Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Studeni 2017. 21:07

Sretna, aaah joooojjjj I Diego je imao te faze VRISTANJA pred spavanje. 

Maja 3
    15. Studeni 2017. 21:13

barbs

Maslacak, danas sam kupila CETVORKU.. Rekla.mi je muzeva rodjakinja da stavim po noci cetvorku a preko dana TROJKu….. samo sam jednu isprobala za sada…Mada po meni jos trojku moze koristitim. Tvoj mali je dug?
    Treca sreca, pretpostavljam da su Mullerove po vel ko cetvorka Dma?
    I me, HAHAHAHAHAHHA, super slike HahahhHH

Robicu nosi 68,mislim da ima 66-67 cm,znat cu u ponedjeljak. Ja jos njemu ne stavljam 4,zato se i cudim. I preko 7 kg.

• sretna
    15. Studeni 2017. 21:20

barbs

Zelimo bebu… mi smo ga presvukli oko 6 i pol i dala sam mu za jesti oko 7 i pokakao se ahahahhahahahhhaa Super je nama…
    Sretna, jesi ti rekla da zelis twinsice???

Neeeee 🤣 sta vam.je danas, sve nesto krivo misloze da sam ja rekla pa ja mislim da sam prolupala skroz 😂

• sretna
    15. Studeni 2017. 21:21

barbs

Sretna, aaah joooojjjjI Diego je imao te faze VRISTANJA pred spavanje.

I.kad je to prestalo???

violeta1
    15. Studeni 2017. 21:26

Barbs svakako podnesi zahtjev. Jer npr.gleda se prosla godina a i ja sam cijelu godinu radila, pa mi nisu gledali..jer sam zvala tetu da san dobila otkaz, pa su gledali samo od muza. Ne kuzim ja to bas hehe
    I_me slika je tocno takva, hvala Bogu pa muz uleti i stignem neke stvari
    Bela sretno i vama 2 mjeseca ❤❤
    Mamisita nakom mjesec i pol dana je stiglo rijesenje za djecji, ali muz je morao prije mjesec dana nesto dodatno slati.

violeta1
    15. Studeni 2017. 21:33

Evo i ja sam se danas malo potrudila pa napravili smo par fotkica 😊

15. Studeni 2017. 21:33

sretna

barbs

Zelimo bebu… mi smo ga presvukli oko 6 i pol i dala sam mu za jesti oko 7 i pokakao se ahahahhahahahhhaa Super je nama…

Neeeee 🤣 sta vam.je danas, sve nesto krivo misloze da sam ja rekla pa ja mislim da sam prolupala skroz 😂

Krepavam sad, ovo gore nego kad smk trudne bile pa zaboravljas
    Violeta, hvala ti!

• sretna
    15. Studeni 2017. 21:43

violeta1

Evo i ja sam se danas malo potrudila pa napravili smo par fotkica 😊

Pa pravog manekena imas 😍 super su fotke!

• sretna
    15. Studeni 2017. 21:44

mamisita27

sretna

barbs

Krepavam sad, ovo gore nego kad smk trudne bile pa zaboravljas
    Violeta, hvala ti!

Ali bas 🤣

violeta1
    15. Studeni 2017. 21:57

Violeta pelene-punooo mekse od lidlovih, jedina mana je ljepilo to tesko se odljepi, kod lidlovih se super odljepi. A sad vidit cemo dalje kako je dali propustaju ili nesta drugo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.