Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    20. Studeni 2017. 22:09

Kiki156

Barbi cuju mu se crijeva, onako kao da krcka, to ti je normalno. Patronazna je rekla da se tako zna cuti i prije grceva.
    Urin - nema miris
    Alara ne premedena 😍
    Treca sreca i ostale cure s mora ili u blizini bilo kakve prirode ili u zgradama s liftom ili u kucama - svima vam zavidim 😂 Mi smo zatvoreni doma, nisam ni pomislila da ce mi s kolicima biti takav problem. Ako nista drugo uzet cu ga u ruke i tako s njim van. Dobili smo i onu maramu za vezanje, odlicna je, tjera te da se drzis ravno i bas je prakticna. V nije odusevljen, vim sam ga stavila on bi odmah sisao i kad je skuzio da to nije za sisanje - ajmo urlikanje 😭😂
    E Mamasita cijeli dan ti hocu napisati kako krepavam na tvoje postove, mislim znam da nije smijesno kad ne spavas i sto puta presvlacis al citam i kao da vidim sebe. Urnebesno 😂
    Babinje - uglavnom hejtam. Nama su jucer bili jedni, stariji ljudi i dize se ona, ide zgrabit maloga. Uzme ga, mali bljucne, ne moze udahnut zapelo mu, a ona nista! Morala sam ga iscupat iz ruku joj da to pljune van. A sta je najbolje nije ona ni skuzila zasto ga uzimam, sigurno je mislila kako sam luda mater koja grabi svoje dijete eto tako bezveze 😂

Hvala vam,a ja se uplasila a mislim cijeli dan sta sam jela.......a joj

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:18

Maslacak pravi mali decko je 😊 Mene bas zanima koliko ce L dobivati, jer bas ga ima 😂
    Barbs mama je na fb 😁😁😁😁 hahahaha

Kiki156
    20. Studeni 2017. 22:19

I me, masiram, rabijam...nadam se da ce sto prije proci, uzano je jer osim sto sisa jako boli jos imas i temperaturu i osjecas se kao da imas gripu. Grozno. 
    E da, zaboravila sam cijepljenje! Kako je, jel dobila temperaturu? 
    Mamisita, oprosti, nisam ja mislila nista lose, mozda sam se glupo izrazila. To tako kazem urnebesno jer eto od jada i nakon svega vise postalo mi je smijeno sve, ali ne smijem se tebi, samo sam se probasla u tvojim postovima. Poanta je bila da te potpuno razumijem i suosjecam. I nije smijesno sto places, i ja placem i budem na rubu zivaca. Treba sve to izdrzati 😳

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:22

mamisita27

I_me

Glupo cijepivo.. malena mi je sva neka osamucena.. 😢 nema temperaturu al nije mi svejedno.. stalno ju gledam. Bas je nervozna.. cvili stalno..
    Ne znam kak bi joj pomogla..
    Nogica joj je crvena,al rekla mi pedica da ce biti tako. Evo papa i ima oblog. 😔😔

Jao, I_me, totalno suosjecam s tobom…Valjda je to normalno i bit ce sve ok :*
    Ja cu poludjet, em sta mi mali ima grceve em sta je mi je danas upalo hrpa ljudi na babinje i svi su zasjeli i ja onak jedva stojim pola vremena sam s malim u sibi al nitko ne sljivi pol posto. Oni su si zasjeli…
    Jedva cekam dq babinje produ
    Nemojte me krivo shvatiti ali premorena aam i danas mi je dan d i 8 sati je i sad sam mu dala kapi, zelim ga usoavat i ja odsoavat a nemrem od glasova i svega.

I_me tako je bilo i nama crveno malo i stavljali oblog... hvala Bogu bez temperature. Al bas js tesko slusat ih kako placu.
    Mamisita totalno te razumijem. Najbolje volim babinje od max sat vremena...a iskreno i sta imas sjedit dugo. Ok dugo mi budu 3 frendice pred kojima mali i sisa, ali ostali neeee.

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:25

Barbi13

Da li se kod vasih beba cuju crijeva kako rade,a proslo je puno godina pa se ne sjecam da li mi je bilo sa starijom tako😫luda sam vec cijelo popodne od brige

Cuje se 😊 I dobro je da se cuju i da prducka tako mi je patronazna rekla, jer crijeva moraju radit.

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:31

Kiki jao koji babinji...ja ne dajem da mi drze djete..onak sta mi ima svatko plazit po njemu. Drzali su ga jedino moji, njegovi i moja prijateljica jedna, kod nje mali bas uziva, i rekla sam joj da mi cesce dode a i mi cemo do nje sad koji dan. Ne volim da mi ljudi i priblizavaju se djetetu...jer ja nisam niciju djecu tako drzala. I ne dam ni da ga diraju, ne zelim nikom govorit da moraju ruke prat pa zato zabranjujem diranje i drzanje, a i gledam ovako, samooo meni i muzu bliski ljudi smiju, a ovi drugi ne, nebitni su 😂Malo zlocesto ali gledam da bebi bude bolje. 

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:40

Ja sam jedino bila malo ljuta, svekrva ne dolazi cesto vidjeti malog a kad dode ne drzi ga, nikad ga nije uzela pred mnom i muz jucer odnese malog kod njih i ona ga odmah drzi (ja nisam isla, jer ne volim ici kod njih, zbog xy razloga, idem 3 puta godisnje tamo). Bas mi je to bilo pokvareno od nje i cinicno, sta mi se pred facom pravis neki kurac, a kad mene nema onda vodis svoju politiku. Ona je takva u vezi svega, ona je "sefica" i svekru i djeci svojoj, teskom mukom sam ja muza maknila od njenih zapovjedi.. Iako i dan danas se borim s svekrvinim ispadima, kao i to za drzanje djeteta. Ja tu zenu ne volim ni malo, i bila bih najsretnija da ju ne vidim nikad vise, imam punoo razloga za to, ali ju postujem samo zato sto je od muza majka. Iako opet ne zelim da mi se previse petlja oko djeteta, da prosipa svoj otrov 😂😂 15.12.planiramo muz i ja kod bratica na 18 rodos, bit ce festa i vec smo moje pozvalo da dodu kod nas malog cuvat. A svekrva nam je u dvoristu, ali ni muz ne zeli da nam ona cuva, sto sam se bas iznenadila, ja sam sutila i on kao iz topa, rekao,  zvat cemo tvoje, nek ostanu i spavat

violeta1
    20. Studeni 2017. 22:41

Ja se raspisala, vidi se da mali pava hehehe😊🤗

21. Studeni 2017. 00:33

I_me

Mom a jesi se vec narucila za Pulu? ili da probas sa tom uputnicom tu u dom zdravlja. Nazoves i pitas pa ti daju termin.
    052/ 453-453

Nisam jos zvala. Sutra sam mislila. Ma samo da mi daju dobar datum da mi odgovara, prije 20.12. ili poslje nove god.Neznam koliko se tamo ceka. Jel bi isli iduci mj u slavoniju neka dva tjedna. Zato sam mislila da bolje da nam je ovdje dala. Al dobro. 

21. Studeni 2017. 01:21

Barbi, sve ti je jasno onda. Ne kuzim te savjete i bas sto kazes filozofiranja. Neki ljudi jos uzimaju djecu bez pitanja. Mali je i jos kazem ima grceve i pocnu g uzunat da mi se kosa digla, malom glava visila, odmah sam ga copila i otisla u sobu dojit...
    Kiki, znam da nisi lose mislila, skuzila sam iz posta prvog i meni je iskreno malo to sve smjesno ali mi se i place vise , ne zbog malog vec tih ljudi i situacija.
    A sta da covjek radi, proci ce i to sve...
    Ja sam uspjela odspavat koji sat i sad dojim...
    Mozda sam ja vjestica kad sam takva prema ljudima koji dodu al ne vidim smisao svega toga babinanja, samo hocu mir i vidit ce malog kroz vrijeme, ko da moraju odmah... A i aki vec dodu radi maloh , cemu gratis savjeti npr.o uredenju doma, uzas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.