Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    16. Studeni 2017. 09:37

Mamisita kao da pricas o mojoj situaciji... identicno sve... pa cak i povracanje sinoc. Pitala sam sad patronaznu i kaze da je to sve normalno jer je sad skok u razvoju i zato trazi vise hrane i cesce a kad se zeludcic napuni prebrzo onda on povrati sve. Rekla je da ga tijekom podoja svako malo podignem da podrigne pa onda nastavit dojiti.

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 09:41

Znaci sve su nam bebe meteoropati:)
    Jer kako je prosla ciklona tak su sve nocas spavale fino
    Na veselje nama premorenim majkama
    Mamisita ni moj tomo nikad ne bi izbacio nego bi zaspo dojeci...to mi je bilo super. Samo je taj bumbar jeo i spavao prvih misec dva...zato i jest toliko napredovao kilazom.....a ova mala ne moze tako jer bljuva puno pa ju uvik triba dignut za rutanje i onda nosi majkooo.....teze mi je glede toga 3x al srecom cura ko cura...mirnija i manje se dere inace.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 09:43

Mi smo jucer na uzv kukova dobili zeleno svjetlo za babybjorn pa ju danas napokon upogonili....napokon slobodne ruke...evo naas:

• Lily
    16. Studeni 2017. 09:45

Belle84

Treca sreca ja pijem kavu s mlijekom jednu ujutro i nisam primjetila da kofein utjece nesto na njegovu budnost. Mozda zato sto sam i tijekom cijele trudnoce pila jednu dnevno pa se naviknuo 😂
    Cure, jel vi jos uvijek krvarite?

Ja jos uvijek krvarim a rodila prije 25 dana. Manje ali zivcira me i pun mi je kufer uložaka. Ako nemas temperaturu; groznicu, nesvjestice i slično onda je sve ok. Meni je prestalo krvarenje s dva tjedna i onda se pojačalo. Kao zadnje dane u bolnici. Patronazna mi je rekla da se to njoj dogodilo, mislila je da je gotova s krvarenjem i onda opet ispočetka. Digla sam paniku ali na pregledu je sve bilo u redu. Neke žene krvare i dulje od 6 tjedana. Nadam se da kod mene nece biti taj slučaj. Koliko sam shvatila doktori se ne zabrinjavaju ako krvarenje traje po 6 tjedana i mrvicu duže. 

16. Studeni 2017. 09:54

treca_sreca

Znaci sve su nam bebe meteoropati:)
    Jer kako je prosla ciklona tak su sve nocas spavale fino
    Na veselje nama premorenim majkama
    Mamisita ni moj tomo nikad ne bi izbacio nego bi zaspo dojeci…to mi je bilo super. Samo je taj bumbar jeo i spavao prvih misec dva…zato i jest toliko napredovao kilazom…..a ova mala ne moze tako jer bljuva puno pa ju uvik triba dignut za rutanje i onda nosi majkooo…..teze mi je glede toga 3x al srecom cura ko cura…mirnija i manje se dere inace.

Znaci nije jedini prozdrljivko! Uzas kolko taaaj moze sisat. Predobro izgled babybjorn! Di si ga nabavila? 
    Kako je David? Jel jos povraca?

16. Studeni 2017. 09:56

Belle84

Mamisita kao da pricas o mojoj situaciji… identicno sve… pa cak i povracanje sinoc. Pitala sam sad patronaznu i kaze da je to sve normalno jer je sad skok u razvoju i zato trazi vise hrane i cesce a kad se zeludcic napuni prebrzo onda on povrati sve. Rekla je da ga tijekom podoja svako malo podignem da podrigne pa onda nastavit dojiti.

Hvala Bogu nisam jedina!  :) utjesno! Ja jos malo krvarim, prije 2 dana se smanjilo inace je bilo turbo, izlazilo sve i svast, sad samo ko smeckasti iscjedak.
    Blago ti se I-me, moj spava nekim svljim tempom, nekad tri sata nekad sat, nekad samo u njihaljci zuri 30 min pa zacori na 20 min i tako

Marijana12345
    16. Studeni 2017. 10:01

Ajme nema me dva dana i ono 40str za procitat... raspisale ste se... bebe su vam preslatke!! Nisam sve uspjela procitati...
    Sanjchi i moj Ben ima toliko kose, mozda i vise 😁
    Belle nama je skok u razvoju trajao tjedsn dana
    Treca mi se od 3.tjedna nosimo kratko u nosiljci, i babica i pedijatar su odobrili. Kukici su super. Imam Ergobaby Adapt. Posto ga zbog refluksa (makar zolko vise ne povraca nego sad samo tu i tamo povrati uz bljucanje) stalno nosamo, mm je za po kuci kupio maramu za nosenje jer mi je nosiljka malo preglomazna kad moram nesta raditi dok ga nosim. Na YT sam vidjela upute za stavljanje marama i odlicno je cvrsto.
    Cijepljenje ovdje u DE nije obavezno, ali ponegdje je uvjet za vrtic. Nije da smo protiv toga, ali cemo odgodit cijepljenje dok ne bude godinu dana da malo ojaca, a onda cemo se konzultirati protiv cega cemo ga cijepiti.

Marijana12345
    16. Studeni 2017. 10:05

Buba_mara

Dena jesi ti spominjala kapsule od piskavice? Ili je bija neko drugi
    Ugl nabavila sam ih danas stigle, na pakiranju pise 3x3 dnevno al izgleda mi nekako puno…

Buba mara pocni s 3x1. Ja sam tako pila i uzasno mi je navrlo. Tako 2 dana pa povecaj na 4 dnevno... polako povecavaj... ali ne znam hoce li ti trebati tako velike doze. Velim, meni je tolko navrlo mlijeko da je let down bio prestrasan i mali se poceo daviti za vrijeme dojenja jer je prebrzo i prejako islo

16. Studeni 2017. 10:11
    doslo nam s ethereala sve, ovo s malim princom je bambus tetra, je meksa nego obicna al sam mislila da je malo deblja, al eto za sminku ce biti super, slican materijal viskozi na dodir. u kutiji je bilo 5 obicnih pamucnih tetri na sove , slonice i zvjezdice al sam ih izvadila pa ne stanu u sliku hahaha
    doslo nam s ethereala sve, ovo s malim princom je bambus tetra, je meksa nego obicna al sam mislila da je malo deblja, al eto za sminku ce biti super, slican materijal viskozi na dodir. u kutiji je bilo 5 obicnih pamucnih tetri na sove , slonice i zvjezdice al sam ih izvadila pa ne stanu u sliku hahaha

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 10:19

mamisita27

Znaci nije jedini prozdrljivko! Uzas kolko taaaj moze sisat. Predobro izgled babybjorn! Di si ga nabavila?
    Kako je David? Jel jos povraca?

na ebayu za nešto manje od 300kn s poštarinom...inače to je "original" model:
    https://www.jeftinije.hr/Proizvod/8601589
    samo je moj u modernijoj boji, obožavam ju....istu sam imala i pred 6-7godina s Tomom
    ali nije baš najidealnija za kukiće, postoje sad neke novije verzije babybjorna koje vode računa da kukovi budu u savršenom položaju
    zato ju ja ne nosim dugo (nisam ni tomu) a i pridržim rukom odozdo, ne pustim bebu da "visi"
    Marijana - e pa i mi imamo problem s rutavanjem i onda moram nosat po cijeli dan....a sama, muža nema do navečer (mada i kad dođe, uvijek nađe sto poslova, oko ostale dvoje djece i po kući, samo da ne mora on nosat) zato sam se i radovala da upogonim ovo čudo. Glede marame - to mi je uvik bilo super, ali nisam se osobno ju nikad usudila...mene strah da krivo ne zavežem pa beba ispadne...s ovim nema šanse falit - ima par kopči i beba je 100% sigurna, mogu skakat s njom ako me volja, nema šanse ispast

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.