Evo i ja sam se danas malo potrudila pa napravili smo par fotkica 😊
Pa pravog manekena imas 😍 super su fotke!

Zelimo bebu… mi smo ga presvukli oko 6 i pol i dala sam mu za jesti oko 7 i pokakao se ahahahhahahahhhaa Super je nama…
Sretna, jesi ti rekla da zelis twinsice???
Neeeee 🤣 sta vam.je danas, sve nesto krivo misloze da sam ja rekla pa ja mislim da sam prolupala skroz 😂
Krepavam sad, ovo gore nego kad smk trudne bile pa zaboravljas
Violeta, hvala ti!
Ali bas 🤣

Violeta pelene-punooo mekse od lidlovih, jedina mana je ljepilo to tesko se odljepi, kod lidlovih se super odljepi. A sad vidit cemo dalje kako je dali propustaju ili nesta drugo.

Hvala... mislim da ti imas dobre fotke isto pa si mi dala poticaj 😉 inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe

Hvala… mislim da ti imas dobre fotke isto pa si mi dala poticaj 😉 inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe
Ja se pak ne volim fotkat, ali djecu maltretiram s time 😄

Sretna, ahahahahahhhhHahahhahahahhaaahaahhahhahhaa, otisle smo skroz ahahahahahahhaa
Violeta, predobre slike 😍😍😍😍😍 Ma scakako cemo probati pa kud puklo da puklo..Maslacak, Diego ima oko 62-63cm(mjerila aam ga s metrom hah

*Maslacak, a s svojke na trojku je presao pred 2-3tj.. Mada, kako sam rekla, necu ja njemu joa stavljat cetvorku jer po sirini je trojka ok al po duzini se smanjila ahahahhhaa
Sretna, to urlanje je prestalo pred 2-3tj..

Hvala… mislim da ti imas dobre fotke isto pa si mi dala poticaj 😉 inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe
Ja se pak ne volim fotkat, ali djecu maltretiram s time 😄
Oni moraju, nema hoces-neces 😂

Violeta, potpisujem ovo za teta Violeta pelene, meni ih je sogorica poslala ne znam koji br 3-6kg, mislim da je to dvojka? I cine mi se bas fine i mekane, jedink to ljepilo je malo problematicno al dobro kaj sad njezno to odljepim da ne razderem pelenu i dobro. Slikice malog su super!
Barbs- bas smo prosvikale! Hehehe
Prvi pregled- cure pliz napisite kako izgleda i sto mogu ocekivati 29.? Kako da obucem malog za izlazak sad? Misla sam bodi benkica, majica, hlacice carapice i skafander preko?
Sanjchi nam se sad skroz povukla. Ja vjerujem Sanjchi da svi dobronamjerno misle i daju savjet a ti naravno najbolje odluke donosis za svoje dijete! Meni je mama isto stalno ponavljala kak mucim malog jer nemam dovoljno mlijeka i da je on gladan radi mojih fiksacija o ponudi i potraznji i da se opterecujem dojenjem jer ona mene nije dojila radi medovoljno mlijeka a nioja baka isto nije imala mlijeka i jos primjera s te strane family. Ali, ja se nisam dala zbunit, jos je patronazma bila super i smirivala me kak dobiva na tezini i kaka ko veliki i sve. Samo hocu reci, svatko najbolje zna za svoje dijete😊😚

Mali je zaspao prvi put danas bez urlanja, ma sta urlanja, gotovo da nije plakao UOPCE, malo je tu i tamo zacvilio. Zaspao je kao i jucer u 21:30, odusevljena sam. Inace je isao spavat nakon sati plakanja i nervoze tek oko 23, ponoc. Danas sam ga dojila hodajuci, jako sa brzo tako uspavao. Valjda mu pase ljuljiskanje u hodu.
Mi imamo sutra taj prvi pregled...samo da ne urla tamo...rekla na je pedica da ce trajati taj pregled. Cure sta se sve radi na prvom pregledu?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji