Bocice imam aventove ali izgleda da cu morati probati kupiti neke druge jer ih nece...prvih mjesec dana dok smo kombinirali cicu i bocicu bez problema je prihvacala....i sas joj nekih mj dana nisam davala bocicu kako bi uspjele sa dojenjem i eto nece vise vec par dana joj dajem samo da vidim da li hoce, ali nista...nikom je ne mogu ostaviti ako ne bude htjela
Hehe, i ona je vani bubica, spava, a cim uđemo u kucu budna
Slatkiiii Leon
Mame koje se izdajate,kad to radite?meni se uspostavila ponuda i potraznja,dojke su mi full mekane i normalne velicine,mlijeka imam i previse 😁al bi htjela izdojiti mlijeko tako da kad odem nekamo bez nje da joj MM il ko drugi moze dati bocicu..al kad da se izdojim?bojim se da mi se onda ne poremeti ponuda i potraznja
Ili da kupim kutiju AD-a?za te slucajeve kad cu nekam ici..plizz help😊😊
E da, 6.12. Idemo na uvz kukova.
Di idete na uzv kukova. Pula ili u porecu.
Nama je dala uputnicu za pulu jel u porecu je guzva.
cure ima li koja iskustva s espumisanom? izgleda da ima grceve plac da mu usza poplave, place mi se
Mi koristimo espumisan baby i on djeluje trenutno...razbije te mjehurice... tak da je to super... to nam je patronazna preporucila
Violeta,Leon je premedeni! Ko mali medonja! I mi smo imali takvo odjelce,al smo ga prerasli vec.
Bocice nuk-ove koristimo.
Evo dosli s sistematskog.
Luka ima 67.5 cm,i 7400 kg. Pravi mali bumbar!
Dobili pikicu,cula nas cijela ordinacija!
Violeta, preeeeslaaaatkiii Suuuuper shopping! Do kad traje akcija na Psica zveznalicu???? Hvala na komplimentu 😘😘😘😘
Maslacak, ulalaaaaa 😍😍😍😍 Slatkiiissss 😍😍😍😍😍😍 A jadnicak... i nas cijepljenje ceka slijedeci mjesec...
E da, 6.12. Idemo na uvz kukova.
Di idete na uzv kukova. Pula ili u porecu.
Nama je dala uputnicu za pulu jel u porecu je guzva.
Tu kod nas u dom zdravlja. Danas mi dala uputnicu za 2 tjedna.. kod koje si pedijatrice? Mi smo kod Momicke.
Sortiraj odgovore
Najstariji