Zaspao je...idem se bacut kroz prozor hahahah jao idem soavat nemrem dalje

Mamisita kod tebe je to skok u razvoju kolko vidim, sa 3tj.?
Nadam se da ces se sad naspavati, bar malo. Svaka vam cast mame, izdrzite❤

url=https://lilypie.com]
Joj drage moje klokanice, eto mene s prvim problemom. Naravno, dojenje. -. - znači, jučer sam cijeli dan pokušavala staviti L na sisu, zvala sam sestre, btw divne su, one su ju stavljale, ali maloj to nije interesantno. Kužim da ja možda krivo stavljam, ali i sestre su komentirale kako neobično. Povukla je par puta taj kolostrum. Ali ono ili je uspavana, ili je nervozna ili se smije i prodaje zjake... Sviđa joj se biti u mom naručju, puno se mazimo... Ali sisu neće. Ja sam mislila da će ona prirodno htjeti sisati. O. O
Hedgehog, tako je i Diego... stavio bi cicu u ustima, povukao 2-3x i pustio i naravno VRISTAAANJEEEE cijeli dan jer je gladan i kad su mi ga sestre pravilno stavile na cicu je poceo jesti...

Marijana, zao mi je radi suma na srcu ali bit ce sve u redu 😘😘😘😘😘😘 Javljaj nam svakako novosti..
Dena, jooojjj, preslatkii jeeee!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
Sanjchi, jedva sam ju skuzila HAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dobro je ona zamotana... da joj ne bude hladno 😉😉😉

Mamisita i Sretna, uufffff.. dobro da ste mu dale AD da mozete i vi malo odmoriti a ne samo on...
Mamisita, hm ,da... i meni se cini da je skok u razvoju... Diego je isti bio aaaaliiii navecer bi barem zaspao od umora...

Idem spavati... bit ce naporan ponedjeljak... Grlo me boli... nos mi se zacepljuje... Da li znate sto dojilja moze piti za prehladu?? Jedem med, propolisom pospricam grlo i aquamarisom nos....

Pa ja cu poludjeti, napisem kom i posaljem i sad vidim opet-nema ga.Pa cu sazeto probat opet jer ne da mi se 2x pjmisat pismo...
mi smo opet na sisi...
Barbs i Dena- hvala na podrsci ali nije skok , bio je prije par dana 3-4dana trajao, pa sml imali 2 normala dana i sad opet show. Tak da ne vjerujem vise u te skokove, imam vjecitog gladusa.
Sanjchi, slika mrak😂
Barbs, jaooò, nadam se da se nece prosirit da ne bi na Diega...Ne znam sta smijemk sad uzimati, ali mozda najbolje da odes kod dr.da ti on da

Zaspao je normalno nakon sisanje, "prosto ne mogi da verujem" hehehe, u shoku sam...Valjda ce pottajati8

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji