Narucila sam se ginekologu 20.12. Ajmee kak ce mi bit cudno.ic kod njega, a da nisam trudna. Fali mi trudnoca
Kiki156,
Meni je pedijatar preporucio. Kaze da ce nam biti lakse kad joj pocnu zubi izbijati i da ju je lakse umiriti.
Dok smo u bolnici bile sam joj davala dudu i onda sam dobila obrisanac zbog toga,jer nas je pedijatrica uhvatila s dudom. I nakon toga sam joj prestala davat,da bi sad naletila na ovog koji kaze da ju ucim na dudu. Samo kaze da minimalno 3 razlicite dude imamo..
Svatko tupi po svom!
Mimisita,
Moja ako nista dobro spava po noci,tako da preko dana mogu nekako. Nisam neispavana.
Samo preko dana tako je tesko funkcionirati.
Evo danas se probudila u 10sati..obavile presvlacenje,pelenica itd.isla ju nahranit..papkala pol sata i reko super idem sebe sad sredit..i onda je krenulo..ili cu slusat plac ili ce bit na cici..oko 2 je zaspala na 20 min..i evo jos se borimo..
pinkica, i ja sam stavljala s unutarnje strane zapesca :)
sretna, meni je bio mir sad i odspsvala sam malo muz je preuzeo...sad je na sisi...
sanjchi, ja iman drukcihi malo aspirator al mi rekla patronaza da jos ne cistim. otkad ste vi poceli koristiti? jer sam citala da se prvo x vrijeme cisti fizioloskom?
i kad ste krenuli u sdtnje? kolko cesto idete? meni se sad cini malo hladno...
Mimisita,
Moja ako nista dobro spava po noci,tako da preko dana mogu nekako. Nisam neispavana.
Samo preko dana tako je tesko funkcionirati.
Evo danas se probudila u 10sati..obavile presvlacenje,pelenica itd.isla ju nahranit..papkala pol sata i reko super idem sebe sad sredit..i onda je krenulo..ili cu slusat plac ili ce bit na cici..oko 2 je zaspala na 20 min..i evo jos se borimo..
mon nikako ne spava kak treba ni po noci. sinoc se budio u 1 do 2 pa dr sisanje od 4 do 6.40 pa je zaspo do 8 i od tad zadrijema i probudi se brzo trazi sisu
Narucila sam se ginekologu 20.12. Ajmee kak ce mi bit cudno.ic kod njega, a da nisam trudna. Fali mi trudnoca
ja cu pocetkom 12. isto al se moram ic narucit a to nemrem od njega trenutnk
Sretna super za ravne i zdrave zubice! Ja sam to negdje procitala na netu...a iskreno nisam ni ja ovako od nikoga cula da ima krive zube zbog dude, ako se uopce moze utvrditi uzrok krivih zuba. Mi smo pokusali s dudom veceras ali nista od toga, cak ju je malo i dudao ali vrlo brzo pljune i ne zanima ga.
Vicky, ja sam na toliko razlicitih misljenja struke do sad naletila da mi se cini da oni svi jos tapkaju u mraku. Ne kuzim kako toliko razlicitih misljenja moze biti oko svega sto se tice bebe. Al jedno sam skuzila, ako bilo sta bude bebi e onda je mama kriva za sve i onda su avi najpametniji!
Ja imam psihijatriju pred ovo vecernje spavanje 😥
Sretna,kako ste?
Prezivljavamo 😂 vi?
Isto😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna super za ravne i zdrave zubice! Ja sam to negdje procitala na netu…a iskreno nisam ni ja ovako od nikoga cula da ima krive zube zbog dude, ako se uopce moze utvrditi uzrok krivih zuba. Mi smo pokusali s dudom veceras ali nista od toga, cak ju je malo i dudao ali vrlo brzo pljune i ne zanima ga.
Vicky, ja sam na toliko razlicitih misljenja struke do sad naletila da mi se cini da oni svi jos tapkaju u mraku. Ne kuzim kako toliko razlicitih misljenja moze biti oko svega sto se tice bebe. Al jedno sam skuzila, ako bilo sta bude bebi e onda je mama kriva za sve i onda su avi najpametniji!
potpisujem ovo! kao da dobijemo dijete s uputom za upotrebu!
ja sam mu sad dala obje dojke i posisao je al se dok sam ga drzala da podrigne razbudio i gleda okolo, uspjela sam mu stavit dudu i stavila sam ga u krevetuc, cini mi se da ce brzo zaspati. Barem ne place! jos da odspava koji sat bio bi vrh.
Sortiraj odgovore
Najstariji