Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    09. Listopad 2017. 22:41

Cestitke,panica.. ne znam ko je pisao,ali i ja sam imala taj problem.. kod mn je duze bio.. odnosno,mozda od subote ili od juce da sam pocela osjecati potrebu da idem na wc,iako to jos nije bas ono da osjetis 100% kao i prije poroda.. ali ide na bolje.. bude i kod tebe ubrzo.. 😉

• Dena1009
    09. Listopad 2017. 22:57

Panica meni je proslo vise od mjesec dana i sto se mjehura tice jos nije to to ko prije. Imam osjet al puno manje, znaci, danas mi bude osjet onak jos podnosljiv, a vec mi pocne curiti. Al sjecam se da je treca sreca jednom davno napisala da ona ima iz prijasnjih trudnoca problema sa mjehurom. Mozda nam moze napisat nesto vise?

url=https://lilypie.com]

Leptiric
    09. Listopad 2017. 23:09

Pozz svima, prvi puta se javljam ovdje, pisem sad jer sam malo zabrinuta a mozda nema razloga uopste, ali eto ako ima neka od vas da je u 35. Sedmici kao i ja ili da je prosla vec sve ovo pa da pitam, naime beba je veoma aktivna inace ali veceras posebno pd 19:00 do evo i sad je 23:06 nije se smirila previse se vrti izdize nogice rukice bas bas cijeli se stomak pomjera imam osjecaj sva da se vrti pa onda stuca po 15 min ... da li je to normalno ili joj nesto smeta?? Jer mi je nekako cudno i previse ovo da nije mirovala ovoliko sati vec brinem se jel joj sta smeta ili sta znam jel ok..pregled imam tek u petak... hvala unaprijed 😙

• Bebushka
    10. Listopad 2017. 07:23

Leptiric

Pozz svima, prvi puta se javljam ovdje, pisem sad jer sam malo zabrinuta a mozda nema razloga uopste, ali eto ako ima neka od vas da je u 35. Sedmici kao i ja ili da je prosla vec sve ovo pa da pitam, naime beba je veoma aktivna inace ali veceras posebno pd 19:00 do evo i sad je 23:06 nije se smirila previse se vrti izdize nogice rukice bas bas cijeli se stomak pomjera imam osjecaj sva da se vrti pa onda stuca po 15 min … da li je to normalno ili joj nesto smeta?? Jer mi je nekako cudno i previse ovo da nije mirovala ovoliko sati vec brinem se jel joj sta smeta ili sta znam jel ok..pregled imam tek u petak… hvala unaprijed 😙

Nazovi neko rodiliste ili hitnu pa ih pitaj, ja stvarno ne znam, vjerojatno ce ti rec da navratis da provjere 

• Bebushka
    10. Listopad 2017. 07:29

Panica i ja sam imala taj problem (vjv i zbog tri dana s kateterom) i skuzila sam da nisam mogla napravit ni jednu kegelovu vjezbu, te misice nisam uopce mogla kontrolirat, trajalo je oko tjedan dana cini mi se, sad sam vise manje ko prije...al bio mi je prezanimlkiv osjecas kad piskis i mislis da je gotovo a ono tece dalje i gledas pa covice nisam uopce imala osjecaj da je toga tolikom..bas je cudno nemat kontrolu nad svojim tijelom

barbs
    10. Listopad 2017. 08:23

Jutro curke! 
    Kao prvo, čestitke Panica na curki!  Na koji si datum rodila? 2.10.? Da te stavimo na listu, ako naravno, želiš... E, ja za taj problem naravno ne znam... Znam samo da sam imala problema sa zatvorom 3d u bolnici.... Nisam se mogla opustiti... Moguće da me bilo strah (podsvjesno) da nešto neće popucati. Kad sam došla doma je već bilo lakše. Vjerojatno jer sam bila na svom terenu 
    Dzenny, eee, kako tako ćeš curku morati probuditi  A ona mala prava tatina prenceza! 
    Violeta, ne bih znala da li da ju pustiš sestri ili ne iz istog razloga kojeg si gore spomenula: djeca znaju biti prehlađena/bolesna... 
    Leptiric, neke bebe se znaju smiriti pred porod, a neke postaju aktivnije  Ako te to toliko brine, idi ginekologu...  Mada smatram da nema potrebe za paniku jer čim se beba javlja i čim je aktivna - to je dobar znak... Ja kad bolje razmislim, pred porod mi je bio manje aktivan... Javljao se on, ali ne toliko često...

barbs
    10. Listopad 2017. 08:27

Jučer se Diego probudio oko 18.30 i bio je budan do 23.  Wuhuuu  Prije spavanja sam mu promijenila pelenu, dala za jesti... zaspao je jako brzo... stavila sam ga u krevetić i taj je imao oči k'o sova... Uspavao bi se, pa razbudio i tako non stop... Muž je gledao utakmicu u dnevnom. Ja sam pokušavala zaspati... Onda je muž došao popričati s njime jer je vidio da Diego plače i meni se NARAVNO kliker upalio i rekla sam mužu da provjeri ako mu pelena smrdi (da se ja ne dižem s kreveta) i - NARAVNO da se pokakao  Čim smo ga promijenili, stavili u krevetić i pustili app FENA  zaspao je k'o top... Probudio se u 3.30 za cicanje i oko 7h.. Išla sam ga onda promijeniti i stavila u ljuljačku... Naravno, upalila sam mu vibraciju i muziku dok se sredim i vikala iz kupatila: tu saaam! mama je tuuu!!! (kad bi se javio ) i eto, sada spava... Kava se napravila  Idem ju pitiii 
    Kako je vama prošla noć? 

barbs
    10. Listopad 2017. 08:42

Violeta, jučer sam pitala muževu rođakinju vezano za hranu (došla mi je pogledati pupak - srećom sve je u redu i rekla je da se to zna svima desiti jer se beba napreže pri kakanju i/ili kad je nervoza) i npr pitala sam ju baš za mandarine. Rekla je da sve mogu jesti (osim mahunarke!) u normalnim količinama i da neću pojesti 5 mandarina nego npr 1-2 i vidjeti kako će Diego reagirati... i ako sve bude ok onda nakon pola dana mogu opet 1-2 pojesti... I da, jeden jabuke i nisam vidjela do sada da mu je to smetalo... A bome niti da mu mandarini smetaju samo ću smanjiti količinu... 

barbs
    10. Listopad 2017. 08:46

RODILE
    19.08.2017. Dorja  Adrian
    04.09.2017. Dena   Viktor
    08.09.2017. Babylove Lucija
    10.09.2017. Aurora  Una
    15.09.2017. Violeta  Leon
    15.09.2017. Treca sreca  Mila
    18.09.2017. M@lena  Lucija
    18.09.2017. Barbs   Diego
    19.09.2017.  I_me  Ema
    19.09.2017.  Pupy  Stella
    20.09.2017. Tea2803 Noel
    21.09.2017.  Bebushka   I.  S.
    21.09.2017. Buba_Mara  Šimun
    25.09.2017. Dzenny Alara
    26.09.2017. Loira Olivia
    28.09.2017. Marijana Benedikt
    28.09.2017. Senoritakova Rita
    02.10.2017. Panica Lena
    09.10.2017. Galu
    08.10.2017. Kiki Vito

barbs
    10. Listopad 2017. 08:49

Jučer sam doživjela da mi je muž rekao kako imam baš lijep trbuh  Sav je mlohav! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.