Bas sam sa muzem pricala o tome svemu za mamu njegovu i kako se osjecam i da me zelim da mi dkete bude previse s njom i podrzava me i sam je rekao on je uz mene i uz Leona 😍 Bilo mi je odmah lakse i dogovorili smo se uvijek pricat o svemu kako se osjecamo i sta nas pati. Poslije toga smo odvezli Leona kod mojih na cuvanje, i otisli u grad obavit neke stvari i vratili se po Leona kad pocela mama sa komentarima, on voli jake zvukove, on bas uziva kod bake, bla bla, onda dosla komsinica njena i mali pocme stucat a ona jaoo garant si se naguto zraka, jel sisa ili, sttaaaa sisa, ajme koliki je a samo na sisi, super to je zdravo i najbolje za njega, vidi kaku kosicu ima… i onda smo isli doma. Bilo mi je presmjesno slusati komentare hahahah….
Muz ti je mrak, tak je i moj uz mene uvijek. to je super!
Sta se tice nosenja, ja sam svog naucila na ruke jer ga po pola noci znam nosat. I mislim da imam malo psihicki problem posesivnosti, znaci ja malog jedva mami dam. Muzu nekad kad nemrem vise i normalno tat mu je , uzme ga al stalno govorim, pazi glavu oazi kicmu... Ugl opsesivna sam s tim da ga nitko dr ne uzima al valjda ce to prestat s vremenom...Skuzila sam kad su mi ga par puta u babinjama probali uzet, tlak mi se momentalno digao i kad bi ss zatvorika u sobu, rasplakala sam se malo...Uzas...To su valjda hormoni. Valjda ce to proci...?
Moguce da su i zubi, pravi baloncice. Od sogorice mala je dobila prvi zub sa 2mj. ALIIIIIII izdojila sam se malo i na bocicu hoce, dam mu sisu, nece! I sad mu napravim ad 30mil i hoce 🤤🤤🤤🤤 a od kad smo prestali s dohranom 1 sam mu ponudila i nije htio, caj sam mu morala davat na kasikicu jer nije htio. Bas me iznevjerio prase jedno malo!!!! Sad lezi, izvalio se gleda strop i duda. Znaci ovako do sad nam nije bilo. Samo da sam se mogla vise izdojit ne bi dobio ad, al ovo mi bilo brze jer sam sama a on se dere
Violeta moj je takav kad je umoran, cendra, gura ruke u usta, nista ne zeli, onda samo moram ga stisnuti da se umiri i zaspi.
I V se slini i mjehurice radi i vec sam razmisljala o zubicima jer sam cula da ima takvih ranijih al meni je ipak to prerano nekako.
Inace V dosta gura rukice u usta, nekad mu dajem dudu da ne gura ruke, a on je baci i opet gura ruke.
Mamisita i meni se nekad cuje ko da "govori" znaci ko sto so ti spomenula al razlicite stvari..al moslim da nam se ipak to cini…ili?🤔
Ne znan vise jesam li prolupala, prvo mi se cinilo da hrce a nakon tog kad se rasplakao doslovno ko da vice neeee...ja sam prolupala
Violeta moj je takav kad je umoran, cendra, gura ruke u usta, nista ne zeli, onda samo moram ga stisnuti da se umiri i zaspi.
I V se slini i mjehurice radi i vec sam razmisljala o zubicima jer sam cula da ima takvih ranijih al meni je ipak to prerano nekako.
Inace V dosta gura rukice u usta, nekad mu dajem dudu da ne gura ruke, a on je baci i opet gura ruke.
Mamisita i meni se nekad cuje ko da "govori" znaci ko sto so ti spomenula al razlicite stvari..al moslim da nam se ipak to cini…ili?🤔
Ne znan vise jesam li prolupala, prvo mi se cinilo da hrce a nakon tog kad se rasplakao doslovno ko da vice neeee…ja sam prolupala
Potpisujem... ja mog sad nosammm
I ja sam u pocetku dava AD, uopce nemam nista protiv toga. U bolnici je bio samo na ad-u jer mi nije doslo mlijeko i kad smo dosli doma sam mu znala davati kad bi mislila da mu nije dovoljno. Ali onda smo se ufurali u dojenje, lijepo napreduje i dovoljno mu je moje mlijeko i ne kuzim cemu onda pametovanje. Da mi je pedica rekla da treba i dohrana dala bi mu, ali bi prije pokusala da samo dojimo jer sam se stvarno jako trudila da to postignemo i bilo bi mi zao da moram odustati. I zato me uzasno zivcira kad mi netko to govori, a govore zato jer su oni davali dohranu u uvjerenju da bebi to svakako treba jer mlijeko nikako nije dovoljno. Mislim ono, nek gledaju svoja posla!
lipo si sve napisala i vidi se da znaš šta govoriš, a oni lupetaju tako jer eto - u njihova doba se tak radilo
nosiljka - ko me pitao...mamisita? babybjorn imam ovaj model https://www.babybjorn.com/baby-carriers/baby-carrier-original/
ali to je u biti stariji model i nije optimalan za kukiće
bolji je model https://www.babybjorn.com/baby-carriers/baby-carrier-one/
ili marama (meni se svidja jer je mekana i bebi je onda draže ali ne volim vezivanje to...ovo su 2 kilka i ideeš)
barbi - i meni čudno da ti kćer ne pomaže? ona je mlada žena u biti, sve bi praktički mogla znat po kući:/ puuuuno bi ti olakšalo. Ok ima svoje obveze ali ono..
žena-majka-carica:)
moj K je tak smjesan, doji sad, izbaci sisu, podrigne, rasteze se cijeli rukama i napravi neku presmjesnu facu i otvori usta kao ok sad aam odmorio daj joy i nastavi
Treca, hvala tiiii 😚😚😚😚strah me marame da ju necu znat zavezat, radije bi ovu modernu ergonomsku klokanicu
Mamasita i lijepo sto su uz nas...bravo za nase muzeve ☺☺☺ A sto drzis stalno bebu, sta ima veze, tako zelis i gotovo☺
Leonu sam upalila fen i dala dudu i evo zaspo je. A ja sam bas nekako "razocarana" do sad nam je islo super s dojenjem i bas sam bila sretna, a ovo danas ne mogu vjerovati. Znaci nije problem u mljeku kad hoce iz flasice vec bas u sisi, nece pa nece.
Mamasita i lijepo sto su uz nas…bravo za nase muzeve ☺☺☺ A sto drzis stalno bebu, sta ima veze, tako zelis i gotovo☺
Leonu sam upalila fen i dala dudu i evo zaspo je. A ja sam bas nekako "razocarana" do sad nam je islo super s dojenjem i bas sam bila sretna, a ovo danas ne mogu vjerovati. Znaci nije problem u mljeku kad hoce iz flasice vec bas u sisi, nece pa nece.
Iz flasice mu ide brze, ne mora se pomucit ko na cici. Valjda je danas malo.lijen 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji