Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:38

Ana bas to, nas mame sve brine. Mene brine svaka promjena i stalno se pitam jel to normalno tako i jel sve u redu. I kad place i ne place, jede, ne jede...cim je promjena ja sam u panici 😂
    Sto se tice nosanja maloga tek se sada kuzi i koga imam povjerenja a u koga ne. Onima kojima opcenito vjerujem dam da ga nose i ne brinem se, a onima kojima ne vjerujem, ako ga uzmu, umirem od straha. Znala sam doslovno stajat i pratit svaki korak te osobe dok ga konacno ne bi uzela natrag. 
    I evo, ja sad kad mogu, ne mogu spavati. Fali mi mali, znam, bolesna sam, ali kad mi je stalno na rukama a sad cec dugo spava i jednostavno mi fali 😁❤️
    Treca sreca ooooodlicno je ono! Bas sam se pitala kako cu ga nosit po zimi. Ps cure MARAMA UOPCE NIJE KOMPLICIRANA ZA VEZANJE! 😛

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:50

Violeta nemoj biti tuzna, jel se to sad prvi put tako dogodilo da nece sisu? Mozda je danas samo takav dan. Propaj mu davat sisu sto vise, cekaj s bocicom dok ne bude bas alarm pa vidi kako ce biti. Ja sad tu zvucim ko neka roda hahhaah 😁 Al ja bi tako probala. 
    Sanjchi moj inace ne drzi stalno stisnute sake, cesto ih ima lijepo otvorene, pogotovo kad je dobre volje i zadovoljan/sit. Stisnute ima kad je nervozan i evo sad sam skuzila i to kod presvacenja da ih stavlja na prsa i stisne sake. Ne uvijek, ali ponekad zna a nije prije. Violeta hahahha nisam to cula! Pa nece valjda biti male skrtice 😜😜
    Kako je netko rekao bas bi bilo fora da se sve upoznamo i nademo zajedno s bebama, ja bi to bas voljela. Meni ste sve super! 😄

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:55

Moj bas zna plakati, ono kao da jeca. Uzasno zvuci, nekad mi tako zna zaspat na sisi pa kad krene plakat ja ga odmha budim i tjesim. Srce moje malo sto on to sanja... onda se ja stalno pitam jel mu dajem dovoljno paznje i ljubavi, nije valjda ruzan jer mu nesto fali...😟

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:56

Tuzan ne ruzan 😂😂🤣

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 00:08

Mi jos ne spavamo😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    24. Studeni 2017. 00:31

Evo probudio se, upisan do grla i gladan. Presvukla ga i sad jede. Nadam se da sad ide dalje spavati! 😂😅 
    Sanjchi kako je medenaaa 😍😍 a oni tako u pocetku svi imaju stisnute sakice ali ih s vremenom moraju poceti opustati. Mozes je lagano maziti s vanjske strane sakice i noj joj davati da ti stisce prst ili nekom drugom. To se starci tope kao vidi kako ccrsto primi, a to se zapravo s bebama ne smije raditi. Stavljala je Treca sreca bas neki link o tome. Ili joj mozes ti lagano otvsrari sakicu i tako je poticati da je sto vise otvara - to mi je pedica rekla. 

Kiki156
    24. Studeni 2017. 00:33

Barbi veselo vam je! 😄 Nadam se da sad vec spavate 😘

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 00:36

Ma jok,oci bistre😆😆😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    24. Studeni 2017. 00:55

I Diego se zbudio da jede  i naravno posrao se dok sam ga hranila ahahhha  Sad ga moram presvuci 
    Barbi, nadam se da cete brzo zaspati 😘😘😘😘😘

barbs
    24. Studeni 2017. 00:57

Sanjchi, preslatka je! 😍😍😍😍 Onaj bijeli skafander? Je li iz Kika?  Imamo istiii 
    Buba maro, da sam na tvome mjestu bih pomislila isto... ako se ne zali sa nije gladan...  ali vjerujem ti da ti je tesko.....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.