Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:24

barbs

Dzenny, ja ponekad od umora ne mogu zaspat… kao npr SADAOhoooo, poceli smo gledati crtice ehehehhe suuupeeerrrr… Bas cu sutra probati staviti na baby program pa nek gleda

jel mogu sad (opet) bit party-breaker i reć da to nije dobro za njihov mali mozak
    mada postoje oni kao neki "baby" ctrići
    sve je to previše informacija za njihov mozak, jer slike se izmjenjuju brzinom kojom njihov mozak ne može procesuirat .
    Preporuka stručnjaka je mislim tek s navršene tri godine života

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:27

moji su počeli gledat s cca dvije, tako nešto, eventualno s 1ipol (obično drugo dijete počme ranije gledat jer u kući već imaš jednog koji visi na crtiću pa...teško je oduprijet se)
    prije navršene prve godine života svakako mislim da to može bit jako štetno, koliko god nama roditeljima bilo super kad se oni hipnotiziraju da mi imamo "slobodne ruke"
    ...tu smo opet došli na izbor: "što je dobro za moje dijete" ILI "što je meni lakše"

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:29

bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu  budnost?
    ja inače ne pijem kavu ali evo jučer me muž navečer stavo korit da šta jedem sladoled od capuccina (pazi ej! to je vjv samo aroma unutra, od kave ni k) da će malu razbudit kofein.
    Baš me zanima kako vi mame koje pijete kavu?

16. Studeni 2017. 08:35

treca_sreca

bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu budnost?
    ja inače ne pijem kavu ali evo jučer me muž navečer stavo korit da šta jedem sladoled od capuccina (pazi ej! to je vjv samo aroma unutra, od kave ni k) da će malu razbudit kofein.

Ima smisla, nisam o tom razmisljala. Ja popijem dnevno do 2 salice nescafe claasic-a, ujutrk uvijek a ponekad i popodne. Jucer sam popila popodne i podojila ga nakon toga i zaspao je 3 sata iza tog dojenja a sve ove dane je bio nervozan. Ali, bas cu pratiti ....
    I slazem se za ono sta je nama lakse vs sta je bolje za djecu... Iako kad ih imas vise, primjetila sam kod dosta majki da im daju bilo sta za 5 min da bar mogu na wc. Jadne zene!

16. Studeni 2017. 08:40

Treća, kako je David?

• sretna
    16. Studeni 2017. 08:44

Moj L je poceo crtice dozivljavat tek negdje s 2 godine. Ja sam mu ih pustala ranije, al uzalud, uopce mu nisu bili zanimljivi, ali zato reklameeee, e to ga je totalno hipnotiziralo 😂

16. Studeni 2017. 08:45

Mkj se bio opet probudio za dojenje i sad kad je posisao, opet spava i smije se, seceric mamin :)
    A sad nis, popit cu nes, i cekam dostavu s Ethereala , dns mi stize i javili mi porukom od 9 da ocekujem. Bas me zanima kakve su to bambus tetra pelene jel su stvarno mekane kako svi hvale
    Nije mi nitko odg dal se i Vase bebe "prejedu" na dojci pa povrate, kao bljuckanje samo puno vise. Karlu je cak na nos znalo izaci. Onda ga presvucem i on opet trazi jer je njegov mali zelucic onda prazan.

• sretna
    16. Studeni 2017. 08:48

Mamasita P je tek nedavno uopce poceo bljucat, ali i to su taaako male kolicine i rijetko bljuca. A L mi je znao cesto bljucat i u vecim kolicinama, ali mu niksd nije kroz nos islo

Belle84
    16. Studeni 2017. 08:50

Treca sreca ja pijem kavu s mlijekom jednu ujutro i nisam primjetila da kofein utjece nesto na njegovu budnost. Mozda zato sto sam i tijekom cijele trudnoce pila jednu dnevno pa se naviknuo 😂
    Cure, jel vi jos uvijek krvarite?

Bela
    16. Studeni 2017. 08:50

treca_sreca

bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu budnost?

Ja pijem tursku sa puno mlijeka ujutro, i probala sam dva dana bez u nadi da ce mala spavati ali nis se nije promijenilo...pa i dalje pijem samo tu jednu...
    Bilo bi bolje da ne, ali toga mi se jako tesko odreci.
    U trudnoci ju nisam pila jer mi je smetala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI