Dena - ajme za ovakvo babinje bi i ja potpisala. XD
Suncokretica - joj jedva čekam te komentare za nošenje, malo proguglaj, ne mogu sad naći članak ali sigurno ih ima na netu. Znanstvenici su istraživači da je zapravo bebu nemoguće naviknuti na bilo što prvih par mjeseci, što se odnosi i na nošenje. Tipa ima neki broj tipa da to vrijedi do 3 mjeseca. Ne mogu se sad sjetiti. Pa ti onda njima to odbrusi. :D
Ja sad bila u gradu sama. Malo u dm i muller.
Srela sefa u gradu, pa se napricali. Srela jos par ljudi i svi u cudu kako sam bebu od 2 mj ostavila samu kod kuce sa tatom. 😥 samo jedna zena mi je rekla: uzivaj i iskpristi dok mozes! Nekad i mamama treba da se proluftaju i tatama da se povezu sa djecom. Budi sretna sto to mozes. Nisu svi tako sretni 😆
I vec su okotili grad. Jedva cekam advent da pocnemo djirivat ( bar 1x) 😂
Ja jucer isla mami po boju za kosu sama!! Prepoeodila sam se, to je bas za psihicko zdravlje nuzno! E da, moje se bebe naveliko smiju, to je tako slatko!!!
Imam par pitanja... poza za dojenje - ja sam još uvijek na ležećoj, a voljela bi se prebaciti u sjedeći položaj, jel ima neki određeni razlog ili dob djeteta kad to mogu. Osim onog očitog kak mama može sjesti. XD
Toplomjer - Kako vi mjerite temperaturu!? Jel se isplati kupiti onaj za uho? Ja imam samo digitalni :(
Dena - ajme za ovakvo babinje bi i ja potpisala. XD
Suncokretica - joj jedva čekam te komentare za nošenje, malo proguglaj, ne mogu sad naći članak ali sigurno ih ima na netu. Znanstvenici su istraživači da je zapravo bebu nemoguće naviknuti na bilo što prvih par mjeseci, što se odnosi i na nošenje. Tipa ima neki broj tipa da to vrijedi do 3 mjeseca. Ne mogu se sad sjetiti. Pa ti onda njima to odbrusi. :D
A kad stariji ljudi ne viruju novijim istrazivanjima...ka al su znanstvenici njihove generacije bili glupi - to je argument, ma sve je to relativno...
Mislim da mos odmah dojit sjedeci cim mozes sjest, ja sam tako i spasilo me, lezeci im nikako dobro ugurar bradavicu sisa malo veca pa se nikako namistit il su one previsoko il smo si predaleko...sto cuda, sjedeci je super iako sad kad su vece i lezeci bez beda, tako da kako god ti pase!
Bebushka- i moja mala se vec smije naveliko! I guguce sve u 16aest. Pogotovo kad vidi lampice! Ujutro je najraspolozenija za glupiranje 😍😍😍
Dojenje-ja sam prvih 2 tj dojila iskljucivo sjedeci. Meni je pak lezeci bilo tesko.. sad dojim svakako. Stojim, lezim,hodam..
sretna nikad ne reci nikadto pogotovo u roditeljstvu vrijedi:))
suncoretice, da znam koma je….ja sam to njima lijepila a ipak je zgodnije muškućima jer imaju pišu, pa je lakše naciljat
a ovak za curu, nezgodno….dobro si ti to uspjela!
A gle, sa prvim sam se toga drzala, nisam nikad popustila, a bome necu ni s ovim 😄 ne zelim ga naucit na spavanje samnom
Rasprave li hahahah Svatko zna svoje, ne mora nitko doci na icije, svatko od nas je razlicit. Peace😁🤗😇
Ja isto svog stavljam u njegov krevetic i to je tak, svaka od nas razlicita. Bilo bi dosadno da smo iste, o cemu bi pisale😂
Treca, negdje mi pobjegao link od one nosiljke sta si mi slala pa ako imas vremena jos jednom linkati da ne trazim 50 str. unazad jer cu puknut. Pas plus dijete plus kolica= padam😏Mislim da cu si nabavit nosiljku
Živciraju me komentari ljudi da ću ju naučiti na nošenje
Što bi trebala slušati i gledati cijeli dan kako plače ako vidim da joj to pomaže?? Tako malo dijete plače s razlogom a ne što nešto izmišlja
Spustim ju kad se smiri al odmah se grčevi pojačavaju.
Najviše preporučuju nošenje i ljuljanje i vidim da joj to jedino ublaži. Grči se i na meni al bar ne plače iako nekad ni to ne pomogne, najčešće navečer kad su grčevi jači.
Imam samo nju i sama sam s njom preko dana, naravno da ću joj se posvetiti koliko mogu, pod bilo koju cijenu i ništa mi nije teško osim gledati ju kako ju boli a ne mogu joj pomoći…
Mi žene možemo sve za svoju djecu dan i noć
Slazem se u svemu bas 😉
Bas sam sa muzem pricala o tome svemu za mamu njegovu i kako se osjecam i da me zelim da mi dkete bude previse s njom i podrzava me i sam je rekao on je uz mene i uz Leona 😍 Bilo mi je odmah lakse i dogovorili smo se uvijek pricat o svemu kako se osjecamo i sta nas pati. Poslije toga smo odvezli Leona kod mojih na cuvanje, i otisli u grad obavit neke stvari i vratili se po Leona kad pocela mama sa komentarima, on voli jake zvukove, on bas uziva kod bake, bla bla, onda dosla komsinica njena i mali pocme stucat a ona jaoo garant si se naguto zraka, jel sisa ili, sttaaaa sisa, ajme koliki je a samo na sisi, super to je zdravo i najbolje za njega, vidi kaku kosicu ima... i onda smo isli doma. Bilo mi je presmjesno slusati komentare hahahah....
Ma ja zapravo ne vidim razlog da netko govori mami kako da hrani bebu??🤔😮
I me pa Boze dragi sta se cude ko da si samo dijete ostavila, pa valjda nije tata nesposoban, moj cuva V kad godima priliku i odu sami u setnju i svasta, osobito kad na pocetku ja nisam mogla, pa ne mora zbog toga dijete biti zatvoreno.
Maslacak jesi sama pravila kasicu ili kupovna? Kako to funkcionira, ubacis umjesto jedne flase ili ? Jel ti malac sjedi vec u onom stolcu za papanje?
Smjeskanje i gugutanje sve u sesnaest, ujutro sam se spremala i kualpaoni, a on u ljulji u dnevnoj i vice ko papiga mala i kad mu pricam on vraca i smije se, presladak mi je😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji