Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    23. Studeni 2017. 17:39

treca_sreca

sretna nikad ne reci nikad to pogotovo u roditeljstvu vrijedi:))
    suncoretice, da znam koma je….ja sam to njima lijepila a ipak je zgodnije muškućima jer imaju pišu, pa je lakše naciljat
    a ovak za curu, nezgodno….dobro si ti to uspjela!

A gle, sa prvim sam se toga drzala, nisam nikad popustila, a bome necu ni s ovim 😄 ne zelim ga naucit na spavanje samnom

Suncokretica
    23. Studeni 2017. 17:41

Moguće da je. Sad mi violetine smrde samo nakon noći jer joj tad ne mijenjam osim ako je pokakana, a i tad manje smrde nego mullerove.
    Bolje da sam ja provjerila urin pa sam mirnija 

Kiki156
    23. Studeni 2017. 17:47

Suncokretice to i meni stalno govore, svekrva najvise! Naviknut ce se na ruke i jesi mu probala dati bocicu - ispalim kad to cujem. Ona bi bila najsretnija da mu dajem i AD. 😡😡 kad god mali place ona misli da je gladan jer mu moja sisa nije dovoljna.🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
    Mi smo se vratili na spavanje u kinderbetu i moram priznati da smo opusteniji tako. U pocetu je spavao s nama jer ga je bilo tesko uspavati i kad bi zaspao bilo mi je lakse spustiti ga u jastuk kraj sebe, ali sam bila dosta ukocena i muz isto. Onda kako se krenuo smirivati i kako su prolazili grcevi pocela sam ga stavljati u kinderbet i od kad je tako bolje se odmorim. A dojila ga nisam lezecki ionako nego bi ga uzela u ruke posto je cesto htio sisat obje sise pa mi tu zajednicko spavanje nije pomagalo.

Kiki156
    23. Studeni 2017. 17:52

Jel se vase bebe grebu po licu i mlataraju rukama kad su nervozne? 

23. Studeni 2017. 18:07

Kiki156

Suncokretice to i meni stalno govore, svekrva najvise! Naviknut ce se na ruke i jesi mu probala dati bocicu - ispalim kad to cujem. Ona bi bila najsretnija da mu dajem i AD. 😡😡 kad god mali place ona misli da je gladan jer mu moja sisa nije dovoljna.🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
    Mi smo se vratili na spavanje u kinderbetu i moram priznati da smo opusteniji tako. U pocetu je spavao s nama jer ga je bilo tesko uspavati i kad bi zaspao bilo mi je lakse spustiti ga u jastuk kraj sebe, ali sam bila dosta ukocena i muz isto. Onda kako se krenuo smirivati i kako su prolazili grcevi pocela sam ga stavljati u kinderbet i od kad je tako bolje se odmorim. A dojila ga nisam lezecki ionako nego bi ga uzela u ruke posto je cesto htio sisat obje sise pa mi tu zajednicko spavanje nije pomagalo.

Kiki, potpuno te razumijem jer i moja mama isto tako otpoceka. Dijete zaplace, a ona:"Eto vidis, on ti je gladan.Nemas ti dosta mlijeka, nitko kod naa u obitelji nije imao mlijeka. Jadno dijete. Sad ce njemu baka napravit bocicu." Da se razumijemo, dala sam mu par puta nakon savjetovanja s patronaznom, jer sam na knap s mlijekom bila i sad kad vise nemrem mu dam nekad al nikad ne preskacem podoj. Kad vidim da su mi sise prazne ponudim mu, al to je jednom u tj dana. I znam da to sve nije dobro za dojenje al hocu reci, nisam iskljuciva samo mrzim pametovanje! 
    I da moj mlatara rukama i cese se.

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 18:11

I meni isto govore da je gladna i da joj dam bocu,a dijete dobiva ljepo na tezini ma serkaju bez veze......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    23. Studeni 2017. 18:15

mamisita27

Kiki156

Kiki, potpuno te razumijem jer i moja mama isto tako otpoceka. Dijete zaplace, a ona:"Eto vidis, on ti je gladan.Nemas ti dosta mlijeka, nitko kod naa u obitelji nije imao mlijeka. Jadno dijete. Sad ce njemu baka napravit bocicu." Da se razumijemo, dala sam mu par puta nakon savjetovanja s patronaznom, jer sam na knap s mlijekom bila i sad kad vise nemrem mu dam nekad al nikad ne preskacem podoj. Kad vidim da su mi sise prazne ponudim mu, al to je jednom u tj dana. I znam da to sve nije dobro za dojenje al hocu reci, nisam iskljuciva samo mrzim pametovanje!
    I da moj mlatara rukama i cese se.

Mamisita,jeste odspavali popodne?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    23. Studeni 2017. 18:21

I ja sam u pocetku dava AD, uopce nemam nista protiv toga. U bolnici je bio samo na ad-u jer mi nije doslo mlijeko i kad smo dosli doma sam mu znala davati kad bi mislila da mu nije dovoljno. Ali onda smo se ufurali u dojenje, lijepo napreduje i dovoljno mu je moje mlijeko i ne kuzim cemu onda pametovanje. Da mi je pedica rekla da treba i dohrana dala bi mu, ali bi prije pokusala da samo dojimo jer sam se stvarno jako trudila da to postignemo i bilo bi mi zao da moram odustati. I zato me uzasno zivcira kad mi netko to govori, a govore zato jer su oni davali dohranu u uvjerenju da bebi to svakako treba jer mlijeko nikako nije dovoljno. Mislim ono, nek gledaju svoja posla! 

I_me
    23. Studeni 2017. 18:23

Ja sad bila u gradu sama. Malo u dm i muller. 
    Srela sefa u gradu, pa se napricali. Srela jos par ljudi i svi u cudu kako sam bebu od 2 mj ostavila samu kod kuce sa tatom. 😥 samo jedna zena mi je rekla: uzivaj i iskpristi dok mozes! Nekad i mamama treba da se proluftaju i tatama da se povezu sa djecom. Budi sretna sto to mozes. Nisu svi tako sretni 😆
     I vec su okotili grad. Jedva cekam advent da pocnemo djirivat ( bar 1x) 😂

• Bebushka
    23. Studeni 2017. 18:27

Mene moja uvjrrava da nek prokuham malo vode i dam im na jezik, da su sigurno zedne da mliko nije pice nego hrana da su im suha usta...svaki put ponovo me pokusava uvjerit kad god dodjemo il nas ona posjeti, valjda nece imat mira dok joj ne kazem da sam im dala vode...a ja samo kimam glavom i ne radim nista, pa ono, ka da im mliko ne ovlazi usta???? Ah  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.