Živciraju me komentari ljudi da ću ju naučiti na nošenje
Što bi trebala slušati i gledati cijeli dan kako plače ako vidim da joj to pomaže?? Tako malo dijete plače s razlogom a ne što nešto izmišlja
Spustim ju kad se smiri al odmah se grčevi pojačavaju.
Najviše preporučuju nošenje i ljuljanje i vidim da joj to jedino ublaži. Grči se i na meni al bar ne plače iako nekad ni to ne pomogne, najčešće navečer kad su grčevi jači.
Imam samo nju i sama sam s njom preko dana, naravno da ću joj se posvetiti koliko mogu, pod bilo koju cijenu i ništa mi nije teško osim gledati ju kako ju boli a ne mogu joj pomoći...
Mi žene možemo sve za svoju djecu dan i noć
Treca sreca ajmeee ne mogu se zamislit u 21godini s djetetom 🤤🤤🤤 svaka cast, super si ti sve izgurala, definitivno si zena, majka, kraljica 🤗🤗 Ja i danas sam sretna jer nisam postala mlada mama i oduvijek mi je bila zelja do 30og rodendana dobiti djete, i jesmo oko godinu dana se trudili i stigo je misic nas 😍😍😍😍 Oduvijek sam ja bila odgovornija nego za svoje godine ali htjela sam uzivati i proci zivot..naravno i sad kad imam djete planiram isto ici svagdje i izivati i zivjeti zivot zato jedva cekam toplo vrijeme..bas je muz rekao cim dode proljece Leon i ja cemo stalno bit na putu ☺ Inace sam tip koji ne moze bit stalno doma pa ovo sto sam vecinu u kuci od 8mj trudnoce za mene je komaaa. Jedva cekam proljece, kavice, setnje, priroda 😎😎😎 to ce bit najljepse proljece, prvo proljece sa malim vragolanom 😍😍
I da Treca jos ds ti kazem, od kad Leon spava sa mnom u krevetu ja se naspavam. Navecer ga stavim u krevetic i nakon prvog budenja ide kod mene u krevet, ne previjam ga do jutra a sisu mu samo uvalim onak u polu snu, i ja se ustajem ujutro odmorna ajmee a i on bolje spava i nema onog budenja od 2h tokom noci, sad svaku noc spava bez plakanja i gledanja i igranja. Sisa i pava. Jedinaaaa mana je sto muz pobjegne kad mali dode, on se boji da ne ode na njega, a krevet nam je ogromannn..ali dobro, nisam bas bila za ovu situaciju, ali kad se naspavam, onda jesam. Bolje da sam ja odmorna i beba nego da se patimo. Vec ce se muz vratit za stalno u krevet hehe
sve ćete vi doć na moje
nisam ni ja planirala (prije djece) da će tako biti
ali ako dojiš, to jednostavno prirodno dođe....da se ne moraš dizat
ajd tko hrani bebu na bočicu, mora se tak i tak ustat za smućkat AD
ali tko doji...lipo se zarolaš, ponudiš cicu i nastaviš spavat
ja majkemi ne znam jel se ona budi 2 ili 3x noću
možda je i 5
ali ja to ne osjetim
eto
legnemo oko 22, i ustanemo oko 6-7-8 ovisi kako kad, radnim danom nas dečki probude dok se spremaju, ali inače ona bi i do 8-9 odvalila....bez ustajanja....samo uz par usputnih cicanja....divota!!
a prvih misec dana kad zbog carskog reza nisam moglua ju ležeći bočno dojit, napatila sam se bzvz mada samo 2x je tražila cicat ali i to je tlaka kad trebaš ustat iz toplog kreveta
žena-majka-carica:)
Radili smo analizu urina jer mi je imao neki miris al srećom sve ok, očito je od dohrane..
i mojoj urin od pred koji tjedan smrdi...sad zadnjih dana ne, ali primjetila sam nedavno
a nije na dohrani, isključivo doji od rođenja
nego kako si uzela uzorak, u one vrećice iz ljekarne ili? i privatno odnila negdi jel?
Mi se vratili iz setnje, V spava jos☺
Nama urin nema miris, a na ad smo. Kakica smrdi al je i prije dok je pio iskljucivo moje mlijeko,cak je i u bolnici rekla sestra kad ga odmotala "a ko kaze da od majcinog mlineka ne smrdi" 😅
url=https://lilypie.com]
ja mislim da to ddal smrdi i kako smrdi, ovisi osim o vrsti mlijeka, i kakva im je crijevna mikroflora
nije svima ista
čitala sam npr da je velika razlika kod beba koje su rođene vaginalno, ili carski, jer beba ak ne prođe kroz porodjajni kanal ne pokupi te neke dobre bakterije koje onda utječu na njen mikrobiom.
Zato mi je baš žao što Mila nije izašla prirodno, ali eto šta je tu je..
Uzela sam one ljepljive vrećice iz ljekarne za urin pa sam presipala u sterilnu posudu. Ljepis na donje 2/3 i nadas se da je dobro. Ja sam joj dala vodu i hranu. Srećom sam uspjela uhvatiti iz prve
Kažu da treba par puta ljepiti dok uspije jer mnogima pobjegne, pogotovo kod cura. I ako se ne popiša u roku 30-45 min moraš ponovno ljepit novu vrećicu, koma
Miris navodno može bit i od pelena a mi smo koristili mullerove i baš su se osjetile. Sad violetine manje smrde...
Treca sreca ajmeee ne mogu se zamislit u 21godini s djetetom 🤤🤤🤤 svaka cast, super si ti sve izgurala, definitivno si zena, majka, kraljica 🤗🤗 Ja i danas sam sretna jer nisam postala mlada mama i oduvijek mi je bila zelja do 30og rodendana dobiti djete, i jesmo oko godinu dana se trudili i stigo je misic nas 😍😍😍😍 Oduvijek sam ja bila odgovornija nego za svoje godine ali htjela sam uzivati i proci zivot..naravno i sad kad imam djete planiram isto ici svagdje i izivati i zivjeti zivot zato jedva cekam toplo vrijeme..bas je muz rekao cim dode proljece Leon i ja cemo stalno bit na putu ☺ Inace sam tip koji ne moze bit stalno doma pa ovo sto sam vecinu u kuci od 8mj trudnoce za mene je komaaa. Jedva cekam proljece, kavice, setnje, priroda 😎😎😎 to ce bit najljepse proljece, prvo proljece sa malim vragolanom 😍😍
I da Treca jos ds ti kazem, od kad Leon spava sa mnom u krevetu ja se naspavam. Navecer ga stavim u krevetic i nakon prvog budenja ide kod mene u krevet, ne previjam ga do jutra a sisu mu samo uvalim onak u polu snu, i ja se ustajem ujutro odmorna ajmee a i on bolje spava i nema onog budenja od 2h tokom noci, sad svaku noc spava bez plakanja i gledanja i igranja. Sisa i pava. Jedinaaaa mana je sto muz pobjegne kad mali dode, on se boji da ne ode na njega, a krevet nam je ogromannn..ali dobro, nisam bas bila za ovu situaciju, ali kad se naspavam, onda jesam. Bolje da sam ja odmorna i beba nego da se patimo. Vec ce se muz vratit za stalno u krevet hehe
sve ćete vi doć na moje
nisam ni ja planirala (prije djece) da će tako biti
ali ako dojiš, to jednostavno prirodno dođe….da se ne moraš dizat
ajd tko hrani bebu na bočicu, mora se tak i tak ustat za smućkat AD
ali tko doji…lipo se zarolaš, ponudiš cicu i nastaviš spavat
ja majkemi ne znam jel se ona budi 2 ili 3x noću
možda je i 5
ali ja to ne osjetim
eto
legnemo oko 22, i ustanemo oko 6-7-8 ovisi kako kad, radnim danom nas dečki probude dok se spremaju, ali inače ona bi i do 8-9 odvalila….bez ustajanja….samo uz par usputnih cicanja….divota!!
a prvih misec dana kad zbog carskog reza nisam moglua ju ležeći bočno dojit, napatila sam se bzvz mada samo 2x je tražila cicat ali i to je tlaka kad trebaš ustat iz toplog kreveta
Ja nikad necu doc na tvoje 😁
sretna nikad ne reci nikad to pogotovo u roditeljstvu vrijedi:))
suncoretice, da znam koma je....ja sam to njima lijepila a ipak je zgodnije muškućima jer imaju pišu, pa je lakše naciljat
a ovak za curu, nezgodno....dobro si ti to uspjela!
p.s. i a koristim muller pelene, vidiš vidiš....pa dal je moguće da je do njih?! (ali ipak, ne smrdi mi svaki put)
moguće da ako se prefilaju, da ta neka apsorbirajuća geltekućina (koje svaka pelena ima unutar, samo se razlikuje od brenda do brenda) počme vonjat tak čudnjikavo..
u BUBAMARE sutra od 8 do 11am popust 30% pa ome je zgodno....a ja se baš u 9ipo naručila u ginekologa, tak da ću propustit:(
Sortiraj odgovore
Najstariji