D je zaspao u 21h.. Mi gledamo OZ
u brzo na spavanac...
Sutra ujutro moguce da jedna frendica dolazi vidjeti Diega... Nije do sada..
Eeeee, bome moram priznat da nije lako odzrati red u kuci s bebom a stoooo me ceeekaaaa jos ahahhahahahhaa
Treca sreca,.nadobudno sam krenula citati ali stvarno ima puno toga a ja imam free time po noci hahahahaha doslovno PO NOCI za citati sve... btw. PRESLATKA slikica 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ana, to moguce da je skok u razvoju jer se poremeti spavanje (kako sam citala)... tj. postoji mogucnost... procitaj si malo... nema svako dijete iste karakteristike skoka 😊😊😊😊
Bubamara ne krivi se, nisi mogla znati ako nije pokazivao, mislim da nam je plac jedina komunikacija sa bebicama, a ako on nije plakao nisi mogla znati. Evo, sad ce fino papati i bit ce sve u redu. Ja jedva cekam da imamo pregled 7.12. da vidimo kako guramo jer nam je zbog OP vazno da napredujemo.
url=https://lilypie.com]
I Diego vec neko vrijeme stvara baloncice
Posesivnost-jooojjjj, meni stvarno, ali stvarno nije smetalo nista ali na pocetku aaajmeeeeeeeeeeeee i to samo kad bi ga sveki uzimala ahahahahahaa ne znam zasto hahahhahahahhahha
Diego je s MJ dana imao 4600g, a s 2mj 5800g... vidjet cemo 15.12.koliko je napredovao...
Buba maro, a da li se nesto vidjelo na njemu? Kod Diega se vidi da dobiva....
DOJENJE-svakakooo na pocetku sam lezeci i sjedeci aliiii u zadnje vrijeme se sjeti traziti cicu dok rucak pravim paaaaaa idem provjeravati lonce s njime na cici hhaahhahahahhahahhahaa
I me, no comment!
prefora su ove hoodie nosilice....;)
Ajoooj, a nemoj se krivit pa ak nije plakao jak bi znala da ne napreduje?! Bitno da sad vise nije gladan 😚
Dena, sigurno lijepo napreduje dusa mala😊
Bubamara ajmee bas mi je zao, ali dobro da ste isli na kontrolu i da se skuzilo. Bit ce sve u redu i hrabro naprijed ☺☺
Treca bome da ne znam sta je gorje, tvoja ili moj hehe iako i moj nije do sad htio ni taknit bocicu znaci povracalo mu se na bocicu, a danas sok. Sve si mislim da nije zbog moje nervoze danas i sto sam ga ostavila sa mamom.
Znaci, ja sam samo od svoje mame dozivjela da joj nije jasno kako to da ja imam volje izaci negdje BEZ Diega jer da ona s nama nije imala tu potrebu i da smatra da bi trebala biti doma s njime jer je mali..... odrzala sam joj bukvicu da to kao 1.nije njena stvar, kao 2. da se tata mora snaci i bez mene a kao 3. da zasto m
Sortiraj odgovore
Najstariji