Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    15. Studeni 2017. 21:58

sretna

violeta1

Evo i ja sam se danas malo potrudila pa napravili smo par fotkica 😊

Pa pravog manekena imas 😍 super su fotke!

Hvala... mislim da ti imas dobre fotke isto pa si mi dala poticaj 😉 inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe

• sretna
    15. Studeni 2017. 22:05

violeta1

sretna

violeta1

Hvala… mislim da ti imas dobre fotke isto pa si mi dala poticaj 😉 inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe

Ja se pak ne volim fotkat, ali djecu maltretiram s time 😄 

barbs
    15. Studeni 2017. 22:14

Sretna, ahahahahahhhhHahahhahahahhaaahaahhahhahhaa, otisle smo skroz ahahahahahahhaa
    Violeta, predobre slike 😍😍😍😍😍 Ma scakako cemo probati pa kud puklo da puklo..Maslacak, Diego ima oko 62-63cm(mjerila aam ga s metrom hah

barbs
    15. Studeni 2017. 22:16

*Maslacak, a s svojke na trojku je presao pred 2-3tj.. Mada, kako sam rekla, necu ja njemu joa stavljat cetvorku jer po sirini je trojka ok al po duzini se smanjila ahahahhhaa
    Sretna, to urlanje je prestalo pred 2-3tj.. 

violeta1
    15. Studeni 2017. 22:28

sretna

violeta1

sretna

violeta1

Hvala… mislim da ti imas dobre fotke isto pa si mi dala poticaj 😉 inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe

Ja se pak ne volim fotkat, ali djecu maltretiram s time 😄

Oni moraju, nema hoces-neces 😂

15. Studeni 2017. 22:32

Violeta, potpisujem ovo za teta Violeta pelene, meni ih je sogorica poslala ne znam koji br 3-6kg, mislim da je to dvojka? I cine mi se bas fine i mekane, jedink to ljepilo je malo problematicno al dobro kaj sad njezno to odljepim da ne razderem pelenu i dobro. Slikice malog su super! 
    Barbs- bas smo prosvikale! Hehehe 
    Prvi pregled- cure pliz napisite kako izgleda i sto mogu ocekivati 29.? Kako da obucem malog za izlazak sad? Misla sam bodi benkica, majica, hlacice carapice i skafander preko?
    Sanjchi nam se sad skroz povukla. Ja vjerujem Sanjchi da svi dobronamjerno misle i daju savjet a ti naravno najbolje odluke donosis za svoje dijete! Meni je mama isto stalno ponavljala kak mucim malog jer nemam dovoljno mlijeka i da je on gladan radi mojih fiksacija o ponudi i potraznji i da se opterecujem dojenjem jer ona mene nije dojila radi medovoljno mlijeka a nioja baka isto nije imala mlijeka i jos primjera s te strane family. Ali, ja se nisam dala zbunit, jos je patronazma bila super i smirivala me kak dobiva na tezini i kaka ko veliki i sve. Samo hocu reci, svatko najbolje zna za svoje dijete😊😚

Kiki156
    15. Studeni 2017. 23:16

Mali je zaspao prvi put danas bez urlanja, ma sta urlanja, gotovo da nije plakao UOPCE, malo je tu i tamo zacvilio. Zaspao je kao i jucer u 21:30, odusevljena sam. Inace je isao spavat nakon sati plakanja i nervoze tek oko 23, ponoc. Danas sam ga dojila hodajuci, jako sa brzo tako uspavao. Valjda mu pase ljuljiskanje u hodu. 
    Mi imamo sutra taj prvi pregled...samo da ne urla tamo...rekla na je pedica da ce trajati taj pregled. Cure sta se sve radi na prvom pregledu? 

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 23:18

Ja jedva gledam a moja Petra kao da je podne,ljeva pa desna cica i tako u krug......ziva psihijatrija😲😲😲

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    15. Studeni 2017. 23:20

Mamisita slazem se! Svatko zna najbolje za sebe! Ja se nadam da je mali dobio doboljno na kilazi i da necemo morati dodavari dohranu. Do sada je napredovao dobro. 
    Kosa mi je i dalje gusta i nije pocelo nista padati. Nije mi bila tako lijepa i gusta prije trudnoce. Ima li sanse da ni ne pocne otpadati???? 

Kiki156
    15. Studeni 2017. 23:24

Drzi se Bbrletic! Da nije skok u razvoju? Tako smo mi do jucer imali, samo salta sise a vise ni nema mlijeka koliko ih je posisao 😳 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.