Sretna i Sanjchi, mene to brine iako je patronaza rekla kako je on veliki i jako jako pohlepan, netko je pitao za igranje s cicama, nikakvo igranje on razjapi usta i bori se rukama i nogama za sisu i tolko pohlepno hvata da se naguta zraka . Ja mu nastojim pomoc i turit u usta sta veci dio aureole al on opet izbaci pa sam hvata dok se uhvati kak njemu pase i onda tolko pohlepno poteze da je to za snimiti. Znaci ne moze dvije sec gladan. On npr nikad ne izbaci sisu nego sisa i sisa i sisa dok ne zatvori oci i ja vidim da mu se tempo sisanja smanjio i onda lagano gurnem mali prst i izvucem dojku. Jer on doslovno moze sisati do prekosutra. Rekla je patronazna sestra da je on veliko i prozdrljivo dijete i naguta se zraka a kako jos nisu zacepljeni kanali izmedu usta i nosa kod njih i nista nije jos do kraja razvijeno kao kod odraslog, on sve to povrati cak i na nos, kao normalno je al strasno izgleda. l kaze onda da su neke bebe takve i da je to sve normalno jer nije svaki put nego nekad. Al pitat cu svejedno pedijatra. I jos me cudi kolko on tog povrati, jednom je bilo pa sigurno 80 ml odokativno da se nemrem izdojit. Svasta.

Moja ema jos spava a pola 10 je 😂😂😂 zaspala je u 6, zadnje dojenje.. pol kuce sam spremila vec i sredila ves, jos samo usisat moram 😆
Vani je divan dan,jedva cekam da odemo prisetat i iskoristit ☺
Kavu- pijem jednu nessicu ujutro. Nisam skuzila dal to ima neke veze jer uvijek popijem ujutro a jutrom mi je tak i tak ema najbudnija..

Mamisita kao da pricas o mojoj situaciji... identicno sve... pa cak i povracanje sinoc. Pitala sam sad patronaznu i kaze da je to sve normalno jer je sad skok u razvoju i zato trazi vise hrane i cesce a kad se zeludcic napuni prebrzo onda on povrati sve. Rekla je da ga tijekom podoja svako malo podignem da podrigne pa onda nastavit dojiti.

Znaci sve su nam bebe meteoropati:)
Jer kako je prosla ciklona tak su sve nocas spavale fino
Na veselje nama premorenim majkama
Mamisita ni moj tomo nikad ne bi izbacio nego bi zaspo dojeci...to mi je bilo super. Samo je taj bumbar jeo i spavao prvih misec dva...zato i jest toliko napredovao kilazom.....a ova mala ne moze tako jer bljuva puno pa ju uvik triba dignut za rutanje i onda nosi majkooo.....teze mi je glede toga 3x al srecom cura ko cura...mirnija i manje se dere inace.

žena-majka-carica:)
Mi smo jucer na uzv kukova dobili zeleno svjetlo za babybjorn pa ju danas napokon upogonili....napokon slobodne ruke...evo naas:

žena-majka-carica:)
Treca sreca ja pijem kavu s mlijekom jednu ujutro i nisam primjetila da kofein utjece nesto na njegovu budnost. Mozda zato sto sam i tijekom cijele trudnoce pila jednu dnevno pa se naviknuo 😂
Cure, jel vi jos uvijek krvarite?
Ja jos uvijek krvarim a rodila prije 25 dana. Manje ali zivcira me i pun mi je kufer uložaka. Ako nemas temperaturu; groznicu, nesvjestice i slično onda je sve ok. Meni je prestalo krvarenje s dva tjedna i onda se pojačalo. Kao zadnje dane u bolnici. Patronazna mi je rekla da se to njoj dogodilo, mislila je da je gotova s krvarenjem i onda opet ispočetka. Digla sam paniku ali na pregledu je sve bilo u redu. Neke žene krvare i dulje od 6 tjedana. Nadam se da kod mene nece biti taj slučaj. Koliko sam shvatila doktori se ne zabrinjavaju ako krvarenje traje po 6 tjedana i mrvicu duže.
Znaci sve su nam bebe meteoropati:)
Jer kako je prosla ciklona tak su sve nocas spavale fino
Na veselje nama premorenim majkama
Mamisita ni moj tomo nikad ne bi izbacio nego bi zaspo dojeci…to mi je bilo super. Samo je taj bumbar jeo i spavao prvih misec dva…zato i jest toliko napredovao kilazom…..a ova mala ne moze tako jer bljuva puno pa ju uvik triba dignut za rutanje i onda nosi majkooo…..teze mi je glede toga 3x al srecom cura ko cura…mirnija i manje se dere inace.
Znaci nije jedini prozdrljivko! Uzas kolko taaaj moze sisat. Predobro izgled babybjorn! Di si ga nabavila?
Kako je David? Jel jos povraca?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji