Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    20. Studeni 2017. 17:04

Bocice imam aventove ali izgleda da cu morati probati kupiti neke druge jer ih nece...prvih mjesec dana dok smo kombinirali cicu i bocicu bez problema je prihvacala....i sas joj nekih mj dana nisam davala bocicu kako bi uspjele sa dojenjem i eto nece vise vec par dana joj dajem samo da vidim da li hoce, ali nista...nikom je ne mogu ostaviti ako ne bude htjela
    Hehe, i ona je vani bubica, spava, a cim uđemo u kucu budna
    Slatkiiii Leon 

Nina2512
    20. Studeni 2017. 17:07

Mame koje se izdajate,kad to radite?meni se uspostavila ponuda i potraznja,dojke su mi full mekane i normalne velicine,mlijeka imam i previse 😁al bi htjela izdojiti mlijeko tako da kad odem nekamo bez nje da joj MM il ko drugi moze dati bocicu..al kad da se izdojim?bojim se da mi se onda ne poremeti ponuda i potraznja
    Ili da kupim kutiju AD-a?za te slucajeve kad cu nekam ici..plizz help😊😊

20. Studeni 2017. 17:26

I_me

E da, 6.12. Idemo na uvz kukova.

Di idete na uzv kukova. Pula ili u porecu. 
    Nama je dala uputnicu za pulu jel u porecu je guzva. 

20. Studeni 2017. 18:23

cure ima li koja  iskustva s espumisanom? izgleda da ima grceve plac da mu usza poplave, place mi se

Belle84
    20. Studeni 2017. 18:28

Mi koristimo espumisan baby i on djeluje trenutno...razbije te mjehurice... tak da je to super... to nam je patronazna preporucila

Maja 3
    20. Studeni 2017. 18:31

Violeta,Leon je premedeni! Ko mali medonja! I mi smo imali takvo odjelce,al smo ga prerasli vec.
    Bocice nuk-ove koristimo.
    Evo dosli s sistematskog.
    Luka ima 67.5 cm,i 7400 kg. Pravi mali bumbar!
    Dobili pikicu,cula nas cijela ordinacija!

barbs
    20. Studeni 2017. 18:43

barbs
    20. Studeni 2017. 18:44

Violeta, preeeeslaaaatkiii  Suuuuper shopping! Do kad traje akcija na Psica zveznalicu???? Hvala na komplimentu 😘😘😘😘

barbs
    20. Studeni 2017. 18:46

Maslacak, ulalaaaaa 😍😍😍😍 Slatkiiissss  😍😍😍😍😍😍 A jadnicak... i nas cijepljenje ceka slijedeci mjesec... 

I_me
    20. Studeni 2017. 18:58

Mom2o17

I_me

E da, 6.12. Idemo na uvz kukova.

Di idete na uzv kukova. Pula ili u porecu.
    Nama je dala uputnicu za pulu jel u porecu je guzva.

Tu kod nas u dom zdravlja. Danas mi dala uputnicu za 2 tjedna.. kod koje si pedijatrice? Mi smo kod Momicke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.