I da, nisam znala da moras potrefit trenutak za dojenje, ja sam mislila da to kad god.
Cure bebe su vam pravi manekeni!
Kad čujem kako vaše lijepo spavaju, baš sam ljubomorna. Moja spava lijepo ali ju ti grčevi muče dan i noć i onda ju bude dok spava pa plače i tako u krug. Ne mogu ju ostaviti ni pola sata da je na miru i da ne stenje, crveni se i grči. Ja se nadam da će nas to proći nakon 3 mjeseca jer je stvarno postalo teško i meni i njoj. Najgore što se ona stalno muči i plače jer ju boli. A ja se osjećam tako umorno i bespomoćno.
Treća sreća, mi imamo dr Browns bočice koje su antikolik i imaju dudicu koja oponaša bradavice pa probaj s tim ak ti neće ove ostale, malo su skuplje al nama vrijede s obzirom na grčeve.
Babinje, meni ne smeta što ju drže, ona se voli nositi i njihati zbog grčeva pa taman mama malo odmori. A meni treba socijalizacije pa dobro dođe malo razbiti rutinu
Samo da vas pozdravimo, nisam sigurna koliko cu uspjeti biti aktivna i popratit vas.
Toni je rođen 11.11. u 08.50h, 51cm/3300.
Jos je na neonatologiji radi bakterije no sutra ide doma. Jučer su nam rekli da ima proširenje bubrežnih kanala pa mu se dio urina vraća u bubreg. Dobit ćemo antibiotik preventivno za doma dok ne odemo najkasnije idući tjedan u Polikliniku Helenu na daljnju obradu.
Čuvajte mi se, šaljemo puse svima ❤️
Samo da vas pozdravimo, nisam sigurna koliko cu uspjeti biti aktivna i popratit vas.
Toni je rođen 11.11. u 08.50h, 51cm/3300.
Jos je na neonatologiji radi bakterije no sutra ide doma. Jučer su nam rekli da ima proširenje bubrežnih kanala pa mu se dio urina vraća u bubreg. Dobit ćemo antibiotik preventivno za doma dok ne odemo najkasnije idući tjedan u Polikliniku Helenu na daljnju obradu.
Čuvajte mi se, šaljemo puse svima ❤️
Mc_mouse jos jednom cestitam!
Ti si imala streptokok ako se ne varam?
A mis mali Toni.. drago mi da sutra ide kuci 😊
Mi prezivjeli noc ☺
Malena spavala ko top, 2x sam ju budila za sisanje,sise su bile ko beton,silikoni, a ona bi pajkila 😋.. pa sam joj odmah i temp mjerila i sve ok. 😊
Vjv uspavana bila od cijepiva..
Probudila se u 9h nasmijana raspolozena,guguce.. sad je opet papala i zaslala a ja idem malo spremit stan.. mozda i usisat 😂
Mame koje se izdajate,kad to radite?meni se uspostavila ponuda i potraznja,dojke su mi full mekane i normalne velicine,mlijeka imam i previse 😁al bi htjela izdojiti mlijeko tako da kad odem nekamo bez nje da joj MM il ko drugi moze dati bocicu..al kad da se izdojim?bojim se da mi se onda ne poremeti ponuda i potraznja
Ili da kupim kutiju AD-a?za te slucajeve kad cu nekam ici..plizz help😊😊
ja kako kad….nekad mi ujutro nabreknu pa ujutro a evo sad da idem - vrlo malo bih izdojila, jer je noćaš dosta cicala (šta inače ne radi, obično noću samo cugne par puta)
tako da….moraš "hvatat trenutak" kad ti se zalomi da malena duže spava pa se obje prepune (a ne trebaju joj obje, od jedne se najede) i onda spremiš to….barem tako ja radim, jer nemam viškova - već odavno nam se uspostavila ponuda potražnja (jer nisam kemijala nit s dudama varalicama nit s izdajanjem)
Hvala ti..tako cu i ja onda ujutro..mene samo strah da mi se s tim izdajanjem ne poremeti ponuda i potraznja?
Znam da ste vec pisale o tome,a koja je onda procedura s tim mlijekom?smrznem ga u vrecicama,a ako bi joj ga dala isti dan?stavim samo u frizider i kasnije zagrijem?ili samo ostavim vani na sobnoj temp?
Samo da javim da sam popila pola bocice kapsula od piskavice i nema nikakve razlike :( cike su mi mekane i mlohave cal i nocu su takve al on papa pa se nadam da ima nesto u njima
Opaaala Treca super izgledas
Meni je trbuh jos cudan, koza je jos opustena...a da ne jedem koliko jedem vec bi bio i nestao, ali radije cu tako nego da se osusim skroz...inace imam 50 kg uvijek, pa se trudim sad da ne padnem ispod jer bi izgledala ko strasilo
Dena te pregibe njoj cistim brzinski dok je presvlacim, isto vrat mi je najteze a ona nema mira sekunde pa sta stignem stignem.. i pazuhe joj tesko ocistim jer tako ukruti ruke da me strah da ne slomim nesto
Meni je za to crvenilo najbolji lanolin, je masan ali odmah se povuce..
Cestitke svim novim mamicama
Treca sreca pa ti strava izgledas,svaka cast😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji