Napisem komentar i ne ucita se ! 😣
Sretna, pa bolje da im damo nego da su gladni. Sta kaze Sanjchi, bitno da su zdravi i da napreduju...Ne znam zasto tvoj nece sisati...Moj hoce ko lud satima i nakin svega popije flasicu.Npr.Sad je od 21 sat na sisama, obje je isisao i zaspe i stavim ga na rame da podrigne, pidrigne i zaspe i stavim ga u krevetic i probudi se i urlaaàa...trazi ustima sisu.
sad sam probudila muza da mu napravi flasicu a on kralj pjeva:"Nema sna, za me nema, budi mene moja zena, napravi de sinu mlika, umorila se cika!"😂😂😂Kaze da je to njegova izvedba klape😁
Ak nis ovako jadnu me uspio oraspoloziti.
Sanjchi super za babinje😚
Marijana drzim fige da sve bude dobro, bas mi je zao, nadam se da ce na kraju biti sve ok. Drzi se😙😙

sad sam probudila muza da mu napravi flasicu a on kralj pjeva:"Nema sna, za me nema, budi mene moja zena, napravi de sinu mlika, umorila se cika!"😂😂😂
Koji kralj😂😂😂😂😂😂😂
A gle, ak je stalno na cici i jos trazi onda ga AD nece ubit. Super za one koji nemaju potrebu dodavat al jbg ima nas koji imamo tu potrebu..al to nr znaci da ce nam djeca bit manje ili vise zdrava nego ova druga…samo je to tako…najbitnije da djeca napreduju😊
Potpisujem ovo od rijeci do rijeci!😚Iako je moj sad popio ad, pa je bljucnu pa se ukskio pa sam ga svlacila i opet urla i sad sam ga opet stavila na sisu ne znam sta da radim s njim!!!! Sisa ko lud, ak sad ne zaspe, krepat cu. Nisam oka sklopila cijeli dan...Blago se tebi Sanjchi😣

sad sam probudila muza da mu napravi flasicu a on kralj pjeva:"Nema sna, za me nema, budi mene moja zena, napravi de sinu mlika, umorila se cika!"😂😂😂
Koji kralj😂😂😂😂😂😂😂
A gle, ak je stalno na cici i jos trazi onda ga AD nece ubit. Super za one koji nemaju potrebu dodavat al jbg ima nas koji imamo tu potrebu..al to nr znaci da ce nam djeca bit manje ili vise zdrava nego ova druga…samo je to tako…najbitnije da djeca napreduju😊
Potpisujem ovo od rijeci do rijeci!😚Iako je moj sad popio ad, pa je bljucnu pa se ukskio pa sam ga svlacila i opet urla i sad sam ga opet stavila na sisu ne znam sta da radim s njim!!!! Sisa ko lud, ak sad ne zaspe, krepat cu. Nisam oka sklopila cijeli dan…Blago se tebi Sanjchi😣
Mamisita i kod nas je tako,sad mi je na rukama i spava ako je spustim urlanje da cijela zgrada ori.....

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bradavice me bole,stavila sam pelenu a i to me iritira a oci jedva drzim otvorene,cijeli dan sama s njom jer je dragi radio rucak sam doslovno progutala,a svi govore moras odmarat pa kad da odmoram,bitno da dolaze selfie radit a jeb.....nemojte se ljutit al malo se moram zalit,danas su mi dosli od dragog roditelji i odmah je uzmu i cim pocne plakat ona je po njima gladna ajde brzo sisu van da se umiri joj idu mi svi na k....

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
vjerujem ti bbrletic i ja sam van sebe jos imamo show. popio je 60 ml u dahu pa se pokako, pa je opet sisao i opet urlao pa sam vidila da ima smrklje reko to mu smeta pa sam usisala smrklje pa smo mu dali jos 30 ml bocice i to je sve slistio i jos gleda ko sova😢

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji