Bravo Alara...
Ja nisam imala tu srecu, budio se u 1 pa sisao do 2 pa se probudio u 4 pa smo se presvukli pa je sisao la trazio jos , pa ga nosi da se uspava , stavim ga u krevetic, odem na wc vratim se on budan ko sova i sve bljucnuo. Pa mjenjaj njemu obleku, vrecu za spavanje i posteljinu. On urla, namjerno necu da ga stavim opet na sisu jer se prezderava pa bljuca i povraca (povracaju li vasi visak mlijeka nekad????). Nakon tog burnog partija, nosam ga i drzim i ljuljam dok se on bori svom snagom za san. Dudu kategoricki odbija uz vrisku i pljuvanje . Nis drzim ga i ljuljam. Nakon 30 min ljuljana , finally zaspe.
Sad ja idem spavat.
No me interesa niente, Don Juan!
Cure,ne mogu da vjerujem 😮 u cudu sam 😮 vec sam pisala kako je Alara zaspala sinoc nestoo malo poslije 22h i razmislam da nema sanse da izdrzi do 3h,a da se ne probudi.. ii cujem ja nju kako stavlja ruku u usta i sisa (znaci,jos ne place),uzmem tel da vidim koliko je sati kad ono 5:50 😮 jos uvijek ne moguda vjeeujem da je prespavala cijelu noc..
bravo Alara!
I mi smo noćas imali jednu od boljih noći ikad
Zaspala je čvrsto oko 20h i onda oko ponoć smo ju presvkli pelenu, podojila ju i nakon 10min nosanja - opet zaspala i do jutra oko 6ipo kad nam je inače prvo buđenje (radnim danom, jer dečki šuškaju dok se spremaju)
...inače lately zaspi oko 22h,
a ja već oko 8 umorna pa mi je ovo super došlo.
Baš sam se odmorila. Zasluženo!
žena-majka-carica:)
inace obozavam fotkanje..i sama se volim slikat hehe
Ja se pak ne volim fotkat, ali djecu maltretiram s time 😄
Oni moraju, nema hoces-neces 😂
ja ko sretna....obožavam fotografiju, ali s one strane objektiva baš i nisam rado. Mada sam se ko cura volila naslikavat, ali to je normalno.....ni približno kao ove današnje cure koje kao da žive za lajkove svojih selfie-ja na društvenim mrežama, ali ono volila sam bit na fotkama....sad mi je najbitnije da djecu ovjekovječim, obožavam takve uspomene. neprocjenjivo mi je to
Dena tzv terrible two je prva kriza kod djece….nisu bebe a nisu jos djeca….ne znaju ni sami sta hoce…stalno vriste…imaju tantrume….i tak….zabavno.
moj prvi sin je doduse i prije tog bio vristavac pa nisam se previshe sokirala ali i mirnija djeca u tom periodu su teeeska.
Koje je to razdoblje otprilike? Kolko mj/godina?
s 2 godine...zato se tak i zove....
Violeta pelene-punooo mekse od lidlovih, jedina mana je ljepilo to tesko se odljepi, kod lidlovih se super odljepi. A sad vidit cemo dalje kako je dali propustaju ili nesta drugo.
mullerove, tako da su nam one "glavne"....svakako i njih probaj, ako su ti se violeta svidjele radi mekoće, onda će te ove muller o-du-ševit
I fora fotke, tko je torcidaš u familiji, tajo?? :D
Bubamaro - kapsule od piskavice je prvo Marijana spomenula mislim...one neke jake...strane marke....zaboravih ime.
Kiki ja sam na pregledu vadila sisu nakon pregleda dr je pricala s nama jos nekih 10 min, ova gola jadna, umotana u pelenu vristi i dr mi je rekla da joj dam...i u maticnom smo se hranili.hahaha
Sto se spavanja tice, barbs nama je nemoguca misija da ju legnemo budnu u krevetic...nikad jos nije zaspala da smo ju budnu legli. ona se probudi cesto kad spava ma meni pa ju spustim, pa opet nosanje i tako nekad po tri, cetiri puta.
Jeste na pregled nosile AD ili ste dale sisu ako su bebe plakale? Ja planiram dati sisu ali mozda moram uzeti i AD ako bas bude jakp nemiran? Sad mu vec jako dugo nisam dala ni malo ad-a ali mozda da uzmem za svaki slucaj? Mogu se i izdojiti ali ohladit ce se… nemam poswbnu termosicu za moje mlijeko.
nema potrebe da nosiš formulu ak dojiš...uostalom ako se unerozi u doktora, to je najčešće od straha od novog, a ne od gladi. Tako da i "prazna" cica će dobro doć, ne moraš imat 2dcl rezerve u njoj
ja sam ju dojila već nekoliko puta van (pa čak i na splitskoj rivi ..na klupi, okrenuta prema moru) i nije mi to nikakav problem, a kamoli u pedijatra. Prebacim tetru preko ramena tako da pada preko moje sise i ne vidi se ništa osim bebinog potiljka.
Dobro jutro cure,evo nas na cici,pa se nadam da cu popit kavicu,oko jedan je zaspala i u sest cika,necu se zalit ipak je to pet sati😆😗
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dzenny, ja ponekad od umora ne mogu zaspat… kao npr SADAOhoooo, poceli smo gledati crtice ehehehhe suuupeeerrrr… Bas cu sutra probati staviti na baby program pa nek gleda
jel mogu sad (opet) bit party-breaker i reć da to nije dobro za njihov mali mozak
mada postoje oni kao neki "baby" ctrići
sve je to previše informacija za njihov mozak, jer slike se izmjenjuju brzinom kojom njihov mozak ne može procesuirat .
Preporuka stručnjaka je mislim tek s navršene tri godine života
moji su počeli gledat s cca dvije, tako nešto, eventualno s 1ipol (obično drugo dijete počme ranije gledat jer u kući već imaš jednog koji visi na crtiću pa...teško je oduprijet se)
prije navršene prve godine života svakako mislim da to može bit jako štetno, koliko god nama roditeljima bilo super kad se oni hipnotiziraju da mi imamo "slobodne ruke"
...tu smo opet došli na izbor: "što je dobro za moje dijete" ILI "što je meni lakše"
bbrletic tvoja baš obožava cikit! a reci mi jel primjetiš jel to šta piješ kavu (i to dok dojiš) utječe na njenu budnost?
ja inače ne pijem kavu ali evo jučer me muž navečer stavo korit da šta jedem sladoled od capuccina (pazi ej! to je vjv samo aroma unutra, od kave ni k) da će malu razbudit kofein.
Baš me zanima kako vi mame koje pijete kavu?
Sortiraj odgovore
Najstariji