Barbs nikak da te pitam, kolko je tebi trajao porod vremenski (od pucanja vodenjaka do rodjenja bebice)? Zanima me gdje bude muz dok sam ja u predradjaoni? Mislim ako cu ja cekat 10 sati da udjem u box onda on mora cekat negdje vani ili ga posalju doma ili sto?
Dena hvala. Poslala sam upit njima sta mi preporucaju za suhu kozu.
Joj i pitala sam na ljetnim mamama za iskustva, jer mozda se neka mama susrela s tim. I dobila sam jedan odgovor da ne trazim rijesenje na forumu. Bas sam ostala iznenadena, jer sam jasno napisala da trazim iskustva s tim, a mama mi bas odbrusila. Vise necu pitat tamo nista, a kontam si, iskusnije su mame al eto 😐
Barbs ja sam koma. Mali se budio u ponoc, pa od 5 do 6h bio opet budan, pa u 7h, pa opet od 8 do pola 10. Ne znam sta mu je. Kao zaspi na pol minute i opet budenje...uff
Belle, od puknuća vodenjaka do poroda 17h Vodenjak je počeo curkati oko 4h ujutro i ja sam rodila u 19:10h...
Muž je bio sa mnom cijelo vrijeme... U predrađaoni i boxu... S time da je iuzašao 2x da ide nešto pojesti...
Hello curke 😊
Mija Una se bas lijepo naspavala, od 1 do 4 pa smo papale i onda do 9 jutros 😁😁 ali zato sad nema spavanja, samo papa stalno, jos se nisam ustala niti sta obavila, sva sreca pa imam kekse pored sebe da barem nesto pojedem 😊
Preko dana jako jako malo spava, po 10,15 min pa mi cesto dođe frendica i bude s njom dok ja obavim sta trebam!
Znaci kod vas moze muz biti u predradjaoni? Kod nas ne... tek kad zena udje u box.... 😔
Violeta, sad sam citala ljetne bebe, bome je jedna nadrndana... 🙁
Barbs- mi smo se naspavali nocas.. 😆 skuzila sam da po noci se budi i isto vrijeme. Zaspi u 22h,probudi se u 2, 6 i u 9.. pa se naspavam i ja.. ☺ jedino zeza navecer od 18,19 do 22h. Tu joj je najdulji period da ne spava.
Ja cekam patronaznu. Trebamo se kupat i vagati. A ona nikako da dodje.. a ja sam nestrpljivaaa! To ce joj biti prvo kupanje 😆
Cure, taman krenem komentirati i dođu mi roditelji. Sada mama pomaže oko kućanskih poslova.
I me, Ema se budi cca kad i Diego I ja/mi se uspijemo naspavati.
Violeta, očito mu je takav dan. Ima i Diego noći kad jedva da ga čuješ... a ima i noći kad ne znaš što mu je... Svakako to drugo se nikome ne sviđa jer se svi volimo donekle naspavati.
Belle, da, kod nas dozvoljavaju da bude muž i u predrađaoni s time da su njemu rekle više puta da može on otići i dca će ga zvati, ali on je otišao oko 9-10 ujutro marendati na sat vremena. Taman je otišao doma uzeti meni kroksice da ne budem u japankama jer smo u cijeloj strki zaboravili I otišao je oko 16h kad su mu rekli da svejedno na minimalno pol sata treba otići dok ja ne dobijem EPI... Otišao je na doslovno pola sata i vratio se. Ja ne znam što bih radila cijelo vrijeme da njega nije bilo do boxa jer mi je jako pomogao kad su krenuli trudovi... Ja sam disala, a on mi masirao leđa...
Aurora, ja uvijek kažem da je bolje da spava po noći nego po danu koliko god da svima nama paše malo free timea po danu... ali bolje da se svi naspavate/mo po noći nego da po noći zujite/mo ko sove
Violeta, sad sam citala ljetne bebe, bome je jedna nadrndana… 🙁
Ja nisam čitala ako ako je tamo veselo budem krenula
Violeta,upadam kao padobranac,mi smo imali slicno,ne tako puno ali isto je bila kao suha koza u tom području obrva,puna sitnih "ljuskica",i jos pristici od ciscenja,pedijatrica nam.je rekla da malo namazemo sa maslinovim uljem i pustimo 10-15min te sa blazinicama prebrisemo njezno,da sto manje koristimo kreme.. i mozes se probat izdojit malo mlijeka i s tim malo prebrisat,samo.moze pomoci 🙂
Uhh to definitivno! Ali ona kad je budna vecinom samo hoce cicati xD i stalno lijevu, kad sam vidjela koliko mi je lijeva cica veca od desne skoro sam u nesvijest pala hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji