Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    23. Studeni 2017. 22:49

3. da zasto muskarci mogu ici na 2h trenirat, na pivo, gledat nogomet (s vremena na vrijeme) s frendovima a zena mora biti doma?
    eto sto se toga tice, sveki ima vise razmnjevanja od moje.mame...

dzenny
    23. Studeni 2017. 22:49

Bubamaro,zao mi je.. ali najbitnije da ti je beba zdrava,aa bude on to sve donaknadio.. 
    Eto i ja sam danas otisla na svoju inicijativu da izvazema i izmjerima Alaru tacno nakon mjesec dana,pa nas je pedijatrica odmah i pregledala i rekla da je sa Alarom sve u najboljem redu.. znaci za mjesec i 2 dana je dobila 1 200gr i 3 cm.. rekla je da samo nastavimo sa dojenjem.. do sada nisam ninjednom pokleknula da binjoj dala AD,iako priznam dolazilo je tih trenutaka da mislim da je hladna,ali ocito ima dovoljno 😉

barbs
    23. Studeni 2017. 22:50

Violeta, najbitnije je da se muz i ti slazete oko svega!  😊😊😊😊😊
    NOSANJE- eeee bas sam ae danas rasp* Bili smo na rucku kod njegovih.. Diego je bio miran na kaucu... i sogor je zavrsio jesti prije nas i odlucio nosati Diega... koji btw ni traga ni glasa nije pustio...

barbs
    23. Studeni 2017. 22:52

Znaci, nemam nista protiv da ga se nosa ALI ne od jutra do sutra... ne kad je miran i zabavlja se sam sa sobom jer ima dana kad muz i ja na ture jedemo a ima dana kad je miran... Aliiii ja kad to kazem ispadam bezobrazna a onda a druge strane cujem sveki: znaaaaas, ne treba ga prev

barbs
    23. Studeni 2017. 22:54

barbs

Znaci, nemam nista protiv da ga se nosa ALI ne od jutra do sutra… ne kad je miran i zabavlja se sam sa sobom jer ima dana kad muz i ja na ture jedemo a ima dana kad je miran… Aliiii ja kad to kazem ispadam bezobrazna a onda a druge strane cujem sveki: znaaaaas, ne treba ga prev

* ne treba ga previse navikavati na ruke... dodje mi da joj zalijepin 2-3 triske jer ona se moze pravit pametna 
    Dzenny, suuuuper za Alaru!! 😊😊😊😊😊😊
    Idem spavati.... drugom prilikom prokomentiram ono sto nisam 😍😍😍😍😍😴😴😴😴😴😴

MY_life <3
    23. Studeni 2017. 23:00

On je prevesela beba tako da po ponasanju smo cak mislili da je sit jer je do mj dana bio prezahtjevan al od mj je presavrsen a ovako na izgled osto nismo sumnjali tj nije nam doslo do glave jer smo mi ocito ufilmali da mu se rukice i obrazi debljaju, ma nisan pametna, al znam da se prelose oshjecan i da san svjesna da san mogla skuziti tako da smo sami krivi....ja pisen al neman pojma sto pisen ispada da se opravdavan a sama san kriva....oprostite na konfuziji al tocno mi je ovakvo nesto i u glavi

Nina2512
    23. Studeni 2017. 23:13

barbs

Ana, to moguce da je skok u razvoju jer se poremeti spavanje (kako sam citala)… tj. postoji mogucnost… procitaj si malo… nema svako dijete iste karakteristike skoka 😊😊😊😊

Hmm..a bas sam razmisljala kad ce nama biti taj skok,vec smo prosle tri tjedna..a nezz,nije dobro kad nece spavati,ni kad previse spava..mi mame previse brinemo🙂🙂❤

Kiki156
    23. Studeni 2017. 23:27

Buba mara zao mi je sto se to dogodilo, ali stvarno nisi ti kriva! Pa kako si mogla znati? Stvarno se nemas razloga kriviti, on ce sada nadoknaditi sve i bit ce tvoj mali slatki bucko 😊 A jesu ga mjerili koliko je narastao cm? Mozda mu je vise otislo u duzinu. 
    Vito je zaspao u pola 9, ovo je rekord, nikad nije ovako rano isao spavati. Zadnja dva dana ima novi ritam, noc spava super, po danu spava samo u setnji i onda je nakon setnje pa do vecernjeg spavanja uglavnom nervozan jer je umoran a nece spavati. Evo bas me zanima kad ce se danas probuditi da jede. Jucer mi je skoro odspavao noc u komadu, ja sam ga uzela da jede iako se on nije plakao nego malo meskoljio. Pojeo je kroz san i nastavio spavati. 
    Jel vase bebe placu u snu? Moj place nekad i to mi bas bude tuzno. Sto on to sanja da place? 😢
    I jos sam nesto novo primjetila. Par puta sam ga ulovila kako stavlja ruke na prsa i stisce sake dok ga presvalcim, kao da se sav stisne. Jel vasi to rade? Jel to mozda znaci da mu je hladno? 

violeta1
    23. Studeni 2017. 23:33

Sanjchi a ti se izdajes i onda dajes na bocicu? Jel nece sisat ili? Nisam zapamtila... a slatko jaooo pricaj mi, sve mi se jedeee, upravo pijem vocni jogurt ☺
    Barbs ljudi se bas vole petljat u tude zivote i zamarati se. Ja bas nikom ne pametujem i nisam drska, imam svog posla, a npr.danas mene tata nazove, a nekad signal zeza kod mene i on odmah komentira grubo kakav mi je to los mobitel nek ga bacim, onak heloou s7, nije los mob, a sto signal nekad zeza sta ja tu mogu, na takvom sam mjestu. Bas mi idu na k.... takvi komentari. A za djete mi tata nikad nista ne pametuje. 
    Ja sam tako tuzna, razocarana i zabrinuta sto mali nije htio sisat, citala sam po netu da ima takvih situacija ali opet tesko je, tisucu pitanja u glavi i onda se samo komiram a onda bi samo jelaaaa na najjace grrrr.... sve to nigdje ne vodi. 

violeta1
    23. Studeni 2017. 23:38

Kiki ruke na prsa moj cesto stavlja i stisne sakice, svi kazu bot ce skrt 😂😂 ali dok ga presvlacim nema stisnuto, nekad bude kad mu bude hladno, ali vecinom ne. A plac u snu nisam cula, jedino kad se budi nocu a nema sise pokraj onda place zatvorenih ociju jer se nije probudio. Tko zna sta oni sanjaju/misle bas bih voljela znati o cemi razmislja, sta bi mi rekao i takve stvari hehr

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.