Mamisita bilo nas je 6. Muz, ja, kumovi i njihove polovice ☺ i bilo je tako lijepo, opusteno..😆😊 slikanje,maticar,voznja barkom u zalazak i delfini,vecera i festica sa 10ak prijatelja. 😆

I me, koja fora slikeeee i super vjencanicaaa!! 😍😍😍😍 Moja frendica je imala haljinu bijele boje s crnim stiklama i crnim remenom... to ona kojoj sam kuma bila u 9.mj ali kad se udavala u Svicarskoj...

Mi smo imalo veliko vjencanje... bilo nas je 95 A da su dosli i oni koji nisu mogli, bilo vi nas i vise ahahahaha Jedino sto bih promijenila kod svega je petljanje sa MUZEVE strane ali i to je proslo i bilo je

Ej, samo da se javim, mi smo danas stigli doma. Izgleda da je prvi dan moja curica još uvijek bila pod dojmom, pa je puno spavala i nije baš bila zainteresirana za sisanje...sad smo se kao naučili na sisu. Jedino što me bradavice ubijaju...Čim smo danas došli doma otvorila sam šeširiće. Kako se to koristi? Osim što ga stavim na bradavicu i gurnem u usta? Pa ne stane u usta :D Uzela sam aventove normal veličinu. Mlijeka imam, nemam sad još ono, da curi samo od sebe, ali rekle su sestre da će i to ubrzo. :* Svima.
Ja nemam jos ni 23 😂 tek 22.01 punim 23 a toliko me toga snašlo, toliko toga prošla i definitivno se osjecam starije valjda zbog toga
Cure treba mi info da li je koja koristila/koristi grijač bočica ? Help 😩
Ja eto 19.12 punim 23.. 😉😉 ja sam jedna od onih mladih mamica.. 😊

Hedgehog, samo nek' ste vi dosle doma 😍😍😍😍😍😍😍😍 A mlijeko ce doci i cice ce nabujati 😉

Mamisita ja sam sebi svaki dan super 😂😂😂
Nase vjencanje je bilo prilicno tradicionalno, sve dok nije zavrsio prvi ples, nakon toga preeee luda rock festa, trgali se gumbi parale kosulje😅 Svekrva je cak napravila scenu i otisla doma jer joj se nije sviđala muzika.
A najbolji dio mi je bio, kad sam se u jednom trenutku pocela okretati i traziti di mi je muz, pomalo ljuta jer ga nema u sali sa mnom/gostima, da bi pogledala prema bini, a mm na pozornici sa mikrofonom i pjeva 😂😂

url=https://lilypie.com]
Ima vas dosta mladih mamica 😍😍😍😍😍😍
Ma sve smo mi mlade mamice, neke po godinama neke po pameti 😉😉😘

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji