Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2017. 14:24

moj jos ne dozivljava ni igracke u naperu koje mu vise iznad gkave pa cu pricekat sa sveznalicama. trenutno mu je sisa jedina i glavna preokupacija. a ja ili jedem il dojim il peglam. nekad spavam

• sretna
    16. Studeni 2017. 14:34

Mame koje imaju od orije djecu, jel imala koja od vas onu igracku od tiny lovea - psic fred? 

barbs
    16. Studeni 2017. 14:36

Dzenny, brada je tatina 
    Psoc sveznalica, gdjeeee je na popustuuuu??? Ja sam ga negdje vidjela po punoj cijeni za 300kn 

Suncokretica
    16. Studeni 2017. 14:48

Mi smo danas bili na pregledu kod pedijatrice. Dobila je 1300 g i 4 cm u mjesec dana tako da super napreduje 
    Jao meni je koža tako suha poslije poroda,  užas. Mazem sa mlijekom al ništa ne pomaže. Možda i od grijanja. Jel kome još tako? 

I_me
    16. Studeni 2017. 15:10

Vicky

Hahahhaha..jucer mi je proslo kroz glavu da odem njemu s dudom i kazem mu evo ti je,pa ju nauci 😂😂
    Inace njegova metoda ucenja na dudu je da ju stavim na bok..dudu u usta (naravno drzat ju) i tuc po guzici..i to dok ne zaspi.. 🙄🙄

😂😂😂😂
    Vicky, moja vise nece dudu nego hoce. 😥😄Sve su ti cure rekla.. ti najbolje znas ☺ a za dokt.. budala.. lako mudrovat.. 

I_me
    16. Studeni 2017. 15:12

sretna

Bili smo na prvoj kontroli kod pedijatrice. Ima 59 cm i 5 kg. U mjesec dana je narasao 6 cm i dobio 1035 g 😊
    21.12. Imamo cijepljenje :/

6 cm?! Ulala 😆☺ samo neka napreduje!! 😊
    ja sam malu sad isto isla mjerit metrom 😂😂😂
    Cca 55cm ima.. saznat cemo tocno u pon na kontroli. Po ovome je narasla 3 cm.

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 15:14

meni je koža ludo suha...ruke....one su najgore radi pranja svako malo. a kupujem lately sam dove tekući sapun (inače koristim aveo iz mullera normalno, ali sad sam baš počela da si uzimam ovaj skuplji da ne isušujem ruke)
    a i sva sam si stalno žedna, dehidrirana maltene
    unatoč tom šta puno pijem (inače i prije sam puno pila, radi dišnih tegoba/kašlja)
    tako da pripisujem to dojenju

žena-majka-carica:)

I_me
    16. Studeni 2017. 15:18

Suncokretica

Mi smo danas bili na pregledu kod pedijatrice. Dobila je 1300 g i 4 cm u mjesec dana tako da super napreduje
    Jao meni je koža tako suha poslije poroda, užas. Mazem sa mlijekom al ništa ne pomaže. Možda i od grijanja. Jel kome još tako?

Super napredak 😊😊😊
    I meni je koza suha.. tijelo toliko ne a lice pogotovo.  😥 bas sam si neka osusena,kao dehidrirana.. ne svidja mi se to 😢

I_me
    16. Studeni 2017. 15:19

Bela,dzenny i barbs- super su vam bebice!!!! 😍☺

Bela
    16. Studeni 2017. 15:30

I me koja slucajnost..hahaha, dobro da nemaju iste tutice 
    Preslatki bebaci, svi od reda...
    Sanjchi bas lijepi kompletic ima L.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.