Mamasita pa kako su ljudi tako neobzirni. Mali jos ni mjesec dana nema! Bas mi je zao sto su vas izmucili tako.
Barbi mom P se cuju crijeva nekad, a nekad i pod rukom osjetim kako rade.
Dzenny Alara je preprepreslatka!
Violeta Leon jen super! Pravi slatkis!
Zabiravila sam sta jos treba komentirat 😂
Barbi cuju mu se crijeva, onako kao da krcka, to ti je normalno. Patronazna je rekla da se tako zna cuti i prije grceva.
Urin - nema miris
Alara ne premedena 😍
Treca sreca i ostale cure s mora ili u blizini bilo kakve prirode ili u zgradama s liftom ili u kucama - svima vam zavidim 😂 Mi smo zatvoreni doma, nisam ni pomislila da ce mi s kolicima biti takav problem. Ako nista drugo uzet cu ga u ruke i tako s njim van. Dobili smo i onu maramu za vezanje, odlicna je, tjera te da se drzis ravno i bas je prakticna. V nije odusevljen, vim sam ga stavila on bi odmah sisao i kad je skuzio da to nije za sisanje - ajmo urlikanje 😭😂
E Mamasita cijeli dan ti hocu napisati kako krepavam na tvoje postove, mislim znam da nije smijesno kad ne spavas i sto puta presvlacis al citam i kao da vidim sebe. Urnebesno 😂
Babinje - uglavnom hejtam. Nama su jucer bili jedni, stariji ljudi i dize se ona, ide zgrabit maloga. Uzme ga, mali bljucne, ne moze udahnut zapelo mu, a ona nista! Morala sam ga iscupat iz ruku joj da to pljune van. A sta je najbolje nije ona ni skuzila zasto ga uzimam, sigurno je mislila kako sam luda mater koja grabi svoje dijete eto tako bezveze 😂
E i Leon predivan je, bas mu slatko stoji to odjelce! 😍
I mali Viktor i Lucija isto predivni! Pogledam pa zaboravim komentirati djecicu 🤦🏼♀️ Uglavnom, djeca iz nase grupe su sva predivna! ❤️
I ja imam dude od TT-a, prihvatio je dobro.
Moj se obozava kupat i presvlacit, voli i setat.
Evo opet temperatura kod mene. Dosle su sad i kvrge na mjestu gdje je upala i crvena je koza. Sad to izgleda kao mastitis. 😭
Babinje- cure bome imate ludih prica sa babinja 😂😂😂 ajmeeee... 🙁 nisu mi jasni ti ljudi.. pa meni nikad nije palo na pamet uzimat bebu takvu malu u ruke, osim ako mi ta osoba ( mama) sama ne ponudi.. a do sada malenu su drzale kuma i 2 frendice i to kad sam ih ja zamolila jer sam morala do wc-a ili nesto. I to sam im ju doslovno utrpala 😂
Samo jedna je pitala jel ju smije uzeti i nosit malo jer se taman bila probudila i cmoljila je a ja sam kuhala kavu.
E i Leon predivan je, bas mu slatko stoji to odjelce! 😍
I mali Viktor i Lucija isto predivni! Pogledam pa zaboravim komentirati djecicu 🤦🏼♀️ Uglavnom, djeca iz nase grupe su sva predivna! ❤️
I ja imam dude od TT-a, prihvatio je dobro.
Moj se obozava kupat i presvlacit, voli i setat.
Evo opet temperatura kod mene. Dosle su sad i kvrge na mjestu gdje je upala i crvena je koza. Sad to izgleda kao mastitis. 😭
Jel te jako boli? 🙁 Masiras ili? Znam da si dobila antibiotik..
Dzenny, alara je predivna !
Barbs, super su nastavci za bocice!
Kiki, znam da djeluje urnebesno al ja sam na rubu snaga, po noci spava do 2 sata max. Stvarno sam premorena i onda jos ljudi upadnu i zbilja ne volim ni da ga se nosi ovak a pogotovo danas kad su mu grcixi i cuju mu se crijeva i jadan je cijeli, jos je onak kao tresao nakon espumisana tj kao da se koji put zatresao iz zeluca ne znam kak to opisati. I nitko ne sljivi pol posto, bas ispadas luda mater koja ne da dijete ili ne znam .... A jedva gledam... I kako su svi otisli, oprala sam sude i ves rijesila i samo sam pocela plakat...bas mi je tesko doslo...cijeli dan mi je tesko jer ga muce grcevi i napokon zaspe i svi banu, jedva sam ga sad uspavala...Znam da je smjesno sto placem; al ne znam...tako mi je doslo...
I me blago se twbi, moji se svi utepavaju da uzmu pa ja kazem da ne zelim...i onda me svi gledaju ko ludakinju...
Sretna, ne znam ni ja, ja zbilja nikad nisam tak nekom u babinjama bila. Mislila sam da ce normalno proci ali jok...A dosada su svi stariji bili pa mozda zato, ne znam.. Probat cu sad ic odosvati
I me blago se twbi, moji se svi utepavaju da uzmu pa ja kazem da ne zelim…i onda me svi gledaju ko ludakinju…
Mamisita i ja znam bit na rubu placa,to je sve od umora i iscrpljenosti izdrzat cemo mi to a oni neka te gledaju kako god zele briga te i ja sam jucer uzela svekru malu iz ruke jer mi se se...od filozofiranja.Nadam se da ces imat mirnu noc da se malo odmoris😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji