Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2017. 15:19

treca, bar ti doma spava a ovaj moj u plac cim doms dodemo...
    Sretna, jel inaju tomme tippe i dude takve? ja imam chicco bocicu i nuk dude koje su uzas...
    Ja pocela sve vise babinja dobivat i slusam "pametne" savjete za popizdit. Da oprostite. I svi bi ga uzimali sta izbjegavam. Nije mi jasno, ja nikad u zivotu nisam dosla na idejz u babinjama uzet necije dijete ...Pa onda savjeti, zasto fa tolko dojis trebas ga nosit i zaspat ce, pa krevetic ti je cudan ( imam normakan baby kindac, ne znam sta je tu cudno)...Ugl uzas dode mi da vristim. Jos stanu kraj mene dok dojim i gledaju kak sise i govore moras ovo ovak i onak.Dobila sam cak s jedne str pitanje zasto ga stipnem za obraz ak zaspe dok doji, onak da ne spava na sisi. ugl ne kuzim...al bitno da se savjeti dijele

Suncokretica
    20. Studeni 2017. 15:25

Ja ne kužim zašto moja plače svaki put kad joj mijenjam pelenu???
    Al ama baš svaki put!
    Ima li tko takvu situaciju i što napraviti? 
    Ja već luda a moramo ju promjeniti puno puta dnevno, uf

20. Studeni 2017. 15:30

Suncokretica

Al ama baš svaki put!

Bebe ne vole osjecaj izlozenosti, kad ga skidas/kupas/mjenjas pelenu. Moj svaki put place a usere se 5x dnevno valjda

barbs
    20. Studeni 2017. 15:30

Mamisita, aaaaaaaaaa  Svi oboooozaaavaaajuuuu davati savijete... Ja sam vec otupila  Vidis, kad bih ja dosla u babinje meni bi vecina uvaljivala djecu 
    Suncokretice, i D je bio takav ali se smirio odjednom..

barbs
    20. Studeni 2017. 15:31

Kupanje-kad ga stavimo u kadicu pocne dramiti pa ga.mazimo i procamo mi i smiri se i uziva..  TKO CE VISE TU DJECU SKUZITI HAHAHHAHA

20. Studeni 2017. 15:47

ne znam memi Barbs nitko nije davao djecu, eventualno bi ih u kolicima za nogicu pomazila i to je to. Ksk otupis hahaha? Nemrem otupit para mi ide hahaha I nad tak Barbs prvo place kasnije uziva u kadici

violeta1
    20. Studeni 2017. 15:48

Pozdravvv svima, mi smo bili u kupnji danas i bilo je bas dobro. Kupila sam si tuniku, mami za rodos kofer sa sminkom, seki za rodos majicu i ogrlicu. Bili smo u pepcu, svida mi se trgovina, iako muzu bas nije nista posebno. Kupila sam malom 2 pidame, 26 i 35kn. Uzela mu zvecku, ukrasni jastuk za kutnu, i stoljnjake za bozic. A poklon Leonu za Bozic uzeli smo gym i psic sveznalica (u baby centru preko 300kn a hvaaaala Sanjchi za plodine, 220kn tako da smo tamo uzeli). Zezamo se muz i ja da mu je za 3 bozica ovaj gym jer ima kao 3 nacina 😂😂😂
    Leon je bio dobar isli smo i na kavu pa kod mojih na rucak, malo je negodovao ali jer hoce paznje. Dobio je cicat u Porti, na zadnjem katu predivnooo mir tisina isli tamo za bebe u prostoriju. 

treca_sreca
    20. Studeni 2017. 15:56

mamisita27

Suncokretica

Al ama baš svaki put!

Bebe ne vole osjecaj izlozenosti, kad ga skidas/kupas/mjenjas pelenu. Moj svaki put place a usere se 5x dnevno valjda

moja je naopaka u svemu izgleda od položaja u trbuhu nadalje

kad ju navečer uhvati nervoza/grčevi
    i kad ni nosanje ni ništa ne pomaže
    legnem ju na prematalicu i skinem kao da ću mijenjat pelenu...pa čak i ako sam joj promijenila nedavno - samo da ju smirim
    odmah umukne, u 90% slučajeva
    tako da ja tim "kupujem vrijeme" navečer kad mi oteža nosit (nema šanse da leži u jaju/"viperu" tak nervozna a nemam snage nosat stalno, bar par minuta da ruke odmorim)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    20. Studeni 2017. 15:58

violeta gym je super!
    a Porta je trgovacki centar?
    meni sad s njom dok je mala dolazi u obzir samo CC1, tamo ima lipo prostorija za mame&bebe (ogroooooomna, sa svime, od masazne fotelje za dojenje - to vam moram fotkat! ...pa do mikrovalne za one mame koje hrane djecu adaptiranim.....ludilo opremljeno zbilja)
    ovi ostali trg centri imaju samo toilete, pa di cu ja s bebom kad ju moram minjat ili dojit??? ne dolazi u obzir!

žena-majka-carica:)

violeta1
    20. Studeni 2017. 16:16

Treca super za uzivanje vani, a Mila mora se mozda naviknut 😊 Bit ce nam svima lakse kad dode proljece 😊 Mi imamo ovakve i dude i bocice. Od tommy tippe. Leon kad sisa moje bradavice su ovakve 😂😂😂😂 ogromne..zato i kazem da imam osjecaj da su mi sise kao bocica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.