Mamasitaja kod tebe ne vidim trbuh 😄
Hvala ti😘al kad se skinem odvratno izgleda, sve smezurano i visi, cekam pregled da dobijem zeleno svjetlo za pojas.
Treca, dobro da si mi rekla, sad cu nosit grudnjak iako su mi svi prenaknap za dojenje, stalno mi ispadaju😂
Barbs, hvala ti😚
To kak si opisala da Diego spava, tu je negdje i Karlo. Ti isto imas 27 god jelda, 90. godiste si, Barbs?
Barbi(bbrletic), krepajem od smjeha na post o rucku, ja sam pire radila 45 min, paralekno robu a njega sam uvalila u njihaljku i njihala dok nije zaspao jer ga to podsjeca na drdanje kolica u setnji pa ga njihaljka 90% pokusaja-uspava.
Treca sreca-kolica- stara zgrada: mi smo u staroj zgradi al srecom 1. kat pa ja ostavljam ramu tj.konstrukciju od kolica u prizemlju a njega nosim sa sobom u kosari jer nemamo lift uopce😂Mozes mislit kakav je meni veseljkovic. A stibiste je usko da stane samo konstrukcija od kolica pa kosaru moram furat sa sobom.Onda kad dodem moram ocustit tajice/kaput itd.a on place iz petnih zila😂Bas sam rekla muzu da investiramo u lift s vanjske strane. Kaze da jis spara ta onog robota za peglanje😂😂😂

Barbs, i pitam za godisze jer bi ti isla onda na 2.kad D bude imao 5, 6 god?😊

inace, mm me poceo zvati Milka jer su mi sise stalno vani a Karlo visi na njima i tipa ak jedem cokoladu , govori bit ce cokoladno mlijeko😂😁

Mamasita, na koji pojas mislis? Steznik ili nesto drugo? Jer ako je steznik to si mogla stavit cim si dosla iz bolnice, on nicemu ne smeta

Evo mene nazad Rucali smo a Diego je bio nemiraaan.... Spavaaaaaalooooo mu se a nikako da zaspi... uzmes ga i nanasas zaspi... spustis ga u krevetic i zbudiii se... Muz i ja smo na ture rucali
mamisita, stez

Grrrrrr
Mamisita, steznik sam ja pocela koristiti 2tj nakon poroda... meni trbuh nije smezuran aliiiii ga ima I vec par dana ne koristim steznik... prala su mi se oba..
Nema na cemuuu ( za kompliment 😘😘😘😘😘😘😘).... Jesam, 90.sam godiste... 😁😁😁😁😁😁😁😁 jos imam 26g ehehhehehehe 31
qw

AAAAAAAAAAAA
Ugl, Mamisita, 31.12. cu 27g 😊😊😊😊 Kad i Violetin muz imam rockas

E, da zvala sam prdijatricu radi oka.. i rekla mi je sestra da svakih pola h(osim ako ne spava!) mu stavljam fiziolosku u oko.. Kako je i Marijana rekla 😊😊😊😂😂

*PEDIJATRICU a ne pRdijatricu hahahhahahhagagagaghahahahhahahahhahahahhahahahhaa

Barbs, blago se tebi, ja u 10.mj malo prije poroda napunika 27.punu😭

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji