Ali evo, ja ne znam, al nakon tog skoka meni se ne cini da sad u sisama ima ne znam koliko vise mlijeka. Cine mi se stalno iste.
Moja mrvica je zaspala prije 2h aa ja ne mogu spavati.. mi smo ocito zamjenile uloge,veceras sa ja kao sova,a sinoc smo na njen zahtjev gledale crtani u 3h (da mi je ko rekao da cu u 3h noci gledati crtani,ne bi mu vjerovala 😂😂)
Prvi pregled, skinili bebu u pelenu pod njom tetra, kod sestre vaganje, visina, opseg glave, twmperatura u guzu i popunjavanjw kartona
Kod doktorice jos pitanja (i o ad-u) beba u peleni, cijelu ju pregleda, poslusa srcw i pluca i provjeri reflekse sta je bas cool pelena se skida samo na kratko mis da je to to
Moje cure su uzivale, pedijatrica je bila skroz njezna
Pokazali nam jos baby handling i vjezbe za kukove sobile uputnicu za uzv kukova, vitamin D od oleovita i kremu za guzu za gljivice
Cice su mi ko spuzve a ona ko sova gleda,bljucne i opet trazi jest,ja ne znam od kud tako maloj bebi snage......
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Prvi pregled-izmjerili su ga, pokazali nam vjezbe, poslusali su ga, dali recept za D vitamin i dog slijedeci termin... uputnicu za uvz su dale muzu k
*Dale su muzu kad je isao prijaviti dijete kod njih..
Nadam se da se Sanjchi nije naljutila 😘😘😘 Kako sam i sama napisala, svatko radi kako hoce i kako misli da je najbolje za svoje dijete...
Joj, cice nakon skokica budu ko spuuuzve a odjednom nabujaju Tako barem kod mene..
Kiki, wuhuuuu, super za spaaavaanjeee!! 😍😍😍😍😍
Diego je zaspa u 21.30 isto s time da je od 20.40 kljicao u kreveticu.. probudio se u ponoc i pol i isla sam ga promijeniti kad ono, dok je cicao se pokakaaaoo ali isto tako je zaspao
Dzenny, ja ponekad od umora ne mogu zaspat... kao npr SADA Ohoooo, poceli smo gledati crtice ehehehhe suuupeeerrrr... Bas cu sutra probati staviti na baby program pa nek gleda
Dzenny, ja ponekad od umora ne mogu zaspat… kao npr SADAOhoooo, poceli smo gledati crtice ehehehhe suuupeeerrrr… Bas cu sutra probati staviti na baby program pa nek gleda
Ni ja ne spavam. Zaspala sa Emom u 21h. Sad ji nahranila, pa sam odmah ukljucila perilicu sudja i vesa, malo spremila dnevni boravak 😂😂 mozda bolje da ne palim tv jer cu se razbudit. Idem spavat 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji