Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2017. 08:47
    Evo Sanjchi, ovaj nosni aspirator koristimo :)
    Evo Sanjchi, ovaj nosni aspirator koristimo :)

• sretna
    20. Studeni 2017. 08:50

Cekam da se digne magla oa cemo P i ja u grad 😊

I_me
    20. Studeni 2017. 08:56

Jutro! Mi danas imamo pregled i cijepimo se! Vec sam sad nervozna 😥

20. Studeni 2017. 08:57

Ja ako ne dozivim zivcani slom sad necu  nikad. uspavam ga napokon! i pocnu iz vodovoda raskopavat ulicu i cijelw zgrada se trese...probudio se i urla

I_me
    20. Studeni 2017. 08:58

Hedgehog

Joj drage moje klokanice, eto mene s prvim problemom. Naravno, dojenje. -. - znači, jučer sam cijeli dan pokušavala staviti L na sisu, zvala sam sestre, btw divne su, one su ju stavljale, ali maloj to nije interesantno. Kužim da ja možda krivo stavljam, ali i sestre su komentirale kako neobično. Povukla je par puta taj kolostrum. Ali ono ili je uspavana, ili je nervozna ili se smije i prodaje zjake… Sviđa joj se biti u mom naručju, puno se mazimo… Ali sisu neće. Ja sam mislila da će ona prirodno htjeti sisati. O. O

Tak je i moja mala prva 2 dana.. probaj sa sesiricima. I vuci tamo sestre za rukav da ju stavljaju na sisu 

• sretna
    20. Studeni 2017. 08:59

I me,sretno!
    Mamasita ajme uzas! Mogu mislit kako ti je. Nadam se da ce ti brzo zaspat nazad

[OBRISANO] 20. Studeni 2017. 09:01

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Maja 3
    20. Studeni 2017. 09:04

Jutro cure! Kavica!
    Prvo da cestitam novim mamicama,i bebicama!
    Onda cestitke svim bebacima koji su preko vikenda imali minice! Slikice,neznam vise ko je sta stavio da iskomentiram.
    Spavanje-nespavanje beba-brzo ce to doc na svoje,iako sad ne djeluje jos tako!

Bela
    20. Studeni 2017. 09:08

Jutro! I me sretnih 2 Emi! malo kasnim
    I sretno na pregledu, bit ce sve ok...
    Dena bas je preslatki smjesko mali
    Barbs i mene je nedavno uhvatilo grlo, isto sam propolis, med, isla kod dr jer me bilo strah da ne dobijem temp radi male...dao mi je neki sprej Apipro, u jedan dan mi proslo, jest da dođe oko 70 kn ali bitno da pomogne...
    Ja sam znala pomijesati zlicicu soli i mlake vode i time grgljas par puta na dan, probaj, znalo je pomoci.
    Sanjchi ja sam trazila L na slici neko vrijeme, bas se sklupcala

Maja 3
    20. Studeni 2017. 09:10

Hedgehog,necu nista aplicirat,ali jesu ti bebici pregledali frenulum?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI