violeta gym je super!
a Porta je trgovacki centar?
meni sad s njom dok je mala dolazi u obzir samo CC1, tamo ima lipo prostorija za mame&bebe (ogroooooomna, sa svime, od masazne fotelje za dojenje - to vam moram fotkat! …pa do mikrovalne za one mame koje hrane djecu adaptiranim…..ludilo opremljeno zbilja)
ovi ostali trg centri imaju samo toilete, pa di cu ja s bebom kad ju moram minjat ili dojit??? ne dolazi u obzir!
Da trg.centar u Osijeku. Ima bas svega i dobar mi je izbor trgovina. Vec dugo se tamo oblacimo 😊 Tako i ja gledam kud cu s njim, pa kad idemo ovako u grad kod nas, u Dakovo vecinom to bude brzinski.
violeta gym je super!
meni sad s njom dok je mala dolazi u obzir samo CC1, tamo ima lipo prostorija za mame&bebe (ogroooooomna, sa svime, od masazne fotelje za dojenje - to vam moram fotkat! …pa do mikrovalne za one mame koje hrane djecu adaptiranim…..ludilo opremljeno zbilja)
ovi ostali trg centri imaju samo toilete, pa di cu ja s bebom kad ju moram minjat ili dojit??? ne dolazi u obzir!
Da trg.centar u Osijeku. Ima bas svega i dobar mi je izbor trgovina. Vec dugo se tamo oblacimo 😊 Tako i ja gledam kud cu s njim, pa kad idemo ovako u grad kod nas, u Dakovo vecinom to bude brzinski.
Ja bi u Portosicu!
Od kad je otvorena Portanova i Avenue mall centar grada prazan.. svi se preselili tamo.. 🙁 bas tuzno izgleda..
I_me super napredujete 😊😊
Lily zutica - mi smo bili na fototerapiji u bolnici a doma je isto bio zut. Stalno na svjetlo sam ga stavljala, cijeli dan, 2 tjedna tako, sto cesce sisat i to je to. Povuklo se.
Kiki odmaraj i ljeci se.. proci se ❤
violeta gym je super!
Ja bi u Portosicu!
Od kad je otvorena Portanova i Avenue mall centar grada prazan.. svi se preselili tamo.. 🙁 bas tuzno izgleda..
E da znam da je jedna mama iz Osijeka ali nisam znala koja. Joj centar je koma...sjecam se dok sam zivjela kod Supera prije 10god, bilo je puno bolje. A dobro i sad kad bude toplije bit ce opet ljudi. A Avenue Mall je isto dosta prazan..tamo nikad nema guzve kao u Porti
Barbs zemljotres i delikantna guzica hahahah kako samo nades izraze 😂😂😂 ali i kod nas je tako hehe... e da Violeta pelene stavila mi sinoc oko 22h i izdrzalo do jutra, ja mu zab promjenit jer je spavao sa mnom a sisa mu bila na izvolite 😂😂
Tipkam sad tu a Leon mi na prsima i sisa usi od svoje mace na kombinezonu i stenje 😂😂😂 a mama tipka na veliko ahaha... evo slika s odjelcem.. odjelce je iz hm-a i bas je mekano i toplo
Barbs super izgledas 😊😊
Dena mali je pravi frajer 😊😊😊😊😊
URIN ne osjetim kod njega
violeta gym je super!
Ja bi u Portosicu!
E da znam da je jedna mama iz Osijeka ali nisam znala koja. Joj centar je koma…sjecam se dok sam zivjela kod Supera prije 10god, bilo je puno bolje. A dobro i sad kad bude toplije bit ce opet ljudi. A Avenue Mall je isto dosta prazan..tamo nikad nema guzve kao u Porti
Da,bas je uzas.. pogotovo preko zime. Mi planiramo u 3 mj za Os. Jedva cekam. Tad mi najljepse.. parkovi,toplo,sve cvjeta,ima ljudi po gradu..😍☺
Tipkam sad tu a Leon mi na prsima i sisa usi od svoje mace na kombinezonu i stenje 😂😂😂 a mama tipka na veliko ahaha… evo slika s odjelcem.. odjelce je iz hm-a i bas je mekano i toplo
Jako je sladak! Gle ga sto se smije ☺😊
violeta,super za soping:))
Treca,, ma svako dijete je prica za sebd😁
Mi jos sisamo, nismo se pomakli, babinje su prosle u dojenju. Ja ne znam on tak zgrabi sisu i ne pusta jednostavnk uziva, nije spavao 20 min u cijelom danu
Sortiraj odgovore
Najstariji