Barbs, Diego znaci sam hoce biti u kreveticu i sam se uspava?? Svaka cast zeno, kako si to uspjela? Moj bi urlao dok valjda glas ne bi izgubio 😒 Znala sam ga spustiti u krevetic jos budnog ali to je kad vec na pola spava pa fali jos malo, ali ja obavezno moram dezurat iznad, gledat ga, ususkat...
Nema veze za pelenu, nista nece biti od jednog puta! 😘
Ni ja ne mogu odmah zaspati, a preko dana skoro uopce ne spavam... svi gvoore kad beba spava, spava i mama ali ja to ne mogu bez obzira na umor, a i imam uvijek nekog posla
Jeste na pregled nosile AD ili ste dale sisu ako su bebe plakale? Ja planiram dati sisu ali mozda moram uzeti i AD ako bas bude jakp nemiran? Sad mu vec jako dugo nisam dala ni malo ad-a ali mozda da uzmem za svaki slucaj? Mogu se i izdojiti ali ohladit ce se... nemam poswbnu termosicu za moje mlijeko.
JEEEJJJ ima nas jooos budnih hahahhha
I me, svaka cast Ja sam legla u krevet i odmah zaspala...
Kiki, nisam dala cicu na pregledu... Plakao je kad je bio gol 😂😂😂😂
Evo, zbudio se pred 10min i sad je na cici i cini mi se da ce se opet onesvijestiti
Kiki, mi ga stavimo u krevetic kad je dosta umofan i kad tone u san.. Uvijek ne duda tu Ponekad nam.ne uspije iz prve ali ugl, provjeravamo samk da je duda u ustima a kad padne i me trazi ju-zaspao je
*Umoran ahahha I ugl. trudimo se da ga stavimo na spavanje u isto vrijeme... Negdje oko 20.30 i vecinom do 21.30 zaspi... ako ne i prije...
E da... Spavanje kad beba spava-ne mogu.... otkad smo izasli iz bolnice sam 2-3x zaspala popodne... a sada volim raditi po stanu dok spava ili uzivato u miru hahahhaa dok eto jedna frend
Nije mi poslalo kom
Frendica spava kad djeca spavaju al po njenim pricama nije da je odmornija...
Barbs tako i moj, samo je bitno da duda ne ispadne, kad ispadne dreka, a kad mu staviš opet mir i uglavnom čim zaspi ju izbaci.
Cure,ne mogu da vjerujem 😮 u cudu sam 😮 vec sam pisala kako je Alara zaspala sinoc nestoo malo poslije 22h i razmislam da nema sanse da izdrzi do 3h,a da se ne probudi.. ii cujem ja nju kako stavlja ruku u usta i sisa (znaci,jos ne place),uzmem tel da vidim koliko je sati kad ono 5:50 😮 jos uvijek ne moguda vjeeujem da je prespavala cijelu noc..
Sortiraj odgovore
Najstariji