Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    17. Studeni 2017. 01:09

I moja je oba dvije posisala i zaspala,nadam se bar dva sata spavanja😴😴😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 04:17

Ajmeee sta ste se raspisale🤗 Meni je juceŕ necak zabavljao V pa sam se bacila na ciscenje, nisam uspjela sve al sam puno napravila. 
    Vicky meni nema smisla to sto tvoh pedijatar govori. Mi smo na ad pa nemamo iste razmake, zadnjih dana jede svaka dva i pol sata, pa necu ga ostavit da place sat i pol da jede u istom razmaku. On prihvaca varalicu, dali su mu jos u bolnici, ali kad je gladan sutne ju bez milosti. Dok se ne radi o nekim drasticnim zdravstvenim problemima vjerujem da majka najbolje zna sta treba njezinoj bebi.

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 04:28

Inace, ako zelite im uvaliti dudu, kod nas u bolnici su im kapali glukozu na dudu, pa bi im to bilo slatko i vukli su.
    Mi smo jucer imali belaju. Probudi se oko pola 4, premotam ga, povuce flasu, podrigne, stavim ga u kimbi i njorga, uzmem ga za 10-15min da ga uspavam, a on mokar skroz. Presvucem ga, premotam, krenem ga uspavati, bljucne. Presvucem ga, legnemo u krevet, pokaka se. Opet prematanje, vracamo se u krevet i kako sam ga dizala, bljucne mlaz ravno meni u dekolte...😥😥 Nakon toga sam ga uspavala  jos do pola 8. A sad je pocela pobuna u polusnu, napravim flasu on zaspi. 

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 04:35

Setnje mi idemo kad got je prilika. Pa bit ce jos hladnije, a njima isto treba zraka. Bolje da se postupno privikavaju kako temo padaju. Zabundam ga u kombinezon, kapa, kapuljaca, pokrijem i na zrak, pola sata-sat da se razlufta.
    Zabava ja stavim na laptopu ili mobu pjesmice al ne zanima ga gledanje vec ja pjevam i plesem, a on mene gleda i smije se i guguce.

17. Studeni 2017. 05:15

Ja napisala sam kom i nije ucitao- uzas...
    Ugl spavao je 4 sata, ostala sam paf kad sam pogledala🤓osjecam se naspavano 😁 
    Iako u zadnjoj nije dobio ad al da mi place opet nakon sise, dala bi mu
    Dena- dudu su mu davali vec u rodilistu? a ja se sekirala s tj dana jel smijem😂
    Sta se tice scenarija za presvlacenje- tak meni izgleda svaki dan😂
    Setnje- mislim da cu ga pocet 5-10min na terasu pa kad bude suho jedan dan 20 min po kvartu.
    jer ionak za tj dana idemo kod dr u ambulantu punu bokesne djece, ne bi da mu je to prva setnja. shvacam da je hladno al ubundat cu gga.
    bbrletic- kakvk je stanje kid tebe

• Barbi13
    17. Studeni 2017. 05:32

mamisita27

Ja napisala sam kom i nije ucitao- uzas…
    Setnje- mislim da cu ga pocet 5-10min na terasu pa kad bude suho jedan dan 20 min po kvartu.
    jer ionak za tj dana idemo kod dr u ambulantu punu bokesne djece, ne bi da mu je to prva setnja. shvacam da je hladno al ubundat cu gga.
    bbrletic- kakvk je stanje kid tebe

Evo nas na sisi opet😂😂😂iza jedan je zaspala i prije 10 min se pprobudila super da je bar svaku noc tako.Drago mi je da si odspavala treba to sve izdrzat😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    17. Studeni 2017. 07:30

mamisita27

Ja napisala sam kom i nije ucitao- uzas…
    bbrletic- kakvk je stanje kid te

Ja nisam imala u planu davati dudu, uzela sam ih za svaki slucaj. Kad su ga prebacili zbog OP i kad sam uspijela do njega doci vec su mu uvalili dudu, znaci, 2. dan. Al na srecu nije ovisnik 😅 

Belle84
    17. Studeni 2017. 08:06

Nama evo vec 5.dan skok u razvoju (nisam znala da tako dugo traje), 24h je na cici, ni na wc ne stignem da ne vristi...nis ne spava, samo jede i place... ja pomalo gubim razum 😩

17. Studeni 2017. 08:28

Belle84

Nama evo vec 5.dan skok u razvoju (nisam znala da tako dugo traje), 24h je na cici, ni na wc ne stignem da ne vristi…nis ne spava, samo jede i place… ja pomalo gubim razum 😩

moze trajati i do 7.dana al dzabe meni to kad ja stisnem sisu a nis ne izlazi...on samo sebe smiruje, a gladan.

Dena, bitno da je mali heroj dobro. a za dudu vise manje, svo zlo bilo u dudi.!

bbrletic blago ti se, moj je spavao 12 i nes do 4.30 i to ni je vrh al je bio do 6.35 budan i sad ga evo opet na sisi.
    let the sisomaraton start!

17. Studeni 2017. 08:31

Danas mi stize susilica, nadam se da cu znat koristiti to cudo tehnologije da nam jos i robu ne zeznem. al elipso ima neli Crni vikend popust pa nsm se isplatilo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.