Sretna, aaah joooojjjj I Diego je imao te faze VRISTANJA pred spavanje.
Maslacak, danas sam kupila CETVORKU.. Rekla.mi je muzeva rodjakinja da stavim po noci cetvorku a preko dana TROJKu….. samo sam jednu isprobala za sada…Mada po meni jos trojku moze koristitim. Tvoj mali je dug?
Treca sreca, pretpostavljam da su Mullerove po vel ko cetvorka Dma?
I me, HAHAHAHAHAHHA, super slike HahahhHH
Robicu nosi 68,mislim da ima 66-67 cm,znat cu u ponedjeljak. Ja jos njemu ne stavljam 4,zato se i cudim. I preko 7 kg.
Zelimo bebu… mi smo ga presvukli oko 6 i pol i dala sam mu za jesti oko 7 i pokakao se ahahahhahahahhhaa Super je nama…
Sretna, jesi ti rekla da zelis twinsice???
Neeeee 🤣 sta vam.je danas, sve nesto krivo misloze da sam ja rekla pa ja mislim da sam prolupala skroz 😂
Sretna, aaah joooojjjjI Diego je imao te faze VRISTANJA pred spavanje.
I.kad je to prestalo???
Barbs svakako podnesi zahtjev. Jer npr.gleda se prosla godina a i ja sam cijelu godinu radila, pa mi nisu gledali..jer sam zvala tetu da san dobila otkaz, pa su gledali samo od muza. Ne kuzim ja to bas hehe
I_me slika je tocno takva, hvala Bogu pa muz uleti i stignem neke stvari
Bela sretno i vama 2 mjeseca ❤❤
Mamisita nakom mjesec i pol dana je stiglo rijesenje za djecji, ali muz je morao prije mjesec dana nesto dodatno slati.
Evo i ja sam se danas malo potrudila pa napravili smo par fotkica 😊
Zelimo bebu… mi smo ga presvukli oko 6 i pol i dala sam mu za jesti oko 7 i pokakao se ahahahhahahahhhaa Super je nama…
Neeeee 🤣 sta vam.je danas, sve nesto krivo misloze da sam ja rekla pa ja mislim da sam prolupala skroz 😂
Krepavam sad, ovo gore nego kad smk trudne bile pa zaboravljas
Violeta, hvala ti!
Evo i ja sam se danas malo potrudila pa napravili smo par fotkica 😊
Pa pravog manekena imas 😍 super su fotke!
Krepavam sad, ovo gore nego kad smk trudne bile pa zaboravljas
Violeta, hvala ti!
Ali bas 🤣
Violeta pelene-punooo mekse od lidlovih, jedina mana je ljepilo to tesko se odljepi, kod lidlovih se super odljepi. A sad vidit cemo dalje kako je dali propustaju ili nesta drugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji