Jel se kom dogodio sljedeci scenarij? znaci dojim malu,pocne se igrat sa bradavicom i smijat (kako sam neki dan napisala 😅) Ja joj izvadim sisu iz usta,mlena se naduri i reko ajmo ponovo sisu u usta,pogledam sisu a iz nje 2 mlaza spricaju. I to dosta 😂😂😂 zaspricala sam i nju i sebe dok joj ju nisam vratila nazad u usta 😂.
Meni tak redovno sprica iz sise i zaspricam P jer pocne gutat ko lud pa se zakaslje i pusti cicu i onda sprica na sve strane 😂
Sretna, P suuuuper napreduje!! 😍😍😍😍 mi 15.12. i.amo cijepljenje...
Bela i Ime, preeeeeslaaaaatjeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Treca sreca, jooojjj daaa, to guguuuutaaanje 😍😍😍😍
Barbs i treca sreca,ee i ja danas ima da budem gradjevinac sa metrom u ruci 😂😂 samo dok dragi ustane.. 😂😂 za crtice isto stvarno nisam znala.. 🙂
Barbs,diego je pravi mamin princ,ali ta njegova mala brada me uvijek odusevi,tako je meden.. 😍😍 aa i vase curke su prave zgodnice 😍😍
Viky,moja Alara isto tako po cijeli dan mogla bi biti na sisi,isto dudu nece pa sta joj fali.. isti tempo imamo kao i vi,jedino sad mi rijedje zaspe na sisi,moram ju nosat da zaspe.. aa vidis za tu taktiku prihvatanja dude nisam znala..
I_me,mn se znalo dogoditi da mlijeko bas kaplje kad joj izvadim sisu,aa da sprica ne 😂😂
Cure,jedna je od vas nekad stavila sliku krunice,privjeska za dudu i narukvice...da sad ne trazim unatrag,moze info odkud je naruceno?
Cure,jedna je od vas nekad stavila sliku krunice,privjeska za dudu i narukvice…da sad ne trazim unatrag,moze info odkud je naruceno?
Ja nisam stavila, ali od kolege zena to radi, ima na face stranicu petrine carolije
Buba_mara,
Mjesec i 5 dana..
Ja bih voljela da je to tako kako doktor kaze,i sve bi mi htjele da je tako, ali sama sam svjesna da je svaka beba razlicita i da ne prihvacaju sve isto. Jedino bi voljela naci nasto sto ce ju umiriti,a da nije moja cicka..
Moj savjet iz iskustva ti je da ne radis reda u hranjenju nego da jos ivijek dojis na zahtjev, mene je to uvodenje reda na svaka tri sata kostalo i nebi nikom to preporucila.jos....a sto se tice spavanja na ciki pusti ju slobodno ako vec zeli tako je i moj u pocetku radio i nisam ga odvikavala al (na moji zalost) dosadilo mu je to pa sad imamo nov nacin uspavljivanja...samo radi kako osjecas da je najbolje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji