Hej cure, evo i nas s prvog pregleda, Vito ima 4350 i 57 cm, dobio je 750g i 6 cm 😊 Sad citam i vidim da su vase bebe dobile preko kilu u mjesec dana pa ne znam jel ovo malo? Pedica je rekla da mora dobiti minimalno 500g u mjesec dana. S visinom sam zadovoljna, ocito je vise otislo u visinu nego tezinu 😊 Nije mi nista rekla za dodavanje dohrane ili za neke promjene u dojenju. Ja nisam protivnik AD-a, davala sam u pocetku, ali sad smo se tako lijepo uhodali u dojenje i sretna sam zbog toga i zelim ga dojiti sto duze a ako krenem s dohranom poremetit ce dojenje. Nadam se da nece trebati.
I mi cijepljenje imamo 21.12.
Motoricki je sve u redu ali moramo vjezbati vise glavicu, a on ne voli vjezbati 🙄 Moze drzati glavu al ne zeli se dizati na ruke. Ima li jos koja vjezba za to osim lezanje potrbuske?
Bljuckanje - moj kad se prejede zna bljuckati i kroz nos i usta istovremeno. Meni ide na zivce to bljuckanje, zbog toga mi se najvise budi jer zaspi, legnem ga i za par min se budi jer bljucka 🙄🙄
Igracke - ne dozivljava jos sve ali vidim napredak, sve ih vise voli. Crtice ne pustam jos.
Smijanje i gugutanje daaaaa, pogotovo ujutro, tad je najveseliji 😁❤️
I me koja slucajnost..hahaha, dobro da nemaju iste tutice
Preslatki bebaci, svi od reda…
Sanjchi bas lijepi kompletic ima L.
Pa da.. bas sam ju spremala za setnju kad sam vidjela tvoju sliku! 😂😆 pa reko moram ti to uslikat. 😂
Mamisita, onim za cistit nos😂😂
Svida joj se to zujanje…pa joj stavimo pod noge i to ju umiri i zaspi😅
Psic sveznalica, ovaj od fisher price je skoro 400 kn…novi…a ja sam u gplodinama ga kupila za 220😄
Predobro! prvo put cujem za foru s aspiratorom!
i super si prosla za medu, novi u pola cijene! 🤗
Ja padam s nogu, on nije nista soavao, cijeli dan otvara usta kao da hoce sisat i to nije prvi dan, on je od jutra do mraka s jedne sise na drugu, maloprije sam skoro zaspala ja dok sam dojila. pukla sam i napravila mu 60 ml ad i popio je u dahu i zaspao. Ne kuzim akk je doslovno cijeli dan na sisi al doslovno, kako onda jos popije toliko....?!!! Luda sam, place cim ga odvojim od sise, ne osjecam bradavice vise sve mi trne. sanjchi kolko ti dajes po obrokuad u ml?
Sanjchi jel to onaj aspirator na baterije? Koji sinuzela i koliko kosta? Jesi zadovoljna?
Curke bok..citam vas koliko stignem..Mila mi je super,ali imam posla doma..bila mi je svekrva 10 dana kod nas,i puno mi je pomogla,i kuhala i cistila..ali..sve mi je u stanu zbrckala,nista nije na svom mjestu,joooj..a ja sam tip da ne mogu biti.mirna ako.nije sve na svom mjestu i cisto..tako da sad imam posla..haha..
Mila je super,budi se jednom ili dva puta tijekom noci,po danu isto dosta spava,ja sam se cak usojela malo srediti (depilacija,obrve,nokte nalakirala😁😁),ali svaki dan od 17h negdi do ponoci nece spavati i nece..budna je i samo gleda okolo,pa se malo ili puno place,i punoo trazi sisu i cesto i zaspi na njoj,ali cim ju maknem odmah se probudi..nezz jel to neka faza sad ili sta..jucer npr se jako derala,nisu grcevi,i samo da bude na sisi..i onda se zna ispovracati u mlazu..tog sam se prepala,al mi objasnila patronazna da to izbacuje visak mlijeka..nije ni cudno kad stalno bi sisala,a nema joj di to stati..
Oprostite na dugom postu,ne javljam se cesto pa onda moram sve odjednom napisati🙈😊😊
cure koje dodajete ad, kolko stavljate? sretna, ti si rekla mislim da si davala? ak sam opet pobrkala sori al vise jedva oci drzim
on place i place ak nije na sisi, to je psihijatrija.
onu tablicu na novalcu ne kuzim. pliz help
cure koje dodajete ad, kolko stavljate? sretna, ti si rekla mislim da si davala? ak sam opet pobrkala sori al vise jedva oci drzim
on place i place ak nije na sisi, to je psihijatrija.
onu tablicu na novalcu ne kuzim. pliz help
Davala sam L, P nisam. Mislis kolko bi on trebao po tjednima piti? Poslikat cu tinod aptamila tablicu, vjerojatno je isto za sva AD
Sortiraj odgovore
Najstariji