Tu pisee 25 kapi prije svakog obroka? Belle jel to malo puno. Kolko kapi dajem?
Glupo cijepivo.. malena mi je sva neka osamucena.. 😢 nema temperaturu al nije mi svejedno.. stalno ju gledam. Bas je nervozna.. cvili stalno..
Ne znam kak bi joj pomogla..
Nogica joj je crvena,al rekla mi pedica da ce biti tako. Evo papa i ima oblog. 😔😔
Ana, ja se ujutro vecinom izdajem kad su mi jos dosta pune 😂😂😂😂😂😂 tako da uspijem dosta mlijeka izvuci.... Da idem tijekom dana se izdajati vjerojatno ne bih toliko jer su mi mekse..
I meeee, misiiiccccc maaaliiii..
E da, 6.12. Idemo na uvz kukova.
Di idete na uzv kukova. Pula ili u porecu.
Nama je dala uputnicu za pulu jel u porecu je guzva.
Tu kod nas u dom zdravlja. Danas mi dala uputnicu za 2 tjedna.. kod koje si pedijatrice? Mi smo kod Momicke.
I mi kod momicke. Kad smo u petak bili rekla mi da ovdje guzva i da zovemo u pulu. I dala uputnicu.
Bebice su vam preslatke.. 😍😍
Sve sam procitala,ali kao i obicno ne znam odakle da podjem komentirati.. 😂😂
Barbs,ispravka na sliku.. "Mama je na forumu" 😂😂
Glupo cijepivo.. malena mi je sva neka osamucena.. 😢 nema temperaturu al nije mi svejedno.. stalno ju gledam. Bas je nervozna.. cvili stalno..
Nogica joj je crvena,al rekla mi pedica da ce biti tako. Evo papa i ima oblog. 😔😔
Jao, I_me, totalno suosjecam s tobom...Valjda je to normalno i bit ce sve ok :*
Ja cu poludjet, em sta mi mali ima grceve em sta je mi je danas upalo hrpa ljudi na babinje i svi su zasjeli i ja onak jedva stojim pola vremena sam s malim u sibi al nitko ne sljivi pol posto. Oni su si zasjeli...
Jedva cekam dq babinje produ
Nemojte me krivo shvatiti ali premorena aam i danas mi je dan d i 8 sati je i sad sam mu dala kapi, zelim ga usoavat i ja odsoavat a nemrem od glasova i svega.
Jao, I_me, totalno suosjecam s tobom…Valjda je to normalno i bit ce sve ok :*
Ja cu poludjet, em sta mi mali ima grceve em sta je mi je danas upalo hrpa ljudi na babinje i svi su zasjeli i ja onak jedva stojim pola vremena sam s malim u sibi al nitko ne sljivi pol posto. Oni su si zasjeli…
Jedva cekam dq babinje produ
Nemojte me krivo shvatiti ali premorena aam i danas mi je dan d i 8 sati je i sad sam mu dala kapi, zelim ga usoavat i ja odsoavat a nemrem od glasova i svega.
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da nekim ljudima ne ide u glavu da mame sa malim bebama ne spavaju po noci kao oni,i da trebaju odmor i san i po danu,jer jeb.. nissmo mi na baterije.
Ja i Alara smo danas spavale od 13 pa sve do 17.. jednom je samo jela i nastavila spavati.. to mi je bas trebalo. Jer sinoc smo ja i dragi ostali do 1h gledati tw,iako je Alara zaspala oko 23h i jutros kad je alarm zazvonio,shvatila sam da mi to nije dobra ideja.. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji