Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    09. Listopad 2017. 12:40

violeta1

Dena hvala. Poslala sam upit njima sta mi preporucaju za suhu kozu.
    Joj i pitala sam na ljetnim mamama za iskustva, jer mozda se neka mama susrela s tim. I dobila sam jedan odgovor da ne trazim rijesenje na forumu. Bas sam ostala iznenadena, jer sam jasno napisala da trazim iskustva s tim, a mama mi bas odbrusila. Vise necu pitat tamo nista, a kontam si, iskusnije su mame al eto 😐
    Barbs ja sam koma. Mali se budio u ponoc, pa od 5 do 6h bio opet budan, pa u 7h, pa opet od 8 do pola 10. Ne znam sta mu je. Kao zaspi na pol minute i opet budenje…uff

Probaj s parafinskim uljem,ja sam malom tako rijesila,al on je imao oko obrva. Samo ga natufkaj s vaticom,ostavi malo da djeluje,i onda trljacicom predji pa vidi jel se sto skida od tih ljuskica. Malac mi je bio par dana mastan sav,al smo se rijesili tjemenice.
    I ne brini za komentare...ima nas i normalnih tamo. 

Barkleys
    09. Listopad 2017. 13:55

Denaaaaa - drago mi je da si se javila.Držim fige da prođe oporavak što brže! Samo ti pjevaj, ni ja nisam slavuj. Ali bože moj...što se mora, mora se :D :D :D :D 

Suncokretica
    09. Listopad 2017. 14:35

Belle, i u Petrovoj tate ne smiju u predradaonu, samo u box tako da se nadam da će me uhvatiti trudovi i neću žuriti u bolnicu. Ako pukne vodenjak onda moramo odmah a to bi moglo potrajati i on će morati okolo zujati dok ne uđemo u box...
    Mame, s čim kupate bebe? Samo voda ili?

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 14:39

Aurora, nije to ništa. Da vidiš moje. Lijeva duplo veća od desne
    Taman kad je desna full puna a lijevu pocucla do kraja, onda donekle slične veličine budu

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 14:43

Violeta ojooj mišek mali, baaaš gadno mu to izgleda. Ali ja isto ne znam bih li se usudila na svoju ruku išta...
    moji su imali čišćenje ali normalnog inteziteta, samo male kao čmiljice crvenkaste (kao "pureća koža" šta se kaže...) a njoj je evo tek krenulo, ili je toliko minimalno da ne mogu ni reć jel to krenulo ili nije...
    inače. ako bih uzimala išta, to bi bilo A-derma neka krema, jer oni su stvaaarno kvalitetni (meni sestra ima kožnu bolest cijeli život i na većinu krema burno reagira ali njihove recimo jaako dobro podnosi, pogotovo liniju Exomega....ali treba vidit za bebe / atopijski šta je najprikladnije) jer to kod vas je uzelo maha, nije to klasično "čišćenje"...

Aurora1611
    09. Listopad 2017. 14:45

treca_sreca

Aurora, nije to ništa. Da vidiš moje. Lijeva duplo veća od desne
    Taman kad je desna full puna a lijevu pocucla do kraja, onda donekle slične veličine budu

Hahahah presmijesno mi je to xD
    KUPANJE- kombiniram malo cista voda, pa nekada stavim par kapi maslinovog ulja a nekad kamilicu i tak u krug iako sad vidim da joj je na leđima dosta suha koza a ne bih ju vec izlagala kupkama 😩

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 14:49

Dena.jasno je da malcu fali mir i rutina, svašta ste prošli u samom početku i to ga je moralo izbacit iz tračnica, svaku bebu bi....i super za pomoć u kući, bitno je da se posvetiš sebi i njemu sad, da nađete svoju rutinu i mir......
    pjevanje - uuuuu ja imam grozan glas.....sluha imam, nije u tom problem ali frekvencija i boja glasa - grozota. Pa ne pjevušim joj često ili kad to radim onda "ispod glasa" kao šapćem da se dijete ne prenarazi od šoka
    ali kakogod, beba svaka voli (obožava) glas svoje majke i to ju smiruje. Tako da makar pričanje nekakvo monotono (umjesto pjevanja) može poslužit da se beba osjeća sigurno i da se ušuška...
    Inače mi smo i masiranje počeli prakticirat
    S prvom dvojicom to nisam radila, bocu baby ulja kakvu sam kupila, takvu sam i bacila nakon xy mjeseci jer joj nismo našli namjenu nikad
    A s ovom gospođicom kad je jednu večer bila nervozna sam došla na ideju da joj malo izmasiram stopala+nogice i svidilo joj se dama! pa tako sad kad ne znam šta bih, kad nije za zaspat, a viper/ljulju nemamo, skinem joj nogice na prematalici i pričam joj nešta dok joj masiram noge koji tretman! i mama bi:)

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 14:55

violeta1

Ja jedem sve, osim zacinjeno i ljuto, graha, brokule i cvjetace, grozda, kesten, npr.danas je mama pravila kolac od rogaca i necu to jest, nekak nije mi bas da to jedem.
    Aliiii jedem cokoladu svakiii dan uzas!!!! Imam taku zelju za slatkim da to nije normalno. Znaci cokolade mogu ma tone.I bas sam muzu rekla da od sutra ne jedem nista cokoladno, jer ne znam kako djeluje na djete, a i dobit cu kila ajmee…tako da danas se oprastam sa cokoladom. 😃

ja pazim jer sam vidila da moram
    inače obooožavam grožđe, ali i u rodilištu su mi rekli da ga ne smijem a i patronažna....tak da sam ga se odrekla, kao i mandarina
    E, i tikvice kad sam pojela ih puno jedan dan, tu noć je bila taaaakva dreka (one isto valjda napuhuju??) da sam rekla da ih godinu dana neću jest. Mada kad pojedem mix povrće pečeno di ima tek udio tikvica (npr pola tikvice) onda je okej....al taj dan kad sam ih pojela pun duboki pjat - skužila sam da joj smetaju. Jer drugo sam sve jela ko inače.
    I punjene paprike isto su na crnoj listi....ne znam doduše jel zbog raščike koja se kuhala u istom loncu pa je pustilo sokove ali i od tog mi je isto "pjevala" cijelu večer. pa se sad "bojim" i tog....bolje izbjegavat nego imat 3-4satne scene..ko ima snage više..
    ROGAČ - zar je on na crnoj listi????? ja skoro svaki dan jedem kolač od rogača

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 15:05

steznik -  netko me pitao....sorry ja kako se sjetim što sam čitala, tako odgovaram/komentiram...
    chicco identičan kao ovaj:

iza  vaginalnog mi je bio onak reda radi, mogla sam i bez njeg, a sad nakon carskog me spaaaasio
    jer mi je razrezana cijela utroba, uključujući trbušne mišiće i dok se to ne poveže natrag sve šta je sašiveno, bez njeg mi je (pogotovo do pred par dana) bio osjećaj kao da se sve "razlilo" po trbušnoj šupljini....strava!! a on to lipo sve drži na mjestu. Samo ga ne nosim baš često jer s njim ne mogu sjedit npr al kad idem van / hodam onda mi dobro dođe....il kad se ona hoće nanašat duže vrimena...

treca_sreca
    09. Listopad 2017. 15:13

eto, skužila sam da vas ovdje još stignem "pohvatat" jer se ne piše toliko količinski kao na onom trudničkom topicu, pa se neću tamo više ni trudit hvatat...nemoguće je to.  Ovo sam sad imala malo slobodnog vremena, čudo jedno - mala spava, mlađi je u školi, stariji na treningu, muž na poslu.....zatišje pravo. Ali očekujem "alarm" svaki čas, pa bolje da odem još nešto gricnut...stalno sam glaaaadna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.