Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    21. Studeni 2017. 11:09

treca_sreca

Kiki156

Treca sreca ja priznajem da sam "prefina" i dosta me vec kostalo. U sebi ludim a na van trpim umjesto da svima kazem sto mislim i gotovo. Jednostavno ne mogu prevalit preko usta neke stvari i to me bas frustrira sto sam takva 😡😔
    Valjda cu s vremenom nauciti. ☹️

hoćeš….i ja sam prije bila fina….al s vremenom postaneš aždaja kad su tvoja djeca u pitanju.
    Pristojnost jednostavno pada u drugi plan

Tako je Treca hehe 😊😊😊 

violeta1
    21. Studeni 2017. 11:14

Mc_mouse i Yel cestitam ❤❤❤
    Treca vauu pa ti si prava mrsavica. Mene muz zeza koliki stomak imam jos heheheh...ja nikako da malo smirsavim a samo bi jelaaa

barbs
    21. Studeni 2017. 11:42

Heeeejjj curkeee 😘😘😘😘
    Sinoc prva neprospavana noc kod nas... Neeeee znamsto mu je bilo ali svako malooooo se budio a ja koomaaaa od prehlade... u 22h sam.isla u krevet jer mi je glava bila koooo balooonnnnn a o

21. Studeni 2017. 11:44

Suncokretica

Cure bebe su vam pravi manekeni!
    Kad čujem kako vaše lijepo spavaju, baš sam ljubomorna. Moja spava lijepo ali ju ti grčevi muče dan i noć i onda ju bude dok spava pa plače i tako u krug. Ne mogu ju ostaviti ni pola sata da je na miru i da ne stenje, crveni se i grči. Ja se nadam da će nas to proći nakon 3 mjeseca jer je stvarno postalo teško i meni i njoj. Najgore što se ona stalno muči i plače jer ju boli. A ja se osjećam tako umorno i bespomoćno.
    Treća sreća, mi imamo dr Browns bočice koje su antikolik i imaju dudicu koja oponaša bradavice pa probaj s tim ak ti neće ove ostale, malo su skuplje al nama vrijede s obzirom na grčeve.
    Babinje, meni ne smeta što ju drže, ona se voli nositi i njihati zbog grčeva pa taman mama malo odmori. A meni treba socijalizacije pa dobro dođe malo razbiti rutinu

suncokretice, pa jel uzimate neke kapi za grceve?

barbs
    21. Studeni 2017. 11:45

A Diego ko da je podneeee  u 2 i pol h sam popila lupicet.... Diego je spavao od 21h do pinoc i od 3 do 5.30 pa sam ga uzela sebi oko 6h i do 9.30 bili u krevetu... s time da je on spavao a ja sam kljucala...

21. Studeni 2017. 11:47
    evo ispada da svako hranjenje 25 kapi
    evo ispada da svako hranjenje 25 kapi

• sretna
    21. Studeni 2017. 11:48

Narucila sam od jedne zenske koja sama oslikava bodije ovaj bodi lijevo za P. Sad sam primila paket i ostala sokirana i ugodno iznenadena jer mi je poslala i ovaj bodi desno gratis! Prosle godine sam od nje za L narucila bozicnu majicu. Uopce ne znam cime sam ovo zasluzila

barbs
    21. Studeni 2017. 11:49

Ovako smo spavali sat vremrna jutros.... tocnije, D je spavao... 
    I me, super za Emu! 😊
    Treca sreca, woooowwww, kojaaaaa linijaaaaa

barbs
    21. Studeni 2017. 11:50

Sretna, preeedivnooo!!! 😍😍😍😍😍 I suuuper za gratis bodiii... od kud si narucila?

21. Studeni 2017. 11:51

barbs

Ovako smo spavali sat vremrna jutros…. tocnije, D je spavao…
    I me, super za Emu! 😊
    Treca sreca, woooowwww, kojaaaaa linijaaaaa

ajoooj ali bar hoce spavat. moj tolko ne spava ni po noci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.