Jedan od nacina uspavljivanja mi je voznja u kolicima po kuci...mozda ti upali da odmoris cice
Sanjchi, mozes ranije, naravno, a sad dal cenjoj bito zanimljivo, vidjet ces..
L je to pocelo biti zanimljivo kad je imao 9 mj
Jedan od nacina uspavljivanja mi je voznja u kolicima po kuci…mozda ti upali da odmoris cice
moj prvorođenac se tako uspavljivao....jest da je bio jaaaako zahtjevna beba ali kad je upao u tu fazu, preporooood. Da ne mora na ruke
Ova neće nema šanse
sve ovisi o bebi
...nju ako spustim u košaru od kolica (osim kad je već čvrsto zaspala) drekaaaa....i u kući i vani.
žena-majka-carica:)
Sanjchi, mozes ranije, naravno, a sad dal cenjoj bito zanimljivo, vidjet ces..
L je to pocelo biti zanimljivo kad je imao 9 mj
potpis...
al nema veze super ti je prilika bila...di je to 40%...i koliko te je ispao na kraju ? (zaboravih, u moje doba tj kad su mi dečki bili bebe, bio je 250 tak nešto)
Hvala vam curke na savjetima.
Definitivno se vracamo na staro..sretna ja i sretna beba ☺️
A red cemo uvodit malo kasnije postepeno 😄
inače meni su te "sveznalice" fora....dosta smo ih imali...i knjigu i ključeve i lončić i štajaznamštasvene
baš ih bebe vole
nisam još vidjela bebu da ih ne voli
samo su skupe
ja sam uvik hvatala neke velike popuste
ili polovno
vidila sam na grupi moja beba- oprema za bebe da prodaju tu igracku za 100 kn super ocuvanu, ja sam preko te stranice kupila naper koji ibace kosta 900 kn za 400 kn i ko nov nivcat nema ogrebotine ni nis, uziva u njemu. a moja kuma je kupila takvu igeacku za unuka, mislim 300-400 kn u ducanu novu
Nacin uspavljivanja…il s cicom u ustima ili s ukljucenim aspiratorom😂😂😂 nekad i nunanje na rukama…
sanjchi, aapiratorom?
L je obozavaoooo onu gusjenicu sveznalicu. S tim se bas jako dugo igrao
Sortiraj odgovore
Najstariji