Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Studeni 2017. 22:29

D je zaspao u 21h..  Mi gledamo OZ  u brzo na spavanac...
    Sutra ujutro moguce da jedna frendica dolazi vidjeti Diega... Nije do sada.. 
    Eeeee, bome moram priznat da nije lako odzrati red u kuci s bebom  a stoooo me ceeekaaaa jos ahahhahahahhaa
    Treca sreca,.nadobudno sam krenula citati ali stvarno ima puno toga a ja imam free time po noci hahahahaha doslovno PO NOCI za citati sve... btw. PRESLATKA slikica 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    23. Studeni 2017. 22:32

Ana, to moguce da je skok u razvoju jer se poremeti spavanje (kako sam citala)... tj. postoji mogucnost... procitaj si malo... nema svako dijete iste karakteristike skoka 😊😊😊😊

• Dena1009
    23. Studeni 2017. 22:33

Bubamara ne krivi se, nisi mogla znati ako nije pokazivao, mislim da nam je plac jedina komunikacija sa bebicama, a ako on nije plakao nisi mogla znati. Evo, sad ce fino papati i bit ce sve u redu. Ja jedva cekam da imamo pregled  7.12. da vidimo kako guramo jer nam je zbog OP vazno da napredujemo. 

url=https://lilypie.com]

barbs
    23. Studeni 2017. 22:36

I Diego vec neko vrijeme stvara baloncice
    Posesivnost-jooojjjj, meni stvarno, ali stvarno nije smetalo nista ali na pocetku aaajmeeeeeeeeeeeee i to samo kad bi ga sveki uzimala ahahahahahaa ne znam zasto hahahhahahahhahha

barbs
    23. Studeni 2017. 22:38

Diego je s MJ dana imao 4600g, a s 2mj 5800g... vidjet cemo 15.12.koliko je napredovao...
    Buba maro, a da li se nesto vidjelo na njemu? Kod Diega se vidi da dobiva.... 

barbs
    23. Studeni 2017. 22:38

Dena, sigurna sam da je super napredovao 😊

barbs
    23. Studeni 2017. 22:44

DOJENJE-svakakooo  na pocetku sam lezeci i sjedeci aliiii u zadnje vrijeme se sjeti traziti cicu dok rucak pravim paaaaaa idem provjeravati lonce s njime na cici hhaahhahahahhahahhahaa
    I me, no comment!

23. Studeni 2017. 22:45

prefora su ove hoodie nosilice....;)
    Ajoooj, a nemoj se krivit pa ak nije plakao jak bi znala da ne napreduje?! Bitno da sad vise nije gladan 😚
    Dena, sigurno lijepo napreduje dusa mala😊

violeta1
    23. Studeni 2017. 22:46

Bubamara ajmee bas mi je zao, ali dobro da ste isli na kontrolu i da se skuzilo. Bit ce sve u redu i hrabro naprijed ☺☺
    Treca bome da ne znam sta je gorje, tvoja ili moj hehe iako i moj nije do sad htio ni taknit bocicu znaci povracalo mu se na bocicu, a danas sok. Sve si mislim da nije zbog moje nervoze danas i sto sam ga ostavila sa mamom. 

barbs
    23. Studeni 2017. 22:47

Znaci, ja sam samo od svoje mame dozivjela da joj nije jasno kako to da ja imam volje izaci negdje BEZ Diega jer da ona s nama nije imala tu potrebu i da smatra da bi trebala biti doma s njime jer je mali..... odrzala sam joj bukvicu da to kao 1.nije njena stvar, kao 2. da se tata mora snaci i bez mene a kao 3. da zasto m

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.