Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Studeni 2017. 10:21

ovo je neka nova ponuda na Etherealu???
    prefora
    imam tonu tetrica, i njihovih medjuostalom
    pa bolje da se ne bacam
    ali zbilja su inovativni
    a ne kao oni neki drugi šta imaju uzorke iz devedesetih maltene
    p.s. D je danas išao u školu napokon, nadam se da će bit okej i da je to iza nas. Kuc kuc...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 10:22

mamisita27

slazem se za ono sta je nama lakse vs sta je bolje za djecu… Iako kad ih imas vise, primjetila sam kod dosta majki da im daju bilo sta za 5 min da bar mogu na wc. Jadne zene!

da, jadne mi s više djece nekad moram protiv svojih pravila....jer moram se i ja popišat nekad

• Barbi13
    16. Studeni 2017. 10:35

treca_sreca

bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu budnost?
    ja inače ne pijem kavu ali evo jučer me muž navečer stavo korit da šta jedem sladoled od capuccina (pazi ej! to je vjv samo aroma unutra, od kave ni k) da će malu razbudit kofein.
    Baš me zanima kako vi mame koje pijete kavu?

Poijem ujutro kavicu ali sa vise mljeka,a ne znam da li joj smeta a jooooooj mozda je skok u razvoju😓

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 10:39

vježbe za kukiće - pokažu pedijatri na prvom sistematskom...a možeš i patronažnu pitat. Teško objasnit sad riječima a jako je jednostavno za izvest...u biti kao kružiš nogicom da "razgibaš" ju u području kuka....ma vjv ima i po netu neka snimka tj video na yt
    fotosession - treba imat dobru kameru da ne ispadne mutno, u tom je caka. U zatvorenom prostoru s malo dnevnog svjetla, ako fotkaš s mobitelom, čim beba mrdne rukom ispada mutno...ja fotkam Canon fotićem i namjestim shutter speed na 1/125 ili jače...a tko ima dobar mobitel onda automatski on to namjesti...pa uz visok ISO slika opet može ispast neloša.

treca_sreca
    16. Studeni 2017. 10:45

e i išla sam ju mjerit metrom onim građevinskim kako me je barbs dosjetila
    jer mi glupo da joj ne znam mjere, a njima dvojici sam znala točno svaki tjedan i poslije svaki mjesec okrugli
    a ova nas je sad stavila tek s 2ipol mj na 2.sistematski
    i onda ne znam kilažu ni visinu
    ima oko 62cm +/-
    teško je jako izmjerit jer drži skvrčene nogice
    ali tu je to negdje
    što ima logike jer tutice br 62 su joj taman dužinski, još ih treba malo popunit (a to je u biti veličina "up to 3mnths" pa stignemo školski - nosit do cca 3mj)
    a i vidila sam da joj je vreća za spavanje vel 60cm (vreće nisu klasik označene 56-62-68, nego idu redom 60 pa 70 itd) omalila tj dođe do dna nogom skroz i onda se buni da joj tijesno, nema slobodu za mlatarat nogicama
    zato su nam pelene dvojka propuštale stalno iza na leđima - mogu ja njoj stavit dvojku ali čim nešto uradi u pelenu - to kipi van jer joj pelena br2 kraaaatka

16. Studeni 2017. 10:46

treca- predobro izgleda nosiljka, mogla bi i ja nabavit jednu al za koji mjesec jer ce me muz udavit, nagovorila sam ga sinoc da kupimo boschovu susilicu ipak hahaha reko je da cu iduce trazit online robota koji pegla za samo 2 ipol mil.dolara jer sta je to menia sta cu mu ja, moramo investirati za osobni razvoj hahah a bas svi nekad prekrsimo pravila, vidit cu sebe kad budem imala jos jedno

16. Studeni 2017. 10:51

Ethereal, da dobili su novu ponudu uzoraka od bambus tetri pa reko da narucim jednu za probu i set pamucnih obicnih za decke. plus jos jednu vrecu iako ih imamo 10 valjda dobivenih al stalno bljucka a ja njemu to odmah presvlacim i perem.
    sanjchi preslatkaaa je.... imas na youtubeu videa iako znam da ti patronazna rijetko dolazi probaj je udavit, ja svoju jadnu zovem za svaku sitnocu, sve to njima dom zdravlja placa tak da moze doc tjedno bar 2x ;) i meni je moja rekla da mu radim vjezbice kad je miran i to samo par puta , NIKAKO na silu ak se ukoci i place da joj ne bi nesto slomila

violeta1
    16. Studeni 2017. 11:04

Sanjchi slatkica mala 😍😍 najbolje je slikat kad su umorni i nahranjeni, ili spavaju ili kad su raspolozeni a mirni..treba pogodit trenutak. Ja imam samsung s7 i kamera je super, al kad in mase rukama nema sanse da uspije. Tj.slika bude dobra ali ruka se vidi da mase hhaha mutno bude.
    Kava pijem oduvijek 1 dnevno a nekad i 2. Nisam primjetila da ga drzi to budnim, iako muz mi napomenio ali kad je sve ok djete spava super.
    Nocas se kao inace izmedu 12 i pola 1 budio.. i onda svaka 2h evo ga. Sad spava lijepo 😊
    Treca ni ja nisam da mi gleda tv bas, ok malo nekad ali nisam za gledanje stalno. Dok moja sogorica je i na laptopu cak stavljala crtice samo da djeca gledaju da ona ne mora oko njih. Mullerove pelene sam mislila probat, ali kako Muller nam nije blizu, odustala sam. Tako da definitivno ostajem pri Violeta pelenama. Violeta i ekupi.hr imaju neku akciju pa cu danas naruciti i igrat to. I da tata je pravi torcidas... 😊😊 Moj tata i dida su Dinamovci i ja sam tako odrasla, Dinamo samo. A muz je samo Hajduk hehe...iako meni nogomet nista ne znaci, ja navijam za svoj dep 😂
    Kiki ne hranim ga na pregledu, vec uzmem u narucje i smiri se. A ako bude bas nemoguc dobije u autu kad idemo kuci.
     Mamisita prvi pregled- pedijatrica ga slusala, pipala limfne cvorove, gledala grlo, stopala reflekse, dala da joj se uhvati za prste i podigla ga tako da se sam drzo, stavila ga da sjedi, i da stoji (na sekundu). Sestra ga vagala i mjerila. 

violeta1
    16. Studeni 2017. 11:04

E da i na svakom pregledu gleda jaja i pisu 😃

violeta1
    16. Studeni 2017. 11:05

sanjchi255

Zvat cu je da ju dode izvagat u pon pa cu je pitat za to kad dode..inace OK jr patronazna, svr mi je rekla, objasnila…rekla da ju slobodno zovem ak bude pitanja kakvih itd…
    Moja L se voli nosat prsa od prsa😄 i onda odize glavicu ko velika😁 to je dobro, jelda?

Daaa super ti je to... neka samo vjezba i dize glavicu 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.