s tim da sam ja normalno podnijela to i svi smo ostali ok. al moja majka je celicna lady pa je ona to postava izvolis ucit to, provjerit cu to, ici ces na fax itd. Kad god bi nesto kao linijom manjeg otpora, gospoda je dirigirala tezi put al bome sam se naucila. Jednom sam citala ok! casopis,umetnula sam ga u biljeznicu ko da ucim. Letio je i ok i biljeznica i svi davli kroz prozor kad je skuzila😂
Ako sam dobro zapamtila starija ima 16.5 . I moji su razvedeni, u startu postavljeno da si sama skuham i brinem o sebi… Doduse mija mama i ja bile solo, ona je radila po cijele dane. Ali nisu svi isti. Bude sa odrastanjem shvatila pomalo neke stvari. Tesko je pubertetu nesto dokazat
Pubertet ju je copio,po cijele dane mobitel i slusalice,sad idu pripreme za novu godinu sva je u tome…..a i mi smo bili takvi😂
Jesmo al bome moja mene dobro izdirigirala.... Nisam ja ni izlazila do faxa.
ne znam kaj da radim s ovim mojim prezdervaa se na sisi pa bljucne pa se prezderava
Mame drage meni danas šok!! Al ogroman....isli smo na kontrolu kod pedijatrica, seszra vaga malog i kaze 4550!! Govorim ja njoj ne ne toliko je bilo prosli put vagajte ponovo, ona opet kad opet ista cifra!!! Moj mali nije dobio niti grama u misec dana mene vricina, zibcanost, plac, tiga ma sto emocija u sekundi... Doslo mi je da tucen glavon o zid nakon toga smo isli vaditi krv i mokracu da iskljucimo nekakvu bolest i na kraju je ispalo da je gladan i tako vev misec dana!! Ja jps ne virujen place mi se i rize vene u isto vrime
Ugl dobili smo aptamil comfort pa mu dajemo nakon cike jer smo radili podoj i iz ove cike mi je popapao samo 40.... A on je tako dobra beba, po ponasanju nam nije dao ni naslutiti da je gladan, smije se, prica, uredno spava i danu i nocu, a srce moje malo drago skromno....
I tako on napokon sit ja tuzna ko nikad u zivotu, stalno razmisljan kako san ga mogla misec dana gladnog drzati i ne skuziti da je gladan tako da je bitka sa dojenj izgubljena al mi je bar srce i dusa mirni jer znam da je sit
Oprostite na malo duzem postu al eto da se pojadan i nadan se da nece bit osuda jer stvarno nisan pomislila da jr gladan posto je tako dobar i drag bija
barbi šteta...a baš bi ti bila od pomoći. I lijepo šta ste ostali u ok odnosima muž i ti, ko civilizirani ljudi..da se ne gadite i kćeri otežavate.
Bubamaro baš mi je žao:( ali eto tako mora bit očito....ja isto nemam pojma koliko moja ima...vidit ćemo next tjedan
.....p.s. di nam je barbs????
žena-majka-carica:)
TTTUUUU SAAAAMMM Al Bogami danas nemam vremena procitati sveess
Buba maro,bas mi ne zaaaaoooo Bas cudno sto nije dao naslutiti da je gladan..
Sretna, wuhuuuuuu, neka si uzivalaaaa!! 😉😉😉😉😉
Nisam se stigla javiti jer sam se digla kasno i druzila se s tatom i nakon toga isla u setnju s frendicom i njenim malim i s Diegom i kod njih i dosla doma
već sam se prepala, ni glasa.....ajde ne moraš sve u slovo pročitat, i ja ugl preletim jer rijetko vremena ima za natanane čitat
* dosla doma u 15.30 i nakon rucka u spezu do 18h i dok sam malog nahranila i spremili ga za kupanje itd doslo je 19.30h NAPOKON jela I uspavali smo Diega... malo ja malo muz (on ga je zadnji stavio u krevet) i dok sam oprala sudje, isla pod tus, sredila kaos (btw sutra nastavljam), oprala wc i lavandin i ogledalo.... i D je
e, jedan linkić za mame nosilice:
https://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Carrier-Kangaroo-Hoodie-Solid-Color-Coat-for-Mom-Baby-Hoodies-Coat/222650097226?hash=item33d6fade4a:m:mnpbhFJCASFXKkpi_ZFbSfA
ja si mislim naručit, precool stvar:)
vidila na fejsu reklamu, pa na ebayu našla povoljno..
Cure,moja mila jucer i danas samo spava i jede,po noci i danu..budi se samo za jesti,nema placa ni nicega..je to normalno??cudno mi je skroz,strah me da nesto nije u redu?
Sortiraj odgovore
Najstariji