treca, bar ti doma spava a ovaj moj u plac cim doms dodemo...
Sretna, jel inaju tomme tippe i dude takve? ja imam chicco bocicu i nuk dude koje su uzas...
Ja pocela sve vise babinja dobivat i slusam "pametne" savjete za popizdit. Da oprostite. I svi bi ga uzimali sta izbjegavam. Nije mi jasno, ja nikad u zivotu nisam dosla na idejz u babinjama uzet necije dijete ...Pa onda savjeti, zasto fa tolko dojis trebas ga nosit i zaspat ce, pa krevetic ti je cudan ( imam normakan baby kindac, ne znam sta je tu cudno)...Ugl uzas dode mi da vristim. Jos stanu kraj mene dok dojim i gledaju kak sise i govore moras ovo ovak i onak.Dobila sam cak s jedne str pitanje zasto ga stipnem za obraz ak zaspe dok doji, onak da ne spava na sisi. ugl ne kuzim...al bitno da se savjeti dijele
Ja ne kužim zašto moja plače svaki put kad joj mijenjam pelenu???
Al ama baš svaki put!
Ima li tko takvu situaciju i što napraviti?
Ja već luda a moramo ju promjeniti puno puta dnevno, uf
Al ama baš svaki put!
Bebe ne vole osjecaj izlozenosti, kad ga skidas/kupas/mjenjas pelenu. Moj svaki put place a usere se 5x dnevno valjda
Mamisita, aaaaaaaaaa Svi oboooozaaavaaajuuuu davati savijete... Ja sam vec otupila
Vidis, kad bih ja dosla u babinje meni bi vecina uvaljivala djecu
Suncokretice, i D je bio takav ali se smirio odjednom..
Kupanje-kad ga stavimo u kadicu pocne dramiti pa ga.mazimo i procamo mi i smiri se i uziva.. TKO CE VISE TU DJECU SKUZITI HAHAHHAHA
ne znam memi Barbs nitko nije davao djecu, eventualno bi ih u kolicima za nogicu pomazila i to je to. Ksk otupis hahaha? Nemrem otupit para mi ide hahaha I nad tak Barbs prvo place kasnije uziva u kadici
Pozdravvv svima, mi smo bili u kupnji danas i bilo je bas dobro. Kupila sam si tuniku, mami za rodos kofer sa sminkom, seki za rodos majicu i ogrlicu. Bili smo u pepcu, svida mi se trgovina, iako muzu bas nije nista posebno. Kupila sam malom 2 pidame, 26 i 35kn. Uzela mu zvecku, ukrasni jastuk za kutnu, i stoljnjake za bozic. A poklon Leonu za Bozic uzeli smo gym i psic sveznalica (u baby centru preko 300kn a hvaaaala Sanjchi za plodine, 220kn tako da smo tamo uzeli). Zezamo se muz i ja da mu je za 3 bozica ovaj gym jer ima kao 3 nacina 😂😂😂
Leon je bio dobar isli smo i na kavu pa kod mojih na rucak, malo je negodovao ali jer hoce paznje. Dobio je cicat u Porti, na zadnjem katu predivnooo mir tisina isli tamo za bebe u prostoriju.
Al ama baš svaki put!
Bebe ne vole osjecaj izlozenosti, kad ga skidas/kupas/mjenjas pelenu. Moj svaki put place a usere se 5x dnevno valjda
moja je naopaka u svemu izgleda od položaja u trbuhu nadalje
kad ju navečer uhvati nervoza/grčevi
i kad ni nosanje ni ništa ne pomaže
legnem ju na prematalicu i skinem kao da ću mijenjat pelenu...pa čak i ako sam joj promijenila nedavno - samo da ju smirim
odmah umukne, u 90% slučajeva
tako da ja tim "kupujem vrijeme" navečer kad mi oteža nosit (nema šanse da leži u jaju/"viperu" tak nervozna a nemam snage nosat stalno, bar par minuta da ruke odmorim)
žena-majka-carica:)
violeta gym je super!
a Porta je trgovacki centar?
meni sad s njom dok je mala dolazi u obzir samo CC1, tamo ima lipo prostorija za mame&bebe (ogroooooomna, sa svime, od masazne fotelje za dojenje - to vam moram fotkat! ...pa do mikrovalne za one mame koje hrane djecu adaptiranim.....ludilo opremljeno zbilja)
ovi ostali trg centri imaju samo toilete, pa di cu ja s bebom kad ju moram minjat ili dojit??? ne dolazi u obzir!
žena-majka-carica:)
Treca super za uzivanje vani, a Mila mora se mozda naviknut 😊 Bit ce nam svima lakse kad dode proljece 😊 Mi imamo ovakve i dude i bocice. Od tommy tippe. Leon kad sisa moje bradavice su ovakve 😂😂😂😂 ogromne..zato i kazem da imam osjecaj da su mi sise kao bocica
Sortiraj odgovore
Najstariji