Violeta u kojem si roku dobila rjesenje za djecji? I mom se sjaje ok, premeden je maleni:)
Sretna, nisam znala da ako zaplacu je sve ok, vidis sad sam nes novo naucila iako je logicno…
Sanjchi, svaka cast, ja na pocetku zapisivala da znam koja je dojka bila zadnja i dok sam pokusavala izbacit ad da vidim kak napreduje s tim, meni je bila ziva muka spremat ad nakon dojenja u noci jer je on plakao a 15 min ga moram necim zabavit u noci. Stoput mi je lakse sad i kad je najgori, izbacim sisu on sise kolko hoce i kasnije ga njunjam i cao
Sta sam ja komentirala za plac?? Uopce se ne sjecam, sad se brinem za svoje mentalno stanje 😂
Hahaha kad je Treca napisala za udarac loptom; ja sam zabrijala da si ti napisala da ako zaplacu sve ok, ak nisi ti - sorry- meni je isto memorija uzas…napisem kolko se sjecam :D
Mislim da nisam ja 😂 ali istina je to za plac 😄
Ja komentirala to za plac. Imala sam jednu nezgodu s malom,bila je velika ljencina i nije se bas okretala ni puzala,mi bili na moru,ostavila ju na sredini kreveta..i ona se nekako otkoturala i pala na pod s glavom. Takva deracina,da sam skoro na hitnu isla s njom. Onda su mi frendice rekle da je ok sto place,prepala se i udarila. Boli ju. I mi bi plakali kad nas nesto jako boli.

Zelimobebu, veselo je tebi s Matejem hahahahhahaha A i Diego se voli pokakati i popiskiti kad mu mijenjam pelenu hahahaha Veselo veselo…
CUJ OVOOO… Oni vama pomoci pri kupanju???? WTF???????
Ooo da, a od ovog kad sam napisala nije prošlo pola sata i on počne stucat, dam mu da jede i on se opet pokaka I tako smo išli u krug dok nije zapao, a on ide s cike na spavanje, neće zaspat ako ga presvučem pa stavim spavati. Zna mali već sad šta hoće.
Da Muž je znao moj odgovor i samo je rekao da ja to znam i sama. Mislim njega su pitali ne mene. Ne usude se hahaha
Sretnih dva mjeseca bebacima! Svi su preslatki! 😍
Cini se da polako prolazi ovaj skok u razvoju, ako je to tocno trajao je 2 dana i sada smo u 6.tj. Krenulo je u pon i nikako nije htio spavati preko dana, pa je bio uzasno nervozan i pospan ali evo danas se smirio. Kroz jutro je spavao po malo, po pola sata, 20min, onda negdje oko 13:30 zaspao i spavao 2 sata i sad evo opet spava sto se inace nikad nije dogadalo jer je u ovo vrijeme obicno nervozan pred spavanje.
Suncokretice kod mene je takav scenarij bio sve do danas, samo bez grceva, odnosno bili bi tu i tamo ako su to uopce grcevi, cak mislim da je to bio plac od nervoze. Al uglavnom oko 18,19 pa do ponoci je bio nervozan i plakao i stalno bi sisao pa urlao i tako u krug. Jucer mi je zaspao ranije oko 22, pa jeo oko 1, pa se probudio oko 3:30, jeo i opet spavao do pol 7, pa jeo i spavao do 9:30. I obicno mi od 3 pa do jutra ima to stenjanje u snu zbog cega ja ne mogu spavati i u polu snu sam cijelo vrijeme.

Sretna isla sam.prek amazona al ne isporucuju u hr pa san rekla teti iz njemacke da posalje (jer svi imamo tetku iz njemacke hahaha) sad nezz koliko da uzimam….marijana ako vidis savjetuj!! :)
Ajmeee pa sta je to danas?? Sta sam komentirala,sta si trazila na amazonu? Pa stvarno nes nije u redu s mojoj glavom 😂 ne sjecam se niceg
Ja sam pitala😂😂😂

Uglavnom meni je pomoglo to da ga sto duze drzim na rukama kad zaspe i tek kad vidim da cvrsto spava ga spustim. Ako ga spustim ranije probudi se odmah ili pocne bljuckati.
Inace ga je dosta smirivao zvuk fena s youtubea pa Suncokretice probaj to pustiti. Mozes cak upisati u trazilicu glazba za kolike pa ce ti izbaciti te tzv bijele sumove.

Mamisita, suuuupeeeer... Ja otkad sam Diega stavila u polu sjedeci polozaj sam se preporodila ahahahhahhaha on sjedi u njoj i ljuljuska se i igra sa visuljcima... Pa.ako radim nesto sam na miru....
Da, stvarno... Sto su kolici????

Sretna isla sam.prek amazona al ne isporucuju u hr pa san rekla teti iz njemacke da posalje (jer svi imamo tetku iz njemacke hahaha) sad nezz koliko da uzimam….marijana ako vidis savjetuj!! :)
Ajmeee pa sta je to danas?? Sta sam komentirala,sta si trazila na amazonu? Pa stvarno nes nije u redu s mojoj glavom 😂 ne sjecam se niceg
Ja sam pitala😂😂😂
Stvarno sam vec pomislila da mi mozak odumire 😂

Uglavnom meni je pomoglo to da ga sto duze drzim na rukama kad zaspe i tek kad vidim da cvrsto spava ga spustim. Ako ga spustim ranije probudi se odmah ili pocne bljuckati.
Ko da citiram sebe 😉😉😉😉

Violeta, suuuperrrrrrr za pozitivan odgovor za porodiljni Ja jos nisam predala HAHAHAHA BUDALA..
Pa ako prodje prodje... Madauz kaze da odustanem jer on puno zaradjuje i ako se djeLI na TROJE ispada vise od dopustenog ali zasto ne probat

Treca sreca, aaajmeeee kojiiii soookkk!!! SRECOM pa je sve u najboljem redu!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Slatkica Milaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Ma sve bebice u grupi su nam premedene!! 😍😍😍😍😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji