*po noci... A nazalost ako idem na komp tipkati Diego ce se razbuditi...
Mamisita i Sretna, bas ste zgodne 😍😍😍😍 a Sretna, seksiii slika 😁
Treca sreca, ja sam mislila da niti jedno tvoje dijete nije htjelo dudicu...

Za PILULE sam i ja mislila kao i Sretna...???
Maslacak, neeee briniiii za kg... nisam ni ja skinula sve i dalje na +6-7kg... a cimerica iz bolnice me vidjela preko web cam i govori: ZEEENOOO, STO SI SMRSAVILA
Ja sebe ne vidim...
Sanjchi, ja pisem po noci, DA MI OPROSTIS(

*OPROSTITE, idem na wc i imam svoj mir...
BROJ DJECE-min 2 max 3.. Ali me UZASNO strah poroda..
ali o tome cemo za 4-5-6g... hahahaha Muz kaze: za 3!!! Ne dam seeee
Cak me i strah sexati se...
VGV tehnika-i mi koristimo tu "zastitu" i u 5 i pol g je sljakala.... aaaaa onda se

*onda se dogodio Diegooo Aliii nije mi zao 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Barbiii, braaavooo za Petruuu!! Tako sam i mislila ja za Diega da ne dobiva na kilazi iz istih razloga... a jos je bio na cici svakih pola sata...Kad ono suuuuper napredovao... em bila patronazna em bili kod pedijatrice na sistematskom i u tih tj dana je dobio 340-360g...

Kiki, te marame su mi taaakooo foooraaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 A ja sam posudila klokanicu samo jos nismo isprobali...
Cure koje su bile vani s bebacima-nek ste iskoristile
Dobro nam dosla, Mrviceeee 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Grudnjaci-inace ih nisam nosila pri spavanju ali sad je jednostavni neizbjesno

Diego ooobozaaavaaaa dudu cesto ga ona smiri kad je nervozan... a stavim ga na cici saaaamo jos vise zivcani jer nije gladan... ali ima trenutaka kad ne moze ga smiriti nista drugo osim CICE...
Mi

Mi smo sinoc super spavali.. Znaci Diego je spavao od 20 do ponoci, od ponoc i pol do 2 i pol i oko 5.30 se probudio i skuzila sam da mu je promocila pelena s jedne strane... nismo mu dobro zakopcali
Iiii onda smo spavali od 6 do 9.20 s jos jednom budjenjem...
Diego se obozava uvaliti pored mene i tako spavati... a ja iskoristim priliki da spavam s njime HAHAHHHAHAHAAHAHHHAHAHA na pocetku sam se dizala oko 7-8 ujutro da uspijem napraviti sve po stanu alo bi se i on Diga

I on bi se probudio iiiiii nema meni odmoraaaa... bolje da ja spavam Dok jos nemam drugo dijete HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHHAHA
Dzenny, BRAAAAVOOOO za Alaruuu.. ja se pitam kad ce Diego izdrzati cijeli noc Aliii ne zelim se zaliti... dobar je...

Sincokretice, ja sam pocela pred 2-3tjedna stavljati ga ispod baby gyma
Buba mara, Diego jede kroz dan svaka 2,2 i pol h... danas je eto izdrzao 3h... po noci kako kada... svaka 3-4h...

E cure…peckanje u cicama…jel to normalno? Ne konstantni neg povremeno…
I meni se to zna desiti... tj ne peckanje vise ko da me svrbi.. i mene zanima ako je to normalno....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji