moj jos ne dozivljava ni igracke u naperu koje mu vise iznad gkave pa cu pricekat sa sveznalicama. trenutno mu je sisa jedina i glavna preokupacija. a ja ili jedem il dojim il peglam. nekad spavam
Mame koje imaju od orije djecu, jel imala koja od vas onu igracku od tiny lovea - psic fred?
Dzenny, brada je tatina
Psoc sveznalica, gdjeeee je na popustuuuu??? Ja sam ga negdje vidjela po punoj cijeni za 300kn
Mi smo danas bili na pregledu kod pedijatrice. Dobila je 1300 g i 4 cm u mjesec dana tako da super napreduje
Jao meni je koža tako suha poslije poroda, užas. Mazem sa mlijekom al ništa ne pomaže. Možda i od grijanja. Jel kome još tako?
Hahahhaha..jucer mi je proslo kroz glavu da odem njemu s dudom i kazem mu evo ti je,pa ju nauci 😂😂
Inace njegova metoda ucenja na dudu je da ju stavim na bok..dudu u usta (naravno drzat ju) i tuc po guzici..i to dok ne zaspi.. 🙄🙄
😂😂😂😂
Vicky, moja vise nece dudu nego hoce. 😥😄Sve su ti cure rekla.. ti najbolje znas ☺ a za dokt.. budala.. lako mudrovat..
Bili smo na prvoj kontroli kod pedijatrice. Ima 59 cm i 5 kg. U mjesec dana je narasao 6 cm i dobio 1035 g 😊
21.12. Imamo cijepljenje :/
6 cm?! Ulala 😆☺ samo neka napreduje!! 😊
ja sam malu sad isto isla mjerit metrom 😂😂😂
Cca 55cm ima.. saznat cemo tocno u pon na kontroli. Po ovome je narasla 3 cm.
meni je koža ludo suha...ruke....one su najgore radi pranja svako malo. a kupujem lately sam dove tekući sapun (inače koristim aveo iz mullera normalno, ali sad sam baš počela da si uzimam ovaj skuplji da ne isušujem ruke)
a i sva sam si stalno žedna, dehidrirana maltene
unatoč tom šta puno pijem (inače i prije sam puno pila, radi dišnih tegoba/kašlja)
tako da pripisujem to dojenju
žena-majka-carica:)
Mi smo danas bili na pregledu kod pedijatrice. Dobila je 1300 g i 4 cm u mjesec dana tako da super napreduje
Jao meni je koža tako suha poslije poroda, užas. Mazem sa mlijekom al ništa ne pomaže. Možda i od grijanja. Jel kome još tako?
Super napredak 😊😊😊
I meni je koza suha.. tijelo toliko ne a lice pogotovo. 😥 bas sam si neka osusena,kao dehidrirana.. ne svidja mi se to 😢
I me koja slucajnost..hahaha, dobro da nemaju iste tutice
Preslatki bebaci, svi od reda...
Sanjchi bas lijepi kompletic ima L.
Sortiraj odgovore
Najstariji