Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Listopad 2017. 14:37

Violeta, joooj, jucer je Diego posteno zaspao tek u 17h... Bas je bio neeeeervoooozaaaaan...
    A pustila si ga spavati toliko? Jer kazu da kroz dan preko 3h u komadu ne bi trebao spavat...
    Sad ce muz stan usisati i oprati pod dok smo mi vani..
     Samo se nadam da se D nece odluciti probuditi i na sisu 

barbs
    08. Listopad 2017. 14:41

Violeta, bas grozno sto ne znas kako pomoci..i sto ti nitko ne daje savjet  Ne bih znala sto da mu stavis..Ja na sebi mogu isproabavati, ali beba je druga stvar...
    Joj, pa meni je cudno sto beba samo na sisi treba biti jer su nama nasi davali vode i kamilice i nista nam nije bilo... Ok, nas mama nije dojila dugo jer nije imala dovoljno hranjivog mlijeka.. Ali ipaaaak.... Rekla je ta rodjakinja da po novome tek nakon 6 mj se pocinje davati neku drugu tekucinu AKO je dijete iskljucivo dojeno... a ako je na ADu onda od 4.mj na dalje...
    sto je s hranom?? sto jedete a sto izbjegavate???

barbs
    08. Listopad 2017. 14:47

violeta1
    08. Listopad 2017. 17:04

Barbs spava noc tako u komadu, preko dana mu ne dajem duze od 3h da spava. Ja znam da djeca koja iskljucivo su dojena ne trebaju nista, osim ako je bas vruce, a djeca koja su na dohrani onda caj jos. 
    Slika je fora haha
    Ja jedem sve, osim zacinjeno i ljuto, graha, brokule i cvjetace, grozda, kesten, npr.danas je mama pravila kolac od rogaca i necu to jest, nekak nije mi bas da to jedem. 
    Aliiii jedem cokoladu svakiii dan uzas!!!! Imam taku zelju za slatkim da to nije normalno. Znaci cokolade mogu ma tone.I bas sam muzu rekla da od sutra ne jedem nista cokoladno, jer ne znam kako djeluje na djete, a i dobit cu kila ajmee...tako da danas se oprastam sa cokoladom. 😃

• Dena1009
    08. Listopad 2017. 18:12

violeta1

Barbs et vidis kako svi opet drugacije rade hehe
    Dena mozda ga nesto muci, bas pitaj doktora.. jel ovako sve u redu, kaka, ima vjetrove, ne grci se?
    A maslinovo ulje ne smije u oci jelda? Bas cu uzet i probat, jer bas me strah da mu se ne prosiri. Al mislim i ti pedijatri kao da ne mogu nesta dat da se bebi pomogne. Koma

Na pocetku je imao grceve al sad vise ne, ponekad ga muci kakica ili podrigavanje, al kad i ti sve obavi i opet se baca po kreveticu i ne spava sam vise od par min. Meni se cini da je mozda posljedica bolnice i svega sto je bilo, ko da mu fali sigurnosti i rutine, kad je u 2 tj.promijenio 3 bolnice, a da ne pricam o odjelima, sobama i sestrama. Sad je mm rijesio da radi samo 3 dana u tjednu da bude uz nas vise, a ja sam zatrazila pomoc u kucanstvu koju mogu dobiti preko zdravstvenog, da si maksimalno olaksamo i posvetimo se njemu. 

url=https://lilypie.com]

barbs
    08. Listopad 2017. 19:04

Violeta, ahaaaa, za noc si mislila...  I mi Diega pustimo da spava po noci  I mene slatko traaaaziiiiiii 
    Dena, uuuuu, super sto si zatrazila pomoc i sto ce muz biti vise s vama! 

violeta1
    08. Listopad 2017. 19:40

Dena super sto si trazila pomoc i sto muz ce bit s vama. Samo ga mazi, pazi i pricaj i pjevaj.

• Dena1009
    08. Listopad 2017. 20:51

violeta1

Dena super sto si trazila pomoc i sto muz ce bit s vama. Samo ga mazi, pazi i pricaj i pjevaj.

Ja inace obozavam pjevati i stalno nest pjevusim, bez obzira sto me talent zaobiso u velikom luku. A otkad se V rodio, tolko sam mu se napjevala, da mi se cini, da nisam tolko otpjevala u svih 28g. U bolnici su me zvali "ona sto stalno pjeva" 😂😂😂😂

• Dena1009
    08. Listopad 2017. 23:53

Violeta napisala mi je seka naknadno, da ga kupas u mustelinoj pjenici za tjemenice jer je to jedba vrsta tjemenica.

barbs
    09. Listopad 2017. 09:09

Dena, neka, samo pjsvaj!! Bez obzira na sluh!!   Bebe voleeeee kad im netko pjeva..
    Jutrooo 
    Kako ste mi danas?? Jeste se naspavali/le???
    Mi amo zaglibili do malo prije... Diego i dalje spava.. Morala bih ga probuditi al mi je zao.... Ali pelene moramoooo promijenitiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.