Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Studeni 2017. 12:00

Treca sreca, ja pijem bijelu kavu svaaaaki dan i ne vidim da mu steti 
    Duda- imam srece sto ju Diego prihvaca al ajo beba nece - nece... Nisu sve bebe iste...
    Dzenn, suuupeeeer za Alaruuuu..
    I ja sam primjetila da D kad je gladan tura prst u usta... i brze bolje mu turnem cicu hahahahhahaa
    treca sreca, super i za Milu da se mama moze odmoriti 😘😘😘😘
    Idem citati dalje... 

barbs
    16. Studeni 2017. 12:02

sretna

Moj L je poceo crtice dozivljavat tek negdje s 2 godine. Ja sam mu ih pustala ranije, al uzalud, uopce mu nisu bili zanimljivi, ali zato reklameeee, e to ga je totalno hipnotiziralo 😂

To mi je rekla frendica da joj stariji sin (sada ima god i 4mj) je lud za reklamama ahahahha😍😍😍😍 

barbs
    16. Studeni 2017. 12:05

Uh joj pogubila sam se s komentarima aahahhahahhahaha
    Treca sreca, wuhuuu, suuuupeeeeer za klokanicuuuu
    I me, wuhuuuu, blaaagoooo tebi za sredjene kucanske obvezeeee 😍😍😍😍😍
    Kava-kod Diega ne utjece na budnost...
    Zelimobebu,ehehehhehee i tvoj mali voli Dudu 😍😍😍😍 Al da... treba paziti kad padne a u polu snu je... poooogooootovo navecer..
    Sanjchi, aaajmeeee 😍😍😍😍😍😍 PREEEEDIVNAAA JEEEE 😍😍😍😍😍

barbs
    16. Studeni 2017. 12:09

Mamisita, super kolekcija?
    Sanjchi, Treca sreca ti je sve objasnika za vjezbice.. pitaj svakako patronaznu a i pedijatrica ce ti sve pokazati 😊
    Treca sreca, ahahhhhahhahahaha, legenda si ko i ja... mjerenje sa gradjev.metron hahahahahahhaa tako nekako ima i Diego-62cm+/-.. mislim da cak 63... malo je tes

barbs
    16. Studeni 2017. 12:10

*tesko je odrediti tocno jer je nemiran i skvrcen ali jasno mi je bilo jet iz C&A-a tutica 62 mu je na knaaaaapppp...
    Violeta, zabodavila sam komentirati kako Leon drzi ovcicuuu 😍😍😍😍 WOOOOWWWW 😍😍😍😍😍😍

barbs
    16. Studeni 2017. 12:13

Viky, nemoj forsirati dudu ako nece.. Nece svaka beba, kako su ti vec curke objasnile... Hranim ga kako kada i kad zatrazi... Inace pedijatrica nam je rekla da svaka 4h bi trebala jer napreduje super... istp je u mj dana dobio 1kg ...... 

• Vicky
    16. Studeni 2017. 12:14

Buba_mara,
    Mjesec i 5 dana.. 
    Ja bih voljela da je to tako kako doktor kaze,i sve bi mi htjele da je tako, ali sama sam svjesna da je svaka beba razlicita i da ne prihvacaju sve isto. Jedino bi voljela naci nasto sto ce ju umiriti,a da nije moja cicka..

barbs
    16. Studeni 2017. 12:17

Dodatak na kom za VIKY: ugl... muzeva rodjakinja je rekla da mu dam cicu kad trazi a skuzi se odmah kad zaj* i kad zeli jesti i gladan je... ponekad trazi svaka 2h... ponekad svaka 3-4... ovisi kako kada... a i kad su skokovi u razvoju u pitanju... Ti slusaj svoju intuiciju, svakako..  A uspavljujemo ga svakako hahahhahhahha

barbs
    16. Studeni 2017. 12:18

Viky, iako Diego prihvaca dudu, cesto ga cica smiri... Eto, ovisi kako kada.. 😊

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 12:20

vicky, da mi je vidjet tog doktora kako bi se snašao s TVOJOM bebom 24h
    ti najbolje znaš kako joj udovoljit
    glavno da napreduje, a to šta neće dudu samo je tebi otežavajuća okolnost
    bebi ne bi ništa bolje bilo time da prihvati dudu
    radi kako je najbolje za tvoje dite, pusti doktora...lako je njemu govorit po knjizi..

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.