Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    16. Studeni 2017. 18:58

Ako mislis da je gladan, napravi mu kolko kao treba za tjedne u kojima je pa bolje da mu ostane ako mu je previse nego da mu je premalo pa da place kad popije sve

16. Studeni 2017. 19:05

hvvala ti puno! zvala sam pateonazmu, ona je rekla da mu zasad dajem 60 ml, nekak mi se cini puno 130 ml svaki obrok 5-6puta. ak ne popije sve, onda bi si trebala u biti pisat kolko je popio? a sta se tice onoga ak negdje idem i termosice, u termosicu stavim vodu i onda kolko ona moze stajat? samo izlijem u bocicu i izmijesam sa odredenom mjericom novalaca i to je to? Sori sta davim al nemam pojma kak to ide. a vec sam na rubu kolko je plakao, sise ne osjecam...

16. Studeni 2017. 19:08

o kak nosite kutijicu s adaptiranim prahom, strah me da mi se ne raspe u torbi ak idem negdje...? 
    poludit cu fkt, i dalje cu mu davat prvo sisu al ako u pol sata posise i dalje place dat cu mu bocu. ne mogu vise slusat kak se muci. nit soavamo ja ni on

• sretna
    16. Studeni 2017. 19:32

mamisita27

o kak nosite kutijicu s adaptiranim prahom, strah me da mi se ne raspe u torbi ak idem negdje…?
    poludit cu fkt, i dalje cu mu davat prvo sisu al ako u pol sata posise i dalje place dat cu mu bocu. ne mogu vise slusat kak se muci. nit soavamo ja ni on

Vrucu vodu stavis u termosicu i u bocu haldnu vodu. Prah si stavi u npr u plasticnu posudicu za cuvanje mlijeka il tak nesto slicno. Kad muckas AD stavis vrucu vodu + hladnu da bude na otprilike 40 stupnjeva i dodas prah i promuckas i onda ostatak ulij hladne vode da bude toplo da moze piti.  A vremenom ces znat kolko trebas ulit na pamet da dobijes sve to kako treba biti.
    Po meni ne moras zapisivati kolko ti je pojeo. Ovo po tablici je za djecu koja su samo na AD. 

16. Studeni 2017. 19:45

sretna , puno ti hvala ! 😚😚😚

• sretna
    16. Studeni 2017. 19:48

mamisita27

sretna , puno ti hvala ! 😚😚😚

Ma nista 😙

16. Studeni 2017. 19:50

e i da te jos pitam: koliko moze stajati vruca voda u termosici? to je prokuhana voda jel? 
    Hladna voda je obicna iz pipe?

16. Studeni 2017. 19:51

mamisita27

e i da te jos pitam: koliko moze stajati vruca voda u termosici? to je prokuhana voda jel?
    Hladna voda je obicna iz pipe?

i nisam znala za 40 stupnjeva, ja kad sam mu davala sam davala vise mlako(da je vise hladnija nego topla, tak mi se cini i moje mlijeko...)

• Vicky
    16. Studeni 2017. 20:01

Mamisita27, 
    I mi imamo takav problem. sisa po cijeli dan,kad ju maknem pocne plakat..dudu nece,pa ju nemam s cime umiriti. Pojede novalac kad joj dam.. jucer mi je pojela 120 i dalje je trazila cicu. Prodje mi kroz glavu da mi mlijeko nije dobro,ali nebi onda dobila kilu u mjesec dana.. 

Tak da ima dana kad je bas psihijatrija..

16. Studeni 2017. 20:15

vicky, tak je i moj, dobio je zadnji tj 200 g, kak i sve super al ne znam vise sta da radim. Samo sebe ubijam psihicki i njega mucim. Moj isto trazi sisu nakon ad, al sam mu uspjela ovaj put staviti dudu i zaspao je. Toliko sam jadna da vise ne znam sta da radim, on zijeva cijeli dan a ocito nemre zaspat jer je  gladan jer je velik i ocito voli i sisat i papat.... 
    Ma necu uopce vise psihicki ubijat, dat cu mu sisu u nekim normalnim granicama a ak i dalje place, da t cu mu AD. Muka mi je to pripremat a veca mi je muka imat cjelodnevni sisomaraton svaki dan bez stanke i predaha.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.