barbs - kupila sam chicco steznik za 100kn plus 15 poštarina..nov, bez znakova nošenja, s kutijom bio.......inače je 200-220kn u babamari i sličnim dućanima. Nisam ga mislila ovaj put uzimat, ali nakon prvih par dana u bolnici skužila sam da će mi baš trebat i onda sam iz bolnice prvu stvar šta sam išla na net - na njuškalo guglala najjeftiniju ponudu.
mandarine - odgovorila ti je violeta.....to kao i limun i sl agrumi spaa u zabranjenu skupinu jer su citrusi jaki iritansi
za jabuku nisam mislila da je citrus??? dapače ona je jako neutralna, i čak se kod alergija npr savjetuje šta više jabuke, tak da ne vidim zašto nju ne bismo smjeli. Ja kompot od jabuka i šljiva svaki drugi dan obvezno...radi probave i dojenja.
žena-majka-carica:)
Joj, cure, hvala za info o mandarinima. Ja sam non stop govorila da ne smije, nešto me vuklo na taj filing da ne smijem, a meni svi govorili da mooooguuu i da se ne brinem.
Ni ja za jabuke nisam znala!
Violeta, vjerujem da ti je čudno bez njega. Muž i ja smo bili u špežu u subotu i opet sam se osjećala izgubljeno
Dzenny, Alara se ne voli slikati Drago mi je što super napredujete.
Treca sreca, zaboravila sam prokomentirati koje super tretmane ima Mila I ja bih!
Dzenny bas su me nasmijala sa fotkanjem 😅, a ujedbo i sjetila da i nas to ceka, morano se raspitati sto i kako 🤔
url=https://lilypie.com]
Violeta, vjerujem da ti je čudno bez njega. Muž i ja smo bili u špežu u subotu i opet sam se osjećala izgubljeno
ja sam dosad bez nje bila samo na 2 mjesta:
prvo s mužem prijavit ju u Općinu + muller shopping nakon tog....nije me bilo sveukupno uruipol i jedino dok smo čekali u Općini sam razmišljala di je šta je plače li.......a u mullera kad smo kupovali - ne........mada me muž u mullera požurivao "sad mala mila plače MAMAAAAAA" (za*ebavao me, da požurim, jer on mrzi shopping )
i 2. put sam bila sama (ona ostala s mužem) da mogu u LIDLa baby ponuda kad je bila prošli tjedan.....e tu sam se zadržala, kaže muž 2 ure da me nije bilo (ne vjerujem! ali nisam gledala na sat.....a znajuć sebe kako se udubim u biranje robie - sve je moguće!) i nisam ni sekund promislila na nju (jer sam znala da je u sigurnim rukama + previše sam se udubila u biranje hehe koja nemajka)
žena-majka-carica:)
Haha ja sam jednom otisla do banke koja je udaljen 2 minute autom i tamo sam bila pola sata, nakon toga me mm pita hocu jos otici s njim po nekakav materijal ja velim ne, vozi me doma xD
Ja sam sveki slala poruke da kakvo je stanje
Ali isto tako, ponekad bi razmišljala o njemu a ponekad ne... Ovisi gdje bih bila...
Ja sam citala sa jabuke se ne smiju jest, a sad jel vi jedete? Jer moji imaju jabuke i kad me uhvati tak neka zelja bolje da pojedem jabuku nego nesta slatko.
Blagi tebi TRECA SRECA sto se opustis iako i ja mislim da dobijem trece djete bila bi opustenija, kontam prvo kad imas da je najteze u svemu.
Mene nije bilo sat vremena i morala sam muza zvat da vidim jel mali dobar hehe
I sad u nedelju idemo sve kupit za krstenje za obuci se..i sad se predomisljamo vodit djete s nama ili odvest ga kod moje sestre(a sestra ima dvije cure koje idu u skolu i vrtic, a znate da si djeca u ovo doba vecinom prehladena). Prvo smo mislili moju mamu zvat, al kako meni treba do doma 45min, kad bi mali zaplako il bio nervozan, bilo bi problema. 🤔 Tako da jos razmisljamo sta i kako je najbolje za njega.
Mi polako rijesavamo njene dokumente.. u srijedu se idemo slikat za pasos.. moramo za to u LJ,koja nam je daleko 100km,tako da Alaru cemo morati probuditi kako tako,ako ne mislimo ici 2 puta.. bit ce veselo 😂😂😂
Moja Alara je bez mene ostala pola sata kod tatice,dok sam ja otisla na opcinu da rijesim neke papire .. ii bila je dobra cura (inace,voli da bude kod tatice) 😍😍
Bok mame, ja sam se nekad znala javiti na trudnickoj temi, ali rodila sam malenu Lanu prije tjedan dana pa se vama javljam sa problemom. Cini mi se da je jedna od vas spominjala da nije imala osjet u mjehuru nakon porodu, ono da nije znala kada mora mokriti, pa me zanima koliko je to trajalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji