Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Studeni 2017. 04:54

Nije mi poslalo kom 
    Frendica spava kad djeca spavaju al po njenim pricama nije da je odmornija...

zelimobebu2701
    16. Studeni 2017. 05:52

Barbs tako i moj, samo je bitno da duda ne ispadne, kad ispadne dreka, a kad mu staviš opet mir i uglavnom čim zaspi ju izbaci.

dzenny
    16. Studeni 2017. 06:02

Cure,ne mogu da vjerujem 😮 u cudu sam 😮 vec sam pisala kako je Alara zaspala sinoc nestoo malo poslije 22h i razmislam da nema sanse da izdrzi do 3h,a da se ne probudi.. ii cujem ja nju kako stavlja ruku u usta i sisa (znaci,jos ne place),uzmem tel da vidim koliko je sati kad ono 5:50 😮 jos uvijek ne moguda vjeeujem da je prespavala cijelu noc..

16. Studeni 2017. 06:54

Bravo Alara...
    Ja nisam imala tu srecu, budio se u 1 pa sisao do 2 pa se probudio u 4 pa smo se presvukli pa je sisao la trazio jos , pa ga nosi da se uspava , stavim ga u krevetic, odem na wc vratim se on budan ko sova i sve bljucnuo. Pa mjenjaj njemu obleku, vrecu za spavanje i posteljinu. On urla, namjerno necu da ga stavim opet na sisu jer se prezderava pa bljuca i povraca (povracaju li vasi visak mlijeka nekad????). Nakon tog burnog partija, nosam ga i drzim i ljuljam dok se on bori svom snagom za san. Dudu kategoricki odbija uz vrisku i pljuvanje . Nis drzim ga i ljuljam. Nakon 30 min ljuljana , finally zaspe.
    Sad ja idem spavat.
    No me interesa niente, Don Juan!

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:09

dzenny

Cure,ne mogu da vjerujem 😮 u cudu sam 😮 vec sam pisala kako je Alara zaspala sinoc nestoo malo poslije 22h i razmislam da nema sanse da izdrzi do 3h,a da se ne probudi.. ii cujem ja nju kako stavlja ruku u usta i sisa (znaci,jos ne place),uzmem tel da vidim koliko je sati kad ono 5:50 😮 jos uvijek ne moguda vjeeujem da je prespavala cijelu noc..

bravo Alara!
    I mi smo noćas imali jednu od boljih noći ikad
    Zaspala je čvrsto oko 20h i onda oko ponoć smo ju presvkli pelenu, podojila ju i nakon 10min nosanja - opet zaspala i do jutra oko 6ipo kad nam je inače prvo buđenje (radnim danom, jer dečki šuškaju dok se spremaju)
    ...inače lately zaspi oko 22h,
    a ja već oko 8 umorna pa mi je ovo super došlo.
    Baš sam se odmorila. Zasluženo!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:11

violeta1

sretna

violeta1

inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe

Ja se pak ne volim fotkat, ali djecu maltretiram s time 😄

Oni moraju, nema hoces-neces 😂

ja ko sretna....obožavam fotografiju, ali s one strane objektiva baš i nisam rado. Mada sam se ko cura volila naslikavat, ali to je normalno.....ni približno kao ove današnje cure koje kao da žive za lajkove svojih selfie-ja na društvenim mrežama, ali ono volila sam bit na fotkama....sad mi je najbitnije da djecu ovjekovječim, obožavam takve uspomene. neprocjenjivo mi je to

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:15

Dena1009

treca_sreca

Dena tzv terrible two je prva kriza kod djece….nisu bebe a nisu jos djeca….ne znaju ni sami sta hoce…stalno vriste…imaju tantrume….i tak….zabavno.
    moj prvi sin je doduse i prije tog bio vristavac pa nisam se previshe sokirala ali i mirnija djeca u tom periodu su teeeska.

Koje je to razdoblje otprilike? Kolko mj/godina?

s 2 godine...zato se  tak i zove....

violeta1

Violeta pelene-punooo mekse od lidlovih, jedina mana je ljepilo to tesko se odljepi, kod lidlovih se super odljepi. A sad vidit cemo dalje kako je dali propustaju ili nesta drugo.

mullerove, tako da su nam one "glavne"....svakako i njih probaj, ako su ti se violeta svidjele radi mekoće, onda će te ove muller o-du-ševit
    I fora fotke, tko je torcidaš u familiji, tajo?? :D
    Bubamaro - kapsule od piskavice je prvo Marijana spomenula mislim...one neke jake...strane marke....zaboravih ime.

Bela
    16. Studeni 2017. 08:18

Kiki ja sam na pregledu vadila sisu nakon pregleda dr je pricala s nama jos nekih 10 min, ova gola jadna, umotana u pelenu vristi i dr mi je rekla da joj dam...i u maticnom smo se hranili.hahaha
    Sto se spavanja tice, barbs nama je nemoguca misija da ju legnemo budnu u krevetic...nikad jos nije zaspala da smo ju budnu legli. ona se probudi cesto kad spava ma meni pa ju spustim, pa opet nosanje i tako nekad po tri, cetiri puta.

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 08:19

Kiki156

Jeste na pregled nosile AD ili ste dale sisu ako su bebe plakale? Ja planiram dati sisu ali mozda moram uzeti i AD ako bas bude jakp nemiran? Sad mu vec jako dugo nisam dala ni malo ad-a ali mozda da uzmem za svaki slucaj? Mogu se i izdojiti ali ohladit ce se… nemam poswbnu termosicu za moje mlijeko.

nema potrebe da nosiš formulu ak dojiš...uostalom ako se unerozi u doktora, to je najčešće od straha od novog, a ne od gladi. Tako da i "prazna" cica će dobro doć, ne moraš imat 2dcl rezerve u njoj
    ja sam ju dojila već nekoliko puta van (pa čak i na splitskoj rivi ..na klupi, okrenuta prema moru) i nije mi to nikakav problem, a kamoli u pedijatra. Prebacim tetru preko ramena tako da pada preko moje sise i ne vidi se ništa osim bebinog potiljka.

• Barbi13
    16. Studeni 2017. 08:22

Dobro jutro cure,evo nas na cici,pa se nadam da cu popit kavicu,oko jedan je zaspala i u sest cika,necu se zalit ipak je to pet sati😆😗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI