Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Studeni 2017. 00:59

Violeta, ma tko zna zasto sisu odbija... Ocito jedna od faza... od 1000 
    Plakanje u snu-par puta sam dozivjela da D place u snu, tj "stenje" onako tuznu... pomazim ga, nanasam, stisnem uz sebe i opet mirno nastavi spavati... To je normalno... citala sam o tome..

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 01:33

Napokon je zaspala,idem i ja jer budjenje brzo sljedi....😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    24. Studeni 2017. 02:26

Kiki V je na pocetku jaukao i plakao u snu i rekla je pedica da vjwrojatno zbog OP jer se puno toga događalo pa sad prozivljava jos to sve u glavi. Bilo je grozno tako ga gledati, uzimala sam ga na ruke da spava i svaki put kad bi zajecao stisnula uz sebe. Sad ae smirilo al jos ponekad zna. Sad se ne moze po noci probuditi, a gladan je pa onda vuce na prazno u snu, to sve pucketa.
    Sakice su na pocetku uvijek stisnute. Ja ih nisam otvarala, osim kad ih cistim, ma da kad ih stisne je nemoguce ih rastvoriti. Al postepeno on to sam i sve vise ih drzi otvorene. 
    Prematanje V ne place al jako rice i mase rukama, jedva ga premotam, obavezno sa rukama sve pobaca.
    Sanjchi strasna je ta tvoja mala žena 😍

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    24. Studeni 2017. 03:30

Kiki i moj mali mis tako tuzno place u snu da mi srce skoro prepukne. Nekad samo jeca a nekad bas zaplace onako jako, ali u snu pa dotrcim do njega pa ga umirim sa šššššššš  šššššššššš i smiri se. To bebe sanjaju nesto... citala sam, vjerojatno i porod koji je za njih takodjer traumaticni iskustvo, ili neudobnu pidjamicu (haha ovo pise na netu i bas mi je smijesno).
    Buba maro stvarno mi je zao... napravila si sve da potaknes laktaciju i da dojis ali kad ne ide ne ide... znam da ti je tesko, tako je bilo i mojoj seki, isplakala je dusu jer je izgubila bitku s dojenjem, ali prihvatila je to i krenula dalje... doduse, ona se uz AD pocela izdajati i tako si navukla izdajalicom mlijeka evo to radi vec 6mj da maleni dobije bar nesto majcinog mlijeka, no to su ogromna odricanja, nespavanje, doslovno trostruki posao... pa boze moj, evo i ja sam odrasla na ADu jer nas mama kao blizanke nije mogla nahraniti pa smo normalne 😊
    Spavanje ja imam osjecaj da smo mi nekako zamijenili dan za noc. Evo sad je zaspala zvijer... legli smo oko pol 11, u 12 je sovica oci sirom rasirila, pojeo, povracao, plac, opet sisa, pa bljuc, pa buljenje u svjetlo (nocnu lampicu) jel i vase bebe to rade??? Moj je ocaran svjetlom, lusterima, sjenama i narancastim svjetlom grijalice iznad komodne za presvlacenje. Cim ugasim grijalicu ili svjetlo to je dreka... btw, jel vi spavate u mrklom mraku ili gori neka lampica? Ja ne mogu u mrklom mraku otkad njega imam... gori nocna lampica i preko sjenila je prebacena jos tkanina tako da nije jako svjetlo... 

24. Studeni 2017. 03:31

Barbi, zar ste od popodne jos uvijek busnj, apsokutno nista nije spavala?

24. Studeni 2017. 03:40

buba maro, jel imao normalnu stolicu?

Barkleys
    24. Studeni 2017. 05:05

Mamasita Ajme. Daaaaa. Točno to i moja radi. Ja sam ju znala prepoznati po plaču još u rodilištu kad su ih dovodili natrag s kupanja. Uvijek kad se zalaufa u plakanje: ne, ne, ne, ne... I onda ju je puno teže smiriti...
    Bubamara Sumnjam da je baš bio toliko gladan. Jer da je, gubio bi na težini, a ne samo stagnirao. A i teško je kada si svaki dan s nekim odokativno primijetiti napredak u rastu/debljanju... Pogotovo ako se nije žalio itd. U svakom slučaju, znam da grozno zvuči, ali nije toliko strašno, sad će sve to nadoknaditi. Drži se! :*

• Dena1009
    24. Studeni 2017. 05:29

Marijana ja sam dobila na poklon lampicu bas za mle bebe i mogu ti reci da je savrsena. Radi na dodir i ima vise jacina svijetla, znaci, drzis prst i svijetlo se smanjuje/pojacava samo ga maknes u trenutku kad dođes do zeljene jacine. Pa tako dok papamo pojacam, dok spava smanjim i nema onog klikanja prekidaca da ga budi.
    Inace lampicu drzim iza kindaca pa je ne vidi.
    Moze svijetliti u toploj i led nijansi.

url=https://lilypie.com]

24. Studeni 2017. 06:26

Gdje ima za nabaviti takva lapmica

Barkleys
    24. Studeni 2017. 07:23

Dena - predobra je lampa, nisam to vidjela u Hrvatskoj za kupiti. Jel možeš napisati ime proizvoda ako negdje piše da proguglam. Ja sam se nekako navikla na svjetlo još u rodilištu. Sad imamo u sobi neku stolnu lampicu na podu, ne svijetli jako, dovoljno da u mraku vidiš di je što, jel se samo promeškoljila ili ima širom otvorene oči... Inače ja sam razmišljala o ovak nečemu:  http://www.saturo.hr/aroma-difuzeri-osvjezivaci-zraka-/2244-beurer-la-30-ovlazivac-i-osvjezivac-prostora-do-cca-15-m2.html to sam imala u vrtiću, svijetli, a možeš i stavljati mirisna ulja u nju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.