Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    23. Studeni 2017. 19:45

Mame ja sam malo u cudu, mali place a sisu nece, vuce rukav, prst moj, dudu mu sad dala i tako ju je zgrabio nije nikad tako vuko dudu. Ne znam sta mu je 

Kiki156
    23. Studeni 2017. 19:45

Svasta dakle! Zasto beba ne bi mogla biti sama s tatom? Ljudi bas imaju potrebu svasta prevalit preko usta. 
    E da, i to za vodu mi govore... kad stuca, zedan je daj mu vode ili caja 😳🔫💣

• sretna
    23. Studeni 2017. 19:46

P i ja smo danas bili na kavi, vani ma terasi 2 h sa njegovom kumom i jos jednom frendicom. Kako mi je to trebalo da se s curama ispricam, mozak mi se resetirao 😄 iduci tjedan opet druzenje 😁
    Ja dojim na sjedecki non stop. Najlakse mi tako.

Kiki156
    23. Studeni 2017. 19:47

Violeta da nisu zubi? Bas sam htjela sad pitati jel vase bebe sline? Moj slini i radi baloncice, jel to moze imati neke veze sa zubima ili je jos prerano??

23. Studeni 2017. 19:50

23. Studeni 2017. 19:54

23. Studeni 2017. 19:55

Maja 3
    23. Studeni 2017. 19:56

Dena1009

Ma ja zapravo ne vidim razlog da netko govori mami kako da hrani bebu??🤔😮
    I me pa Boze dragi sta se cude ko da si samo dijete ostavila, pa valjda nije tata nesposoban, moj cuva V kad godima priliku i odu sami u setnju i svasta, osobito kad na pocetku ja nisam mogla, pa ne mora zbog toga dijete biti zatvoreno.
    Maslacak jesi sama pravila kasicu ili kupovna? Kako to funkcionira, ubacis umjesto jedne flase ili ? Jel ti malac sjedi vec u onom stolcu za papanje?
    Smjeskanje i gugutanje sve u sesnaest, ujutro sam se spremala i kualpaoni, a on u ljulji u dnevnoj i vice ko papiga mala i kad mu pricam on vraca i smije se, presladak mi je😍

Sama radim kasice,opskrbila sam se ovo ljeto i sa jabukama,kruskama,sljivama,malinama-sve domace,smrznula da imam za pocetak to za sto znam da nije nicim tretirano. Stolac za hranjenje-ako mislis na hranilicu-ne jede jos u njoj jer ne sjedi samostalno. Hranim ga u ljuljacki koja ima neki polusjedeci polozaj..
    I da. Kasica zamjeni 1 mlijecni obrok.

barbs
    23. Studeni 2017. 19:57

heeejjj 😊😊😊😊
    imaaaammm sto procitatiiii 

• Dena1009
    23. Studeni 2017. 20:04

Violeta moj je takav kad je umoran, cendra, gura ruke u usta, nista ne zeli, onda samo moram ga stisnuti da se umiri i zaspi.
    I V se slini i mjehurice radi i vec sam razmisljala o zubicima jer sam cula da ima takvih ranijih al meni je ipak to prerano nekako.
    Inace V dosta gura rukice u usta, nekad mu dajem dudu da ne gura ruke, a on je baci i opet gura ruke.
    Mamisita i meni se nekad cuje ko da "govori"  znaci ko sto so ti spomenula al razlicite stvari..al moslim da nam se ipak to cini...ili?🤔

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.