3. da zasto muskarci mogu ici na 2h trenirat, na pivo, gledat nogomet (s vremena na vrijeme) s frendovima a zena mora biti doma?
eto sto se toga tice, sveki ima vise razmnjevanja od moje.mame...
Bubamaro,zao mi je.. ali najbitnije da ti je beba zdrava,aa bude on to sve donaknadio..
Eto i ja sam danas otisla na svoju inicijativu da izvazema i izmjerima Alaru tacno nakon mjesec dana,pa nas je pedijatrica odmah i pregledala i rekla da je sa Alarom sve u najboljem redu.. znaci za mjesec i 2 dana je dobila 1 200gr i 3 cm.. rekla je da samo nastavimo sa dojenjem.. do sada nisam ninjednom pokleknula da binjoj dala AD,iako priznam dolazilo je tih trenutaka da mislim da je hladna,ali ocito ima dovoljno 😉
Violeta, najbitnije je da se muz i ti slazete oko svega! 😊😊😊😊😊
NOSANJE- eeee bas sam ae danas rasp* Bili smo na rucku kod njegovih.. Diego je bio miran na kaucu... i sogor je zavrsio jesti prije nas i odlucio nosati Diega... koji btw ni traga ni glasa nije pustio...
Znaci, nemam nista protiv da ga se nosa ALI ne od jutra do sutra... ne kad je miran i zabavlja se sam sa sobom jer ima dana kad muz i ja na ture jedemo a ima dana kad je miran... Aliiii ja kad to kazem ispadam bezobrazna a onda a druge strane cujem sveki: znaaaaas, ne treba ga prev
Znaci, nemam nista protiv da ga se nosa ALI ne od jutra do sutra… ne kad je miran i zabavlja se sam sa sobom jer ima dana kad muz i ja na ture jedemo a ima dana kad je miran… Aliiii ja kad to kazem ispadam bezobrazna a onda a druge strane cujem sveki: znaaaaas, ne treba ga prev
* ne treba ga previse navikavati na ruke... dodje mi da joj zalijepin 2-3 triske jer ona se moze pravit pametna
Dzenny, suuuuper za Alaru!! 😊😊😊😊😊😊
Idem spavati.... drugom prilikom prokomentiram ono sto nisam 😍😍😍😍😍😴😴😴😴😴😴
On je prevesela beba tako da po ponasanju smo cak mislili da je sit jer je do mj dana bio prezahtjevan al od mj je presavrsen a ovako na izgled osto nismo sumnjali tj nije nam doslo do glave jer smo mi ocito ufilmali da mu se rukice i obrazi debljaju, ma nisan pametna, al znam da se prelose oshjecan i da san svjesna da san mogla skuziti tako da smo sami krivi....ja pisen al neman pojma sto pisen ispada da se opravdavan a sama san kriva....oprostite na konfuziji al tocno mi je ovakvo nesto i u glavi
Ana, to moguce da je skok u razvoju jer se poremeti spavanje (kako sam citala)… tj. postoji mogucnost… procitaj si malo… nema svako dijete iste karakteristike skoka 😊😊😊😊
Hmm..a bas sam razmisljala kad ce nama biti taj skok,vec smo prosle tri tjedna..a nezz,nije dobro kad nece spavati,ni kad previse spava..mi mame previse brinemo🙂🙂❤
Buba mara zao mi je sto se to dogodilo, ali stvarno nisi ti kriva! Pa kako si mogla znati? Stvarno se nemas razloga kriviti, on ce sada nadoknaditi sve i bit ce tvoj mali slatki bucko 😊 A jesu ga mjerili koliko je narastao cm? Mozda mu je vise otislo u duzinu.
Vito je zaspao u pola 9, ovo je rekord, nikad nije ovako rano isao spavati. Zadnja dva dana ima novi ritam, noc spava super, po danu spava samo u setnji i onda je nakon setnje pa do vecernjeg spavanja uglavnom nervozan jer je umoran a nece spavati. Evo bas me zanima kad ce se danas probuditi da jede. Jucer mi je skoro odspavao noc u komadu, ja sam ga uzela da jede iako se on nije plakao nego malo meskoljio. Pojeo je kroz san i nastavio spavati.
Jel vase bebe placu u snu? Moj place nekad i to mi bas bude tuzno. Sto on to sanja da place? 😢
I jos sam nesto novo primjetila. Par puta sam ga ulovila kako stavlja ruke na prsa i stisce sake dok ga presvalcim, kao da se sav stisne. Jel vasi to rade? Jel to mozda znaci da mu je hladno?
Sanjchi a ti se izdajes i onda dajes na bocicu? Jel nece sisat ili? Nisam zapamtila... a slatko jaooo pricaj mi, sve mi se jedeee, upravo pijem vocni jogurt ☺
Barbs ljudi se bas vole petljat u tude zivote i zamarati se. Ja bas nikom ne pametujem i nisam drska, imam svog posla, a npr.danas mene tata nazove, a nekad signal zeza kod mene i on odmah komentira grubo kakav mi je to los mobitel nek ga bacim, onak heloou s7, nije los mob, a sto signal nekad zeza sta ja tu mogu, na takvom sam mjestu. Bas mi idu na k.... takvi komentari. A za djete mi tata nikad nista ne pametuje.
Ja sam tako tuzna, razocarana i zabrinuta sto mali nije htio sisat, citala sam po netu da ima takvih situacija ali opet tesko je, tisucu pitanja u glavi i onda se samo komiram a onda bi samo jelaaaa na najjace grrrr.... sve to nigdje ne vodi.
Kiki ruke na prsa moj cesto stavlja i stisne sakice, svi kazu bot ce skrt 😂😂 ali dok ga presvlacim nema stisnuto, nekad bude kad mu bude hladno, ali vecinom ne. A plac u snu nisam cula, jedino kad se budi nocu a nema sise pokraj onda place zatvorenih ociju jer se nije probudio. Tko zna sta oni sanjaju/misle bas bih voljela znati o cemi razmislja, sta bi mi rekao i takve stvari hehr
Sortiraj odgovore
Najstariji