Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Studeni 2017. 08:35

treca_sreca

bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu budnost?
    ja inače ne pijem kavu ali evo jučer me muž navečer stavo korit da šta jedem sladoled od capuccina (pazi ej! to je vjv samo aroma unutra, od kave ni k) da će malu razbudit kofein.
    Baš me zanima kako vi mame koje pijete kavu?

Ima smisla, nisam o tom razmisljala. Ja popijem dnevno do 2 salice nescafe claasic-a, ujutrk uvijek a ponekad i popodne. Jucer sam popila popodne i podojila ga nakon toga i zaspao je 3 sata iza tog dojenja a sve ove dane je bio nervozan. Ali, bas cu pratiti ....
    I slazem se za ono sta je nama lakse vs sta je bolje za djecu... Iako kad ih imas vise, primjetila sam kod dosta majki da im daju bilo sta za 5 min da bar mogu na wc. Jadne zene!

16. Studeni 2017. 08:40

Treća, kako je David?

• sretna
    16. Studeni 2017. 08:44

Moj L je poceo crtice dozivljavat tek negdje s 2 godine. Ja sam mu ih pustala ranije, al uzalud, uopce mu nisu bili zanimljivi, ali zato reklameeee, e to ga je totalno hipnotiziralo 😂

16. Studeni 2017. 08:45

Mkj se bio opet probudio za dojenje i sad kad je posisao, opet spava i smije se, seceric mamin :)
    A sad nis, popit cu nes, i cekam dostavu s Ethereala , dns mi stize i javili mi porukom od 9 da ocekujem. Bas me zanima kakve su to bambus tetra pelene jel su stvarno mekane kako svi hvale
    Nije mi nitko odg dal se i Vase bebe "prejedu" na dojci pa povrate, kao bljuckanje samo puno vise. Karlu je cak na nos znalo izaci. Onda ga presvucem i on opet trazi jer je njegov mali zelucic onda prazan.

• sretna
    16. Studeni 2017. 08:48

Mamasita P je tek nedavno uopce poceo bljucat, ali i to su taaako male kolicine i rijetko bljuca. A L mi je znao cesto bljucat i u vecim kolicinama, ali mu niksd nije kroz nos islo

Belle84
    16. Studeni 2017. 08:50

Treca sreca ja pijem kavu s mlijekom jednu ujutro i nisam primjetila da kofein utjece nesto na njegovu budnost. Mozda zato sto sam i tijekom cijele trudnoce pila jednu dnevno pa se naviknuo 😂
    Cure, jel vi jos uvijek krvarite?

Bela
    16. Studeni 2017. 08:50

treca_sreca

bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu budnost?
    ja inače ne pijem kavu ali evo jučer me muž navečer stavo korit da šta jedem sladoled od capuccina (pazi ej! to je vjv samo aroma unutra, od kave ni k) da će malu razbudit kofein.
    Baš me zanima kako vi mame koje pijete kavu?

Ja pijem tursku sa puno mlijeka ujutro, i probala sam dva dana bez u nadi da ce mala spavati ali nis se nije promijenilo...pa i dalje pijem samo tu jednu...
    Bilo bi bolje da ne, ali toga mi se jako tesko odreci.
    U trudnoci ju nisam pila jer mi je smetala...

Maja 3
    16. Studeni 2017. 08:55

Jutro! Kavica!
    Ocito je bila dobra noc,sve bebe puno spavale!

16. Studeni 2017. 09:18

Sretna i Sanjchi, mene to brine iako je patronaza rekla kako je on veliki i jako jako pohlepan, netko je pitao za igranje s cicama, nikakvo igranje on razjapi usta i bori se rukama i nogama za sisu i tolko pohlepno hvata da se naguta zraka . Ja mu nastojim pomoc i turit u usta sta veci dio aureole al on opet izbaci pa sam hvata dok se uhvati kak njemu pase i onda tolko pohlepno poteze da je to za snimiti. Znaci ne moze dvije sec gladan. On npr nikad ne izbaci sisu nego sisa i sisa i sisa dok ne zatvori oci i ja vidim da mu se tempo sisanja smanjio i onda lagano gurnem mali prst i izvucem dojku. Jer on doslovno moze sisati do prekosutra. Rekla je patronazna sestra da je on veliko i prozdrljivo dijete i naguta se zraka a kako jos nisu zacepljeni kanali izmedu usta i nosa kod njih i nista nije jos do kraja razvijeno kao kod odraslog, on sve to povrati cak i na nos, kao normalno je al strasno izgleda. l kaze onda da su neke bebe takve i da je to sve normalno jer nije svaki put nego nekad. Al pitat cu svejedno pedijatra. I jos me cudi kolko on tog povrati, jednom je bilo pa sigurno 80 ml odokativno da se nemrem izdojit. Svasta. 

I_me
    16. Studeni 2017. 09:36

Moja ema jos spava a pola 10 je 😂😂😂 zaspala je u 6, zadnje dojenje.. pol kuce sam spremila vec i sredila ves, jos samo usisat moram 😆
    Vani je divan dan,jedva cekam da odemo prisetat i iskoristit ☺
    Kavu- pijem jednu nessicu ujutro. Nisam skuzila dal to ima neke veze jer uvijek popijem ujutro a jutrom mi je tak i tak ema najbudnija.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.