Bok cure.. ovi dana bas vas i nisam citala.. jer eto uvijek nekih obaveza oko Alare.. mi smo dobro,dojimo,rastemo i spavamo.. pupak nam jos nije odpao.. nadam se da cu od sada imati vise vremena,pa da pisemo.. 😉 mi trenutno sad joj sredjivamo pasos i vizu 😮 vec smo je 3 puta isli slikati,i svaki put kad dodjemo u foto (koji je 200m od naseg stana) ona zaspe 😂 tak da smo uspijeli tek prije 1h da ju uslikamo.. 😉
Aaa nece se beba slikati hehe. 😊

barbs - kupila sam chicco steznik za 100kn plus 15 poštarina..nov, bez znakova nošenja, s kutijom bio.......inače je 200-220kn u babamari i sličnim dućanima. Nisam ga mislila ovaj put uzimat, ali nakon prvih par dana u bolnici skužila sam da će mi baš trebat i onda sam iz bolnice prvu stvar šta sam išla na net - na njuškalo guglala najjeftiniju ponudu.
mandarine - odgovorila ti je violeta.....to kao i limun i sl agrumi spaa u zabranjenu skupinu jer su citrusi jaki iritansi
za jabuku nisam mislila da je citrus??? dapače ona je jako neutralna, i čak se kod alergija npr savjetuje šta više jabuke, tak da ne vidim zašto nju ne bismo smjeli. Ja kompot od jabuka i šljiva svaki drugi dan obvezno...radi probave i dojenja.

žena-majka-carica:)
Joj, cure, hvala za info o mandarinima. Ja sam non stop govorila da ne smije, nešto me vuklo na taj filing da ne smijem, a meni svi govorili da mooooguuu i da se ne brinem.
Ni ja za jabuke nisam znala!
Violeta, vjerujem da ti je čudno bez njega. Muž i ja smo bili u špežu u subotu i opet sam se osjećala izgubljeno
Dzenny, Alara se ne voli slikati Drago mi je što super napredujete.
Treca sreca, zaboravila sam prokomentirati koje super tretmane ima Mila I ja bih!

Dzenny bas su me nasmijala sa fotkanjem 😅, a ujedbo i sjetila da i nas to ceka, morano se raspitati sto i kako 🤔

url=https://lilypie.com]
Violeta, vjerujem da ti je čudno bez njega. Muž i ja smo bili u špežu u subotu i opet sam se osjećala izgubljeno
ja sam dosad bez nje bila samo na 2 mjesta:
prvo s mužem prijavit ju u Općinu + muller shopping nakon tog....nije me bilo sveukupno uruipol i jedino dok smo čekali u Općini sam razmišljala di je šta je plače li.......a u mullera kad smo kupovali - ne........mada me muž u mullera požurivao "sad mala mila plače MAMAAAAAA" (za*ebavao me, da požurim, jer on mrzi shopping )
i 2. put sam bila sama (ona ostala s mužem) da mogu u LIDLa baby ponuda kad je bila prošli tjedan.....e tu sam se zadržala, kaže muž 2 ure da me nije bilo (ne vjerujem! ali nisam gledala na sat.....a znajuć sebe kako se udubim u biranje robie - sve je moguće!) i nisam ni sekund promislila na nju (jer sam znala da je u sigurnim rukama + previše sam se udubila u biranje hehe koja nemajka)

žena-majka-carica:)
Haha ja sam jednom otisla do banke koja je udaljen 2 minute autom i tamo sam bila pola sata, nakon toga me mm pita hocu jos otici s njim po nekakav materijal ja velim ne, vozi me doma xD

Ja sam sveki slala poruke da kakvo je stanje
Ali isto tako, ponekad bi razmišljala o njemu a ponekad ne... Ovisi gdje bih bila...

Ja sam citala sa jabuke se ne smiju jest, a sad jel vi jedete? Jer moji imaju jabuke i kad me uhvati tak neka zelja bolje da pojedem jabuku nego nesta slatko.
Blagi tebi TRECA SRECA sto se opustis iako i ja mislim da dobijem trece djete bila bi opustenija, kontam prvo kad imas da je najteze u svemu.
Mene nije bilo sat vremena i morala sam muza zvat da vidim jel mali dobar hehe
I sad u nedelju idemo sve kupit za krstenje za obuci se..i sad se predomisljamo vodit djete s nama ili odvest ga kod moje sestre(a sestra ima dvije cure koje idu u skolu i vrtic, a znate da si djeca u ovo doba vecinom prehladena). Prvo smo mislili moju mamu zvat, al kako meni treba do doma 45min, kad bi mali zaplako il bio nervozan, bilo bi problema. 🤔 Tako da jos razmisljamo sta i kako je najbolje za njega.

Mi polako rijesavamo njene dokumente.. u srijedu se idemo slikat za pasos.. moramo za to u LJ,koja nam je daleko 100km,tako da Alaru cemo morati probuditi kako tako,ako ne mislimo ici 2 puta.. bit ce veselo 😂😂😂
Moja Alara je bez mene ostala pola sata kod tatice,dok sam ja otisla na opcinu da rijesim neke papire .. ii bila je dobra cura (inace,voli da bude kod tatice) 😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji