Treca sreca,moja Alara je poput Mile.. ii ona se umiri kad ju presvlacim ii plave kad smo vani,osim ako spava ali cim se probudi opet je veselo.. tako da bas ne volim ici vani sama sa njom,uvijek cekam da je dragi slobodan pa da idemo skupa (lakse mi ako krene vriska 😂😂) .. ii Alara se voli bas kupati,ona palce kad je izvadimo iz vode.. 😁
E da, 6.12. Idemo na uvz kukova.
Di idete na uzv kukova. Pula ili u porecu.
Nama je dala uputnicu za pulu jel u porecu je guzva.
Tu kod nas u dom zdravlja. Danas mi dala uputnicu za 2 tjedna.. kod koje si pedijatrice? Mi smo kod Momicke.
I mi kod momicke. Kad smo u petak bili rekla mi da ovdje guzva i da zovemo u pulu. I dala uputnicu.
Svasta! Meni je samo stavila uputnicu u njen kartoncic i rekla da to imamo 6.12. i da to idemo tu u dom zdravlja. I frendica je bila sa malom prije tj dana, isti dan smo narucene u dom zdravlja. Ne znam zasto je tebi dala uputnicu za Pulu.
Dzenny, ahahahha, istinaaaa... 😊😊😊😊 Ispravak 😉😉😉😉 Aaaa Alara je preslaaaatkaaaaa 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘 Neka si spavala... ja sam lezala nakon setnje i bome jedva cekam da idem spavati... ova prehlada me ubija...
Mamisita, joooojjjj Kojiiii ljuuuudiiii....
Netko me.pitao za dekicu s Imenom?? Od Ethereala(ako se tako pise! ) sam narucila...
Mom a jesi se vec narucila za Pulu? ili da probas sa tom uputnicom tu u dom zdravlja. Nazoves i pitas pa ti daju termin.
052/ 453-453
Da li se kod vasih beba cuju crijeva kako rade,a proslo je puno godina pa se ne sjecam da li mi je bilo sa starijom tako😫luda sam vec cijelo popodne od brige
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji