Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Studeni 2017. 21:31

Mamasita pa kako su ljudi tako neobzirni. Mali jos ni mjesec dana nema! Bas mi je zao sto su vas izmucili tako.
    Barbi mom P se cuju crijeva nekad, a nekad i pod rukom osjetim kako rade.
    Dzenny Alara je preprepreslatka!
    Violeta Leon jen super! Pravi slatkis!
    Zabiravila sam sta jos treba komentirat 😂

Kiki156
    20. Studeni 2017. 21:42

Barbi cuju mu se crijeva, onako kao da krcka, to ti je normalno. Patronazna je rekla da se tako zna cuti i prije grceva. 
    Urin - nema miris
    Alara ne premedena 😍
    Treca sreca i ostale cure s mora ili u blizini bilo kakve prirode ili u zgradama s liftom ili u kucama - svima vam zavidim 😂 Mi smo zatvoreni doma, nisam ni pomislila da ce mi s kolicima biti takav problem. Ako nista drugo uzet cu ga u ruke i tako s njim van. Dobili smo i onu maramu za vezanje, odlicna je, tjera te da se drzis ravno i bas je prakticna. V nije odusevljen, vim sam ga stavila on bi odmah sisao i kad je skuzio da to nije za sisanje - ajmo urlikanje 😭😂
    E Mamasita cijeli dan ti hocu napisati kako krepavam na tvoje postove, mislim znam da nije smijesno kad ne spavas i sto puta presvlacis al citam i kao da vidim sebe. Urnebesno 😂
    Babinje - uglavnom hejtam. Nama su jucer bili jedni, stariji ljudi i dize se ona, ide zgrabit maloga. Uzme ga, mali bljucne, ne moze udahnut zapelo mu, a ona nista! Morala sam ga iscupat iz ruku joj da to pljune van. A sta je najbolje nije ona ni skuzila zasto ga uzimam, sigurno je mislila kako sam luda mater koja grabi svoje dijete eto tako bezveze 😂

Kiki156
    20. Studeni 2017. 21:51

E i Leon predivan je, bas mu slatko stoji to odjelce! 😍
    I mali Viktor i Lucija isto predivni! Pogledam pa zaboravim komentirati djecicu 🤦🏼‍♀️ Uglavnom, djeca iz nase grupe su sva predivna! ❤️
    I ja imam dude od TT-a, prihvatio je dobro. 
    Moj se obozava kupat i presvlacit, voli i setat. 
    Evo opet temperatura kod mene. Dosle su sad i kvrge na mjestu gdje je upala i crvena je koza. Sad to izgleda kao mastitis. 😭

Kiki156
    20. Studeni 2017. 21:54

Barbs brz oporavak zelim! 😘

I_me
    20. Studeni 2017. 21:54

Babinje- cure bome imate ludih prica sa babinja 😂😂😂 ajmeeee... 🙁 nisu mi jasni ti ljudi.. pa meni nikad nije palo na pamet uzimat bebu takvu malu u ruke, osim ako mi ta osoba ( mama)  sama ne ponudi.. a do sada malenu su drzale kuma i 2 frendice i to kad sam ih ja zamolila jer sam morala do wc-a ili nesto. I to sam im ju doslovno utrpala 😂
    Samo jedna je pitala jel ju smije uzeti i nosit malo jer se taman bila probudila i cmoljila je a ja sam kuhala kavu.

I_me
    20. Studeni 2017. 21:58

Kiki156

E i Leon predivan je, bas mu slatko stoji to odjelce! 😍
    I mali Viktor i Lucija isto predivni! Pogledam pa zaboravim komentirati djecicu 🤦🏼‍♀️ Uglavnom, djeca iz nase grupe su sva predivna! ❤️
    I ja imam dude od TT-a, prihvatio je dobro.
    Moj se obozava kupat i presvlacit, voli i setat.
    Evo opet temperatura kod mene. Dosle su sad i kvrge na mjestu gdje je upala i crvena je koza. Sad to izgleda kao mastitis. 😭

Jel te jako boli? 🙁 Masiras ili? Znam da si dobila antibiotik..

20. Studeni 2017. 21:59

Dzenny, alara je predivna ! 
    Barbs, super su nastavci za bocice! 
    Kiki, znam da djeluje urnebesno al ja sam na rubu snaga, po noci spava do 2 sata max. Stvarno sam premorena i onda jos ljudi upadnu i zbilja ne volim ni da ga se nosi ovak a pogotovo danas kad su mu grcixi i cuju mu se crijeva i jadan je cijeli, jos je onak kao tresao nakon espumisana tj kao da se koji put zatresao iz zeluca ne znam kak to opisati. I nitko ne sljivi pol posto, bas ispadas luda mater koja ne da dijete ili ne znam .... A jedva gledam... I kako su svi otisli, oprala sam sude i ves rijesila i samo sam pocela plakat...bas mi je tesko doslo...cijeli dan mi je tesko jer ga muce grcevi i napokon zaspe i svi banu, jedva sam ga sad uspavala...Znam da je smjesno sto placem; al ne znam...tako mi je doslo...

20. Studeni 2017. 22:00

I me blago se twbi, moji se svi utepavaju da uzmu pa ja kazem da ne zelim...i onda me svi gledaju ko ludakinju...

20. Studeni 2017. 22:02

Sretna, ne znam ni ja, ja zbilja nikad nisam tak nekom u babinjama bila. Mislila sam da ce normalno proci ali jok...A dosada su svi stariji bili pa mozda zato, ne znam..  Probat cu sad ic odosvati

• Barbi13
    20. Studeni 2017. 22:07

mamisita27

I me blago se twbi, moji se svi utepavaju da uzmu pa ja kazem da ne zelim…i onda me svi gledaju ko ludakinju…

Mamisita i ja znam bit na rubu placa,to je sve od umora i iscrpljenosti izdrzat cemo mi to a oni neka te gledaju kako god zele briga te i ja sam jucer uzela svekru malu iz ruke jer mi se se...od filozofiranja.Nadam se da ces imat mirnu noc da se malo odmoris😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.