Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Studeni 2017. 01:27

Violeza, kuzim te totalno , ne volis da ti netko sefuje a i zasto bi..  S bakama i djedovima treba biti kk tadi klinaca ali inace ak im previse dopustis, odmah bi gurali nos...I onda kazu kao mlade mame , ne daju da ista kazes.Ma poslusam ja normalne savjete , al 90% toga je "solim ti pamet".

Aurora1611
    21. Studeni 2017. 04:44

Cure Yel nam je rodila prije 3 sata 😊

21. Studeni 2017. 04:57

Cestitke Yel!

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 05:37

Uspjele smo odspavat,papala je i opet spava i ona se izmorila....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    21. Studeni 2017. 05:48

Yel,cestitam!
    Moj panj vec 3 noc zaredom spava 8 sati u komadu!
    Budi se u 5,prvo tako veselo prica,da vi to cujete..onda papamo..presvlacimo guzicu,jos malo pricamo..i spavanac.
    Al zato mala cijelu noc kaslje nesto i place,izgleda da donje trojke izbijaju..

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 06:53

Jutro curke😊 Evo i mi budni, jucer oko 9 zapajkil i malo prije ga glad probudila i sad se jos izlezavamo. Inace bi ga jos uspavljivala ali moram  kod doktorice pa bih ga svakak morala buditi.
    Jucer sam dovrsavala ciscenje pa sam tek sad zaustatke pohvatala.
    Bebice pravi bomboni😍
    Babinje kod nas ce tek u veljaci, bit ce vec 5mj  pa se nadam da ce proci bolje.
    Treca sreca i mi neki dan uzivali u rivi, al nazalost samo smo je gledali u oglasima za apartmane😅 Blago vama🙄🙄🙄
    Bocice imamo od Nuka i zadovoljni smo, ma da V nije bas izbirljiv, njemu glavno da se jede😅
    Crijeva cuju se, a urin nema mirisa.
    Kako njegujete podrucje vrata?? Meni V neda bas to pocistiti, tiska glavu, pa se uvijek borimo. Dosta mu je crveno, ma da mazem svaki dan i to vise puta. Cak sam pocela da stavim kremicu ovu za guzu na vaticu pa sa njom pocistim i odmah ostaje kremica.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 07:12

A ja se uplasila za ta crijeva,cure hvala vam....

Leptirica.com

21. Studeni 2017. 08:34

Dobro jutrooo!
    Mi smo imali cudnovatu noc:
    1.Espumisan nam je djelovao, blazen bio skoro momentalno.
    2.Zaspao i pribudio se u pola 2 u noci, popio mog mlijeka al sam mu jos dala malo bocice sta je povratio.Onda sam to sve pocistila i otisla peglat (da, no normale mama,al opeglala sam sve skoro jer nisam mogla spavat)
    2.probudio se nekad oko 5 i tutnula mu svoju sisu a i sisu b, obje je posisao i jos spava. Ja sam se uspjela naspavat. Cak sam robu stavila prat pa je tata prije posla samo tutnuo u susilicu.
    P.S.Ove moje sise muzare su postale sise ludare, cijelo jutro i veci dio noci kapa iz njih ko iz cesme, morala sam izvadit one blazicnice protiv kapanja!
    idem dalje spavat, osjecam se ko da sam spavala 10 sati! 😁
    Barbi i ostale cure, vidim da je i vama laksa noc bila.
    Dena, kod vas su babinje s 5 mj.?To je divota, trebalo bi to svugdje uvesti.

21. Studeni 2017. 08:37

Boze, osjecam se super da je barem nesto odspavao, mogla bi parti napravit sad. To mi je onaj osjecaj ko kad sam studirala, pa ucis cijelu noc i nemres spavat ni od nervoze ni od strebanja (ja sam bila kampanjac), dodes ujutro neispavana na ispit ali rasturis i sretna si i onda ides doma napokon odspavat! Osjecaj nakon tog spavanja je ko da si duplo spavao! Sad mozda pise gluposti ali se tak sretno osjecam! Spava! 😆

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 08:53

mamisita27

Boze, osjecam se super da je barem nesto odspavao, mogla bi parti napravit sad. To mi je onaj osjecaj ko kad sam studirala, pa ucis cijelu noc i nemres spavat ni od nervoze ni od strebanja (ja sam bila kampanjac), dodes ujutro neispavana na ispit ali rasturis i sretna si i onda ides doma napokon odspavat! Osjecaj nakon tog spavanja je ko da si duplo spavao! Sad mozda pise gluposti ali se tak sretno osjecam! Spava! 😆

Mamisita,drago mi je da si se naspavala....i meni jako kapa iz cica,uspjela sam popit kavu i marendat i robica se oprala a ona spava......mogli bi jedan tulum napravit😆😆😆😆

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.