 

panica
    11. Listopad 2017. 11:37

Ja sa pavlovicevom svaki put mazem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.