Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Studeni 2017. 13:29

Panica joj ne sjecam se. Davno smo to kupili. To je ustvari bila velika deka koja je prekrojena za druge potrebe. Al imas deke na tu foru u jysku, emmezeti, mislim da sam vidjela u kiku isto..
    Mamuka jel nas citas?? Kako ste vas dvoje?

• sretna
    15. Studeni 2017. 13:29

Cure,jel znate kad sjeda porodiljni, kojeg datuma??

I_me
    15. Studeni 2017. 13:47

sretna

Kazu 17og. Ali meni je prosli mj sjelo 15og.

• sretna
    15. Studeni 2017. 13:48

Ajd ak kojoj sjednu ovaj tjedan u pbz-u nek javi. Nemam internet bankarstvo pa ne vidim

• Dena1009
    15. Studeni 2017. 13:49

Naravno daa je najljepse kad mozes sam☺ Mm isto kuha, pegla, per i sve sta treba, al problem je sto radi 6 dana nocne po 10 sati, mora se naspavati, a zeli biti i sa sinom. A godisnji je cijeli iskoristio da bi bio uz sina i mene u bolnici. I ja sam nadalje odbila pomoc takvu gdje bi mi netko se motao po stanu. Snalazimo se i mi Samo sam mislila kako je lijepo kad ti moze doci mama/sestra/kuma/netko u posjet na sat-dva da bar malo da poprime dijete ili koji put da mozes kod mame na rucak. Nismo ni mi prljavi ni gladni ali ne stignem vise ko prije, s obzirom da moram i paziti jer cim malo vise se krecem prokrvari sav.

url=https://lilypie.com]

I_me
    15. Studeni 2017. 13:56

Nama bila patronazna. Nisam ni znala do jucer da imamo trudnicu u zgradi i da je rodila. Pa kad je isla kod te mame svratila je i do nas. Niju ju vagala niti nista  al je rekla da na ocigled raste i mijenja se. 😆☺
    Malo joj je pricala i zapisala tezinu i cm sa prvog pregleda kod pedijatrice da ima u svojoj evidenciji. Rekla je joj se javim kad malena napuni 4 i pol mj da mi da smjernice u nadohrani iako ona preporuca tek sa 5-6mj da se krene sa kasicama.. kaze ako mama ima mlijeka i beba lijepo napreduje nema potrebe prije. 

I_me
    15. Studeni 2017. 13:59

A jucer sam pricala sa cimericom. Ona je bila na prvom pregledu kod pedijatra sa mj dana i sljedeci je sa 3 mj. Ne znam zasto takva razlika i nitko joj nije rekao nista za cjepivo sto se dobiva sa 2 mj. Al neka.. dok moze izbjec bar mj dana cjepivo blago njoj.. takve male ih pikat 😢

panica
    15. Studeni 2017. 14:04

Sretna, hvala za info za dekicu i svaka čast za vježbanje, ja bih se trebala nečeg isto primit ali čekam pregled kod gin, a sva sam mlohava i osjecam se jako slabo, kilaža mi je ispod predtrudničke, a i onda je bila preniska🤔
    Dena, jako mi je žao što imaš problema s oporavkom, tebi je vjerojatno šav puknuo prije nego je zarasto i sad je to prevelika rana da zaraste do kraja, da li postoji opcija da ti na to mjesto stave šav ili dva, budući da ti je bris bio dobar?

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 14:06

I_me

sretna

Kazu 17og. Ali meni je prosli mj sjelo 15og.

17.11pise na stranici ministarstva

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Maja 3
    15. Studeni 2017. 14:15

Sanjchi i Treca,curke su vam preslatke! I uvijek mogu biti lijepo obucene-to je prednost curica,joj kad se male sjetim,stalno u haljinicama! A decki standard,plavo,zeleno,i sivo. Uopce mi se bas i ne svidja..i ne trudim mu se nesto posebno oblacit kad je sve na istu foru.
    Treca,vjerojatno si vec cula,ako beba kod udarca zaplace-sve je ok,al shvacam da si se i prepala i naljutila-i ja bi na tvom mjestu. Kod nas se na uzv kukova ide s navrsena 3 mj,ne prije. Nije mi jasno kako to varira ovisno o mjestu stanovanja.
    Sretna,kod koje ste pedijatrice?
    Otisli moji gosti,muz na posao,djecica zaspala,a ja idem peglati dok je mir.
    I ja procitala da je 17 tog isplata..a vidjet cemo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI