Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    09. Listopad 2017. 15:15

Nezz tko je stavio sliku svoga bebaca s onim po licu sto ima kao ciscenje, sad sam se sjetila dok sam Unu gledala da njoj malo malo izlazi nesto po licu i ja ju mazem iskljucivo melemom, sve sto joj izbije po licu ili tijelu samo melem namazem pa mozda ce pomoci! 

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 15:46

ako nije radikalno kao kod Violetinog Leona, najbolje je ništa ne mazati...pa ni melem. Kad je čišćenje od hormona iz maternice posrijedi....ja svojima nisam s ničim mazala i prolazilo je brzo i bez komplikacija ikakvih. Šta manje to bolje - zlatno prailo za nježnu kožu novorođenčadi!
    Mi smo tek evo s cca 20 dana počeli uoće kremu za guzu mazat...do tad joj nisam niti to htjela. Samo čista voda..

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    09. Listopad 2017. 16:02

A Una mi se cesto grebe po licu bas jako i isppod vratica ima kao osip nekakav pa joj to melemom jer je on najblazi

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 16:05

osip po vratu može biti i od trljanja (pošto u početku ne znaju držat glavicu pa im se "gužva" koža na tom predjelu) i što u pregibe upadne mlijeka od bljuckanja njihovog. To treba redovno umivat baby blaznicom namočenom u mlaku vodu...ako se ne kupate već redovno (mi nismo, nego prebrišem tako po potrebi, zgodnije mi)

žena-majka-carica:)

barbs
    09. Listopad 2017. 16:25

Ja sam pitala za steznik, Treca sreca  Gdje si ga kupila? Na netu? 
    I meni se Diego pomalo počinje čistiti, ali ne mogu niti ja. kao niti ti, Treca sreca, reći da je to to jer je u toliko malim količinama da ne mogu procijeniti...
    Cice - znam samo da sam dobila one roze-ljubičaste strije (nove!!!) kad su mi naglo nabujale  Jedne više manje od puberteta 
    Da li se vi izdajete ako imate previše mlijeka?
    Ček ček ček... MANDARINE ne smijemo ako dojimo ili to samo ti ne smiješ, Treca sreca?! 
    I me, kako je prošlo kupanje??? 
    Imamo problema s pupkom  Opet je nekako prokrvario... Dolazi nam danas muževa rođakinja...  Zvali smo ju danas i rekla je da nije ništa strašno, ali baš sam u beeeeedu  Imam filing k'o da sam ja nešto napravila i "oštetila" ga ponovno...
    Kupanje - trenutno s blaznicama i vodom... kad nam je patronažna pokazala prvo kupanje - u vodi ništa ali njega sa sapunom. 

violeta1
    09. Listopad 2017. 17:30

Treca sreca ja rogac nisam htjela jest jer je on jak, a sad jel smijemo il ne, nemam pojma... 
    Barbs za mandarine znam da ne smjemo, jer su to citrusi, jabuke, mandarine, narandze...
    Mameee hvala vam na savjetima za lice od bebaca, al sam odlucila cekat patronaznu da cujem njeno misljenje. Nista mu ne diram. 
    Mi smo ga kupali samo u vodi i tako ce bit jos neki 2 tjedna. A onda planiram uzet nesta al ne znam jos sta 🤔

violeta1
    09. Listopad 2017. 17:31

Aurora1611

Uhh to definitivno! Ali ona kad je budna vecinom samo hoce cicati xD i stalno lijevu, kad sam vidjela koliko mi je lijeva cica veca od desne skoro sam u nesvijest pala hahah

Ajme bas se vidi razlika. I kod mene se vidi ako jednu posisa i onda se druga bas napuni.

dzenny
    09. Listopad 2017. 17:31

Bok cure.. ovi dana bas vas i nisam citala.. jer eto uvijek nekih obaveza oko Alare.. mi smo dobro,dojimo,rastemo i spavamo.. pupak nam jos nije odpao.. nadam se da cu od sada imati vise vremena,pa da pisemo.. 😉 mi trenutno sad joj sredjivamo pasos i vizu 😮 vec smo je 3 puta isli slikati,i svaki put kad dodjemo u foto (koji je 200m od naseg stana) ona zaspe 😂 tak da smo uspijeli tek prije 1h da ju uslikamo.. 😉

violeta1
    09. Listopad 2017. 17:33

Jao mame ja sam prvi put isla u grad sama, isla po pelene i narucit tortu za krstenje. I htjela sam jos u bipu i dm ali me pocela glava bolit i neka nervoza hvatat i zbrisala sam doma. Znaci, bez njega sam koma 😐 bas mi je falio, stalno sam se pitala kako je. A on i tajo su se cuvali.
    Kupila sam mu majicu u lidlu sto je bilo prosli tjedan, plava za decke. I bodici su predivni, pa sam gledala uzet ili ne jer ih ima ali nisam uzela na kraju 😊

violeta1
    09. Listopad 2017. 17:34

dzenny

Bok cure.. ovi dana bas vas i nisam citala.. jer eto uvijek nekih obaveza oko Alare.. mi smo dobro,dojimo,rastemo i spavamo.. pupak nam jos nije odpao.. nadam se da cu od sada imati vise vremena,pa da pisemo.. 😉 mi trenutno sad joj sredjivamo pasos i vizu 😮 vec smo je 3 puta isli slikati,i svaki put kad dodjemo u foto (koji je 200m od naseg stana) ona zaspe 😂 tak da smo uspijeli tek prije 1h da ju uslikamo.. 😉

Aaa nece se beba slikati hehe. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.