Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2017. 01:52

Zaspao je...idem se bacut kroz prozor hahahah jao idem soavat nemrem dalje

• Dena1009
    20. Studeni 2017. 02:42

Mamisita kod tebe je to skok u razvoju kolko vidim, sa 3tj.? 
    Nadam se da ces se sad naspavati, bar malo. Svaka vam cast mame, izdrzite❤

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    20. Studeni 2017. 04:08

Joj drage moje klokanice, eto mene s prvim problemom. Naravno, dojenje. -. - znači, jučer sam cijeli dan pokušavala staviti L na sisu, zvala sam sestre, btw divne su, one su ju stavljale, ali maloj to nije interesantno. Kužim da ja možda krivo stavljam, ali i sestre su komentirale kako neobično. Povukla je par puta taj kolostrum. Ali ono ili je uspavana, ili je nervozna ili se smije i prodaje zjake... Sviđa joj se biti u mom naručju, puno se mazimo... Ali sisu neće. Ja sam mislila da će ona prirodno htjeti sisati. O. O 

barbs
    20. Studeni 2017. 04:47

Hedgehog, tako je i Diego... stavio bi cicu u ustima, povukao 2-3x i pustio i naravno VRISTAAANJEEEE cijeli dan jer je gladan i kad su mi ga sestre pravilno stavile na cicu je poceo jesti...

barbs
    20. Studeni 2017. 04:49

Marijana, zao mi je radi suma na srcu ali bit ce sve u redu 😘😘😘😘😘😘 Javljaj nam svakako novosti..
    Dena, jooojjj, preslatkii jeeee!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
    Sanjchi, jedva sam ju skuzila HAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 dobro je ona zamotana... da joj ne bude hladno 😉😉😉

barbs
    20. Studeni 2017. 04:50

Mamisita i Sretna, uufffff.. dobro da ste mu dale AD da mozete i vi malo odmoriti a ne samo on...
    Mamisita, hm ,da... i meni se cini da je skok u razvoju... Diego je isti bio aaaaliiii navecer bi barem zaspao od umora...

barbs
    20. Studeni 2017. 04:52

Idem spavati... bit ce naporan ponedjeljak... Grlo me boli... nos mi se zacepljuje... Da li znate sto dojilja moze piti za prehladu?? Jedem med, propolisom pospricam grlo i aquamarisom nos....

20. Studeni 2017. 05:19

Pa ja cu poludjeti, napisem kom i posaljem i sad vidim opet-nema ga.Pa cu sazeto probat opet jer ne da mi se 2x pjmisat pismo...
    mi smo opet na sisi...
    Barbs i Dena- hvala na podrsci ali nije skok , bio je prije par dana 3-4dana trajao, pa sml imali 2 normala dana i sad opet show. Tak da ne vjerujem vise u te skokove, imam vjecitog gladusa.
    Sanjchi, slika mrak😂
    Barbs, jaooò, nadam se da se nece prosirit da ne bi na Diega...Ne znam sta smijemk sad uzimati, ali mozda najbolje da odes kod dr.da ti on da

20. Studeni 2017. 05:29

Zaspao je normalno nakon sisanje, "prosto ne mogi da verujem" hehehe, u shoku sam...Valjda ce pottajati8

20. Studeni 2017. 05:30

i budaaaan jeee... divota

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI